Οι BLACKPINK ανανέωσαν το συμβόλαιό τους με την YG Entertainment

Οριστικό τέλος στο πολύμηνο θρίλερ για το μέλλον των BLACKPINK.

Σε μία κίνηση – ορόσημο, το παγκοσμίως επιτυχημένο K-pop συγκρότημα των BLACKPINK ανανέωσε επισήμως το συμβόλαιό του με την YG Entertainment.

Μετά από μία πολύμηνη διαδικασία διαπραγματεύσεων, οι BLACKPINK κατέληξαν σε μία αποκλειστική συμφωνία για τις δραστηριότητές τους ως συγκρότημα, αποδεικνύοντας τη βαθιά σχέση που έχουν σφυρηλατήσει με την YG Entertainment από το ντεμπούτο τους μέχρι σήμερα.

Η YG Entertainment, ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του συγκροτήματος με δελτίο τύπου που απέστειλε στα μέσα ενημέρωσης στις 6 Δεκεμβρίου και εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τη συνέχιση της συνεργασίας της με τις BLACKPINK.

Διαφήμιση

Η εταιρεία υπογράμμισε ότι τα μέλη του συγκροτήματος υπέγραψαν αποκλειστικό συμβόλαιο, τονίζοντας ότι η απόφαση αυτή ήταν αποτέλεσμα μίας σταθερής εμπιστοσύνης που οικοδομήθηκε μέσα από προσεκτικές συζητήσεις.

Νέα άλμπουμ και παγκόσμιες περιοδείες

Δίνοντας στους θαυμαστές τη διαβεβαίωση για συναρπαστικές εξελίξεις, η YG Entertainment δήλωσε ότι οι BLACKPINK θα κυκλοφορήσουν «νέα άλμπουμ» και θα πραγματοποιήσουν νέες «παγκόσμιες περιοδείες» έχοντας την αμέριστη υποστήριξη της K-pop εταιρείας.

Ο Yang Hyun-suk, ιδρυτής και εκτελεστικός παραγωγός της YG Entertainment, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του και έδωσε έμφαση στην κοινή προσπάθεια για την αύξηση της παγκόσμιας παρουσίας των BLACKPINK.

«Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι που επιτέλους κάνουμε μία επίσημη δήλωση ότι η YG θα συνεχίσει τη στενή σχέση με τις BLACKPINK», ανέφερε.

Διαφήμιση

Συνεχίζοντας, ο Yang Hyun-suk τόνισε ότι ως πρέσβειρες της YG και της K-pop, οι BLACKPINK θα συνεχίσουν να προσπαθούν να φωτίσουν την παγκόσμια μουσική αγορά, με την αμέριστη υποστήριξη και εμπιστοσύνη της YG στις προσπάθειές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Jennie των BLACKPINK εξηγεί γιατί ξεκίνησε τη δική της δισκογραφική εταιρεία

Μία απόφαση βασισμένη στην εμπιστοσύνη

Οι BLACKPINK ανανέωσαν το συμβόλαιό της με την YG Entertainment μετά από μήνες εικασιών σχετικά με το μέλλον τους.

Ενώ υπήρχαν φήμες ότι το τετραμελές συγκρότημα διερευνούσε άλλες ευκαιρίες, η απόφαση να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με την YG Entertainment επιβεβαιώνει τη βαθύτερη σχέση τους.

Το θρίλερ των διαπραγματεύσεων ξεκίνησε πριν ακόμη ολοκληρωθούν τα προηγούμενα συμβόλαια των BLACKPINK με την YG Entertainment, τα οποία έληξαν τον Αύγουστο.

Τους τελευταίους μήνες, η YG Entertainment προχώρησε σε μία σειρά από συνεχόμενες ενημερώσεις για να απαντήσει ουσιαστικά εικασίες, που ξεκίνησαν από τον Ιούλιο του 2023.

Διαφήμιση

Όταν δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πιθανή αποχώρηση της Lisa, η εταιρεία διευκρίνισε σε δήλωσή της ότι τα συμβόλαια των μελών του συγκροτήματος ήταν ακόμα «υπό συζήτηση».

Παρόμοια δήλωση έκανε τον Σεπτέμβριο του 2023 όταν κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Jennie, η Jisoo και η Lisa δεν θα ανανέωναν τα συμβόλαιά τους. Στα μέσα Νοεμβρίου, η YG Entertainment εξήγησε για ακόμα μία φορά ότι οι διαπραγματεύσεις με τις BLACKPINK βρίσκονταν σε εξέλιξη.

Η απόφαση των BLACKPINK να ανανεώσουν το αποκλειστικό τους συμβόλαιο με την YG Entertainment αποτελεί κομβική στιγμή στην ένδοξη καριέρα τους.

Με την υπόσχεση νέων άλμπουμ και παγκόσμιων περιοδειών, οι Jisoo, Lisa, Jennie και Rosé παραμένουν στην πρώτη γραμμή της K-pop, εδραιώνοντας τη θέση τους ως είδωλα στον κόσμο της μουσικής.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Η Marseaux βάζει φωτιά στο καλοκαίρι με το «Dame Fuego»

Η Marseaux ανεβάζει τη θερμοκρασία με το «Dame Fuego». Η...

Ariana Grande: Σταματά την προώθηση του «Eternal Sunshine» – Επικεντρώνεται στο «Wicked»

Η Ariana Grande θέλει να επικεντρώσει όλες τις δυνάμεις...

Στην εντατική ο Jonny Greenwood των Radiohead – Οι The Smile ακυρώνουν την περιοδεία τους

Ο Jonny Greenwood προσβλήθηκε από μία «σοβαρή λοίμωξη». Οι The...

Ο Matty Healy των The 1975 χτυπά ξανά: «Η μουσική βιομηχανία είναι ένας λάκκος με κλέφτες»

Ο Matty Healy μίλησε για το σκοτεινό πρόσωπο της μουσικής βιομηχανίας. Ο Matty Healy των The 1975 χαρακτήρισε τη μουσική...

Top Stories