Cher: Aίτηση για επιμέλεια του 47χρονου γιου της λόγω «σοβαρών προβλημάτων ψυχικής υγείας και ουσιών»

Η Cher υποστηρίζει ότι ο γιος της είναι «ουσιαστικά ανίκανος να διαχειριστεί τους οικονομικούς πόρους του».

Η Cher κατέθεσε αίτηση για αναλάβει την κηδεμονία του 47χρονου γιου της Elijah Blue Allman, εξαιτίας των πρόσφατων προβλημάτων που φέρεται να αντιμετωπίζει με την κατάχρηση ουσιών.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες και τα οποία έχει στην κατοχή του το People, η διάσημη τραγουδίστρια ζητά να γίνει ο μοναδικός κηδεμόνας της περιουσίας του γιου της, καθώς υποστηρίζει ότι είναι «ουσιαστικά ανίκανος να διαχειριστεί τους οικονομικούς πόρους του».

Το έγγραφο αναφέρει ότι αν και ο μουσικός πρόκειται να λάβει περιουσιακά στοιχεία από το καταπίστευμα στο όνομά του πριν από το τέλος του έτους, ένας επιτηρητής είναι «επειγόντως απαραίτητος», όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Διαφήμιση

Η Cher θέλει να προστατεύσει την περιουσία του γιου τους από απώλεια ή ζημία, επειδή είναι «επί του παρόντος ανίκανος να διαχειριστεί τα περιουσιακά του στοιχεία, λόγω σοβαρών προβλημάτων ψυχικής υγείας και κατάχρησης ουσιών».

Επίσης, στην αίτηση αναφέρεται ότι η εν διαστάσει σύζυγός του γιου της, Marieangela King, δεν είναι κατάλληλη, για να γίνει επιτηρητής του, επειδή «η ταραχώδης σχέση τους έχει σημαδευτεί από έναν κύκλο εθισμού στα ναρκωτικά και κρίσεων ψυχικής υγείας».

Η ανησυχία της τραγουδίστριας

Η αίτηση σημειώσει ότι ο γιος της Cher δικαιούται τακτικά ποσά από το καταπίστευμα.

Όμως, δεδομένων των συνεχιζόμενων προβλημάτων ψυχικής υγείας και κατάχρησης ουσιών που αντιμετωπίζει, η τραγουδίστρια ανησυχεί ότι οποιαδήποτε κεφάλαια και να λάβει θα δαπανηθούν αμέσως σε ναρκωτικά, γεγονός που θα τον αφήσει σύντομα χωρίς περιουσιακά στοιχεία, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Cher θα φύγει από τις ΗΠΑ αν επανεκλεγεί ο Donald Trump

Το έγγραφο καταλήγει αναφέροντας ότι η Cher φέρεται να έχει εργαστεί ακούραστα, για να ενταχθεί ο γιος της σε προγράμματα θεραπείας και να του δώσει τη βοήθεια που χρειάζεται.

Ο Elijah Blue Allman είναι γιος της Cher από τον γάμο της με τον μουσικό Gregg Allman.

Ο Elijah είναι ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης, ο οποίος έχει ασχοληθεί με τη μουσική, τη φωτογραφία και τη ζωγραφική. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα με την κατάχρηση ουσιών και την ψυχική υγεία του.

Η Cher έχει προσπαθήσει να βοηθήσει τον γιο της, αλλά οι προσπάθειές της δεν έχουν καρποφορήσει. Ο Elijah Blue έχει περάσει από διάφορα προγράμματα αποκατάστασης, αλλά δεν έχει καταφέρει να απεξαρτηθεί.

Η ακρόαση για την έκδοση της προσωρινής εντολής έχει οριστεί επί του παρόντος στις 5 Ιανουαρίου 2024, ενώ η ακρόαση για τη μόνιμη εντολή θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου.

Διαφήμιση
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Cher

Ακολουθήστε το postmelody.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλοι τις ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Don't miss

«Είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή να εκφραστώ στιχουργικά», παραδέχθηκε ο Robert Plant. Ο Robert Plant, πρώην τραγουδιστής των Led Zeppelin, εξομολογήθηκε ότι δυσκολεύεται πλέον...
Ο Roger Waters έβαλε στο στόχαστρο των Bono των U2 για το αφιέρωμά του στα θύματα του ισραηλινού μουσικού φεστιβάλ Supernova. Ο Roger Waters εξαπέλυσε...
«Αυτό με άγχωσε πολύ», παραδέχεται η Zara Larsson. Η Zara Larsson μίλησε για τη νίκη της σε ένα σουηδικό talent show σε ηλικία 10 ετών...
Η έρευνα διεξήχθη για να δείξει την πολιτιστική σημασία που έχει η ηλεκτρονική μουσική για την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου. Μία νέα μελέτη αποκάλυψε ότι...
«Δεν θέλω να αφαιρέσω κανένα χρώμα από την παλέτα των χρωμάτων», είπε η Taylor Swift. Η Taylor Swift έκανε μία μεγάλη αλλαγή στον τρόπο που...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ