BTS: Κυκλοφορούν ψηφιακή συλλογή ειδών γραφείου με την Goodnotes

Οι ARMY μπορούν να αποκτήσουν επίσημα ψηφιακά ημερολόγια, σημειωματάρια και αυτοκόλλητα με θέμα τους BTS.

Η Goodnotes, η ψηφιακή εφαρμογή λήψης σημειώσεων με περισσότερους από 24 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, επεκτείνεται σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό με μία νέα συλλογή με θέμα τους BTS.

Η συλλογή έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τη HYBE, την εταιρεία των BTS, και τη Webudding, συνεργάτιδα της Goodnotes σε θέματα ψηφιακών ειδών γραφείου.

Οι θαυμαστές θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τέσσερα ψηφιακά ημερολόγια, τρία σημειωματάρια και ένα πακέτο αυτοκόλλητων που διαθέτουν το χαρακτηριστικό λογότυπο και τις γραμματοσειρές των BTS.

Διαφήμιση

Μεγάλη παρουσία θα έχουν στα ψηφιακά αντικείμενα οι αγαπημένοι animated χαρακτήρες TINYTan, οι οποίοι φορούν εμφανίσεις εμπνευσμένες από το single «Dynamite» των BTS, επισφραγίζοντας την πρώτη παγκόσμια συλλογή με επώνυμα προϊόντα για την Goodnotes.

Ένα δελτίο τύπου σημειώνει ότι αναμένεται να κυκλοφορήσουν επιπλέον συλλογές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, δίνοντας στους θαυμαστές χρόνο να προβλέψουν ποια άλλα εμβληματικά singles ή εμφανίσεις των BTS μπορεί να παρουσιαστούν στη συνέχεια.

Αυτή η νέα συνεργασία αναπτύχθηκε μέσω της στρατηγικής συνεργασίας της Goodnotes με την Webudding που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2023, περιλαμβάνοντας μία επένδυση 1,9 εκατομμυρίων δολαρίων τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Έκτοτε έχουν προστεθεί περισσότερα από 18.000 διαφορετικά ψηφιακή είδη γραφείου στο Goodnotes Marketplace, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας των εταιρειών να αναπτύξουν ένα παγκόσμιο οικοσύστημα ψηφιακού χαρτιού.

Διαφήμιση

Από την κυκλοφορία της το 2011, η εφαρμογή Goodnotes αποτελεί πρωτοπόρο της τεχνολογίας, καθώς έχει γίνει η μεγαλύτερη πλατφόρμα ψηφιακών ειδών γραφείου της Νότιας Κορέας, συνδυάζοντας τον κόσμο του παραδοσιακού και του ψηφιακού χαρτιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η HYBE κατέγραψε υπερτριπλάσια κέρδη το 2023 - Πού οφείλεται η αύξηση

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε είδη γραφείου με θέμα τους BTS στα εκατομμύρια των θαυμαστών των BTS μέσα στην κοινότητα της Goodnotes», δήλωσε ο Steven Chan, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Goodnotes.

«Είμαστε βαθιά ευγνώμονες στη HYBE και τη Webudding για τη συνεργασία τους στη δημιουργία αυτής της εξαιρετικής και αποκλειστικής σειράς ψηφιακών ειδών γραφείου για τους BTS για το Goodnotes Marketplace», συνέχισε.

«Ανυπομονούμε να φέρουμε ακόμα πιο αγαπημένα πολιτιστικά είδωλα στο Goodnotes Marketplace, ενδυναμώνοντας περαιτέρω τους χρήστες μας να εκφράσουν το πάθος και τη δημιουργικότητά τους», τόνισε.

Ο Donghwan Shin, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Webudding, υπαινίχθηκε ότι περισσότερες συνεργασίες με καλλιτέχνες θα μπορούσαν να ακολουθήσουν σύντομα μετά από αυτή την αρχική συνεργασία με τους BTS και τη HYBE, η οποία αποτελεί επίσης τη στέγη δημοφιλών συγκροτημάτων όπως οι SEVENTEEN, ENHYPEN, TOMORROW X TOGETHER, LE SSERAFIM και NewJeans.

Διαφήμιση

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη HYBE, ειδικά δεδομένου του τεράστιου πολιτιστικού αντίκτυπου των καλλιτεχνών της, τόσο στην Κορέα όσο και διεθνώς», είπε ο Shin.

«Γιορτάζοντας την παγκόσμια απήχησή τους και την ικανότητά τους να ενώνουν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, είμαστε ευγνώμονες που μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτό το περιεχόμενο για τους περισσότερους από 24 εκατομμύρια χρήστες της Goodnotes παγκοσμίως, δίνοντας τη δυνατότητα σε τόσους ανθρώπους να προσαρμόσουν τα σημειωματάριά τους με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες», συνέχισε.

«Οι χρήστες μπορούν να περιμένουν πολλές ακόμη συνεργασίες σαν κι αυτή στο μέλλον», πρόσθεσε.

Η συλλογή ψηφιακών ειδών γραφείου με θέμα τους BTS θα είναι διαθέσιμη στο Goodnotes Marketplace μέχρι τα τέλη του Μαΐου.

Δείτε τα αντικείμενα της συλλογής εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο RM των BTS τραγούδησε ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι στη συναυλία του Suga
Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Η Marseaux βάζει φωτιά στο καλοκαίρι με το «Dame Fuego»

Η Marseaux ανεβάζει τη θερμοκρασία με το «Dame Fuego». Η...

Ariana Grande: Σταματά την προώθηση του «Eternal Sunshine» – Επικεντρώνεται στο «Wicked»

Η Ariana Grande θέλει να επικεντρώσει όλες τις δυνάμεις...

Στην εντατική ο Jonny Greenwood των Radiohead – Οι The Smile ακυρώνουν την περιοδεία τους

Ο Jonny Greenwood προσβλήθηκε από μία «σοβαρή λοίμωξη». Οι The...

Metallica: Ο παραγωγός του «…And Justice For All» εξηγεί τι έγινε λάθος με τη μίξη του άλμπουμ

Ο παραγωγός του «…And Justice For All» έριξε την ευθύνη στον Lars Ulrich των Metallica. Ο πρώην παραγωγός των...

Top Stories