BLACKPINK: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση των συμβολαίων τους με την YG Entertainment

Η YG Entertainment θα δημοσιεύσει τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων σε σχετική έκθεση για το management και τις επενδύσεις της.

Η YG Entertainment παρείχε μία νέα ενημέρωση για την πρόοδο των διαπραγματεύσεων για την ανανέωση των συμβολαίων των BLACKPINK.

Η εταιρεία ψυχαγωγίας της K-pop προχώρησε στις 14 Νοεμβρίου σε μία σύντομη δήλωση στα μέσα ενημέρωσης της Νότιας Κορέας, συμπεριλαμβανομένου του Sports Chosun, αναφέροντας ότι «εξακολουθεί να διαπραγματεύεται με τις καλλιτέχνιδες σχετικά με τα αποκλειστικά συμβόλαιά τους», σύμφωνα με τη μετάφραση του Koreaboo.

Ενώ δεν αποκαλύφθηκαν άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση των συζητήσεων, η YG Entertainment μοιράστηκε στην ίδια δήλωση ότι η ανακοίνωση της έκβασης των διαπραγματεύσεων «θα αποκαλυφθεί μέσω του εγγράφου που θα αφορά τα σημαντικότερα ζητήματα που αφορούν το management και τις επενδύσεις».

Διαφήμιση

Η ακριβής ημερομηνία που αναμένεται να δημοσιευτεί η εν λόγω έκθεση δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση των συμβολαίων των BLACKPINK με την YG Entertainment βρίσκονται σε εξέλιξη από τον Ιούλιο και τα συμβόλαιά τους φέρονται να έχουν λήξει από τον Αύγουστο.

Πρόσφατα, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Lisa των BLACKPINK ήταν απίθανο να ανανεώσει το συμβόλαιό της μετά τη λήξη του, υποστηρίζοντας όμως ότι οι διαπραγματεύσεις με τα υπόλοιπα τρία μέλη του γυναικείου συγκροτήματος της K-pop, τις Jennie, Jisoo και Rosé, προχωρούσαν ομαλά.

Κατά τη διάρκεια των μηνών μετά τη λήξη των συμβολαίων των BLACKPINK με την YG Entertainment, η εκτεταμένη αβεβαιότητα για το μέλλον του συγκροτήματος της K-pop προκάλεσε πτώση των μετοχών της εταιρείας.

Διαφήμιση

Την ίδια ημέρα της δήλωσης της YG Entertainment τον Ιούλιο σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για τα συμβόλαια των BLACKPINK, οι μετοχές της εταιρείας, οι οποίες είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο της Κορέας, υποχώρησαν πάνω από 6% μέχρι το τέλος της ημέρας διαπραγμάτευσης, κλείνοντας στις 74.300 γουόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Lisa των BLACKPINK θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σεζόν του «The White Lotus»

Σύμφωνα με το CNBC, ήταν η χαμηλότερη τιμή της μετοχής της εταιρείας που είχε καταγραφεί από τις 11 Μαΐου, όταν έκλεισε στα 66.700 γουόν.

Μία εβδομάδα νωρίτερα, η τιμή της μετοχής της YG Entertainment είχε αυξηθεί κατά 80,8% σε ετήσια βάση και ξεπερνούσε τους υπόλοιπους ανταγωνιστές στον χώρο της K-pop.

Μετά την ανακοίνωση της είδησης ότι οι BLACKPINK βρίσκονται σε συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων τους τον Ιούλιο, οι μετοχές της YG Entertainment υποχώρησαν στα 130.300 γοούν, με την ετήσια άνοδό τους να μειώνεται στο 51,4%.

Η YG Entertainment πέρασε στην τρίτη θέση του ανταγωνισμού και βρέθηκε πίσω από το 69,9% της SM Entertainment και το 55,6% της JYP Entertainment.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

André 3000: «Οι σημερινοί ράπερ ακούγονται όλοι ίδιοι»

Ο André 3000 εξηγεί ότι οι νέοι ράπερ δεν...

Οι BLACKPINK θα ξεκινήσουν μία νέα παγκόσμια περιοδεία το 2025

Οι BLACKPINK έχουν αρχίσει ήδη να ετοιμάζουν την επιστροφή...

Michael Jackson: Σε δημοπρασία άγνωστα υπογεγραμμένα σκίτσα του

Μία νέα δημοπρασία θα αναδείξει την αγάπη του Michael...

Πώς οι Red Hot Chili Peppers κατέστρεψαν μία συναυλία των Ramones

Ο Joey Ramone είχε επιπλήξει έντονα τους Red Hot Chili Peppers: «Μας φώναζε με πολύ αυστηρό τρόπο ότι δεν...

Top Stories

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...

Ο Jimin των BTS αναζητά την πηγή της έμπνευσής του στο νέο άλμπουμ «MUSE»

Ένας καθρέφτης της ψυχής του Jimin. Ο Jimin των BTS...

Οι Primal Scream επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ «Come Ahead»

Το πρώτο άλμπουμ των Primal Scream μετά από οκτώ...