Bring Me The Horizon: Ο Oli Sykes λύνει τη σιωπή του για την αποχώρηση του Jordan Fish

«Υπάρχουν πληγές και από τις δύο πλευρές που θα χρειαστούν λίγο περισσότερο χρόνο για να επουλωθούν», δήλωσε ο τραγουδιστής των Bring Me The Horizon.

Ο Oli Sykes των Bring Me The Horizon λύνει τη σιωπή του για τον χωρισμό του συγκροτήματος με τον keyboardist Jordan Fish το 2023.

Οι Bring Me The Horizon κυκλοφόρησαν την Παρασκευή 24 Μαΐου το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ τους «POST HUMAN: NeX GEn» και ο Jordan Fish συμμετέχει σε πολλά από τα τραγούδια, παρόλο που πρόκειται για την πρώτη ολοκληρωμένη κυκλοφορία τους μετά την αποχώρησή του από το συγκρότημα τον Δεκέμβριο.

Ο Oli Sykes μίλησε για την αποχώρηση του keyboardist από το συγκρότημα κατά τη διάρκεια μίας νέας συνέντευξής του με το Revolver και επιβεβαίωσε ότι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που άργησε τόσο πολύ να κυκλοφορήσει ο δίσκος.

Διαφήμιση

«Ο κύριος λόγος της καθυστέρησης ήταν τα εσωτερικά προβλήματα εντός του συγκροτήματος και σχετιζόταν άμεσα με την αποχώρηση του Jordan», δήλωσε.

«Τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά πέρυσι, σαν ομάδα, και η δημιουργία των τραγουδιών επηρεάστηκε αρνητικά εξαιτίας αυτού. Σταμάτησε πλήρως», εξήγησε ο τραγουδιστής.

Ο Oli Sykes σημείωσε ότι με τον Jordan Fish στο συγκρότημα, οι Bring Me The Horizon απομακρύνθηκαν από τη χρήση φυσικών οργάνων για ένα διάστημα καθώς έγραφαν νέα μουσική, λόγω της εμπειρίας του keyboardist με τους υπολογιστές και την παραγωγή.

Έτσι, όταν άρχισαν να δουλεύουν το «Kool-Aid», το πρώτο τραγούδι τους μετά την αποχώρησή του, επέστρεψαν σε γνώριμα μονοπάτια και χρησιμοποίησαν ξανά τις κιθάρες τους για να γράφουν riffs.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι Bring Me The Horizon στην Ελλάδα - Στο EJEKT Festival 2024

«Εγώ και ο Jordan ήμασταν σαν μία δύναμη. Χωρίς να το καταλάβουμε, γίναμε το “Oli and Jordan Show”», είπε ο τραγουδιστής των Bring Me The Horizon.

«Από τότε που βγήκα από την αποτοξίνωση, λίγο πριν το “Sempiternal”, έπρεπε πραγματικά να αφοσιωθώ σε κάτι, και μαντεύω πως αυτό ήταν η μουσική», συνέχισε.

«Εθίστηκα στη δημιουργία, στο να μάθω να τραγουδάω και να κάνω την παραγωγή μουσικής. Και ο Jordan ήταν ο συνεργάτης μου σε αυτήν την προσπάθεια. Γράφαμε μουσική όλη την ώρα. Δεν συνειδητοποιούσα πόσο είχαμε απομακρύνει τα υπόλοιπα παιδιά», πρόσθεσε.

Ο Oli Sykes αποκάλυψε επιπλέον ότι δεν έχει μιλήσει καθόλου με τον Jordan Fish από τότε που κυκλοφόρησε το «POST HUMAN: NeX GEn», τουλάχιστον όχι απευθείας.

«Δεν θα κάτσω να σας πω ψέματα και να πω: “Α, ήταν φιλικό και χωρίσαμε όμορφα κλπ”. Στο τέλος της ημέρας, είναι σαν κάθε χωρισμό, αλλά δεν υπάρχει καμία σκανδαλώδης ιστορία ή κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τίποτα να γίνει πρωτοσέλιδo», ανέφερε.

Διαφήμιση

«Ταυτόχρονα, υπάρχουν πληγές και από τις δύο πλευρές που θα χρειαστούν λίγο περισσότερο χρόνο για να επουλωθούν πριν μπορέσουμε να ξαναμιλήσουμε», παραδέχτηκε.

Ωστόσο, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ξαναχτίσει τη σχέση του Jordan Fish και επαίνεσε τον μουσικό για τη συνεισφορά του στη δουλειά των Bring Me The Horizon.

Μετά την αποχώρησή του από το συγκρότημα, ο Jordan Fish έχει δουλέψει σε διάφορα άλλα projects, συμπεριλαμβανομένου ενός τραγουδιού των Architects, στο οποίο έκανε την παραγωγή και συνεργάζεται με τους Spiritbox στο επόμενο άλμπουμ τους.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Οι NCT 127 επαναπροσδιορίζουν την K-pop με το νέο άλμπουμ «Walk»

Οι NCT 127 γράφουν τους δικούς τους κανόνες γεφυρώνοντας...

Cardi B: «Εγωιστής» ο Joe Biden που κατεβαίνει ξανά στις προεδρικές εκλογές

Η Cardi B πιστεύει ότι το χρίσμα των Δημοκρατικών...

Charli XCX: «Δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να ασχολείται με τη μουσική για πάντα»

Η Charli XCX θέλει να εξερευνήσει και άλλα μονοπάτια...

Queen: Ο Brian May θυμάται τις τελευταίες ημέρες του Freddie Mercury

«Δεν τον είδα ποτέ να κλαίει», τονίζει ο κιθαρίστας...

Η Shakira θα τραγουδήσει στον τελικό του Copa América 2024

Η Shakira θα εμφανιστεί σε άλλη μία κορυφαία αθλητική διοργάνωση. Η Shakira θα τραγουδήσει στον τελικό του Copa América 2024...

Top Stories