Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ερμηνεύει το τραγούδι τίτλων της σειράς «Το Ναυάγιο»

Ένα τραγούδι με την εξαιρετική ερμηνεία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη που δένει εξαιρετικά με την ιστορία της σειράς «Το Ναυάγιο».

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ερμηνεύει το τραγούδι τίτλων της νέας σειράς «Το Ναυάγιο» του Mega, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Νίκος Τερζής, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Γιάννη Κότσιρα, ο οποίος κάνει και τη δεύτερη φωνή στο τραγούδι «Το Ναυάγιο».

Το ταλέντο και των τριών συντελεστών του τραγουδιού είναι αδιαμφισβήτητο.

Διαφήμιση

Η αφορμή και η έμπνευση για αυτό το τραγούδι είναι μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης, δύναμης ψυχής και καρμικών συμπτώσεων με φόντο μία ναυτική τραγωδία που γράφτηκε αρχικά στις σελίδες ενός επιτυχημένου βιβλίου και στη συνέχεια μεταφέρεται στη μικρή οθόνη.

Μία ιστορία που σίγουρα θα μας κερδίσει και θα μας καθηλώσει. Ένα τραγούδι που δένει εξαιρετικά με την ιστορία αυτή και είναι βέβαιο ότι θα αγαπηθεί πολύ.

Η θάλασσα έχει τη δύναμη να ενώνει, αλλά και τη σκληρότητα να χωρίζει ανθρώπους για πάντα. Μία χώρα όπως η Ελλάδα έχει τη θάλασσα και τα ταξίδια με πλοίο στο DNA της από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

«Το Ναυάγιο» έρχεται στο Mega από την Κυριακή 1 Οκτωβρίου με ανθρώπινες ιστορίες, σκληρές, τρυφερές, απρόβλεπτες αλλά και πικρές που οδηγούν τους πρωταγωνιστές στην κάθαρση και στο φως.

Διαφήμιση

Το τραγούδι τίτλων της σειράς «Το Ναυάγιο», με την ερμηνεία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Δείτε τους στίχους του τραγουδιού «Το Ναυάγιο» εδώ

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Το Ναυάγιο | Το τραγούδι τίτλων της σειράς «Ναυάγιο» (Official Audio Release)

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το postmelody.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλοι τις ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Don't miss

Ο Γιώργος Νταλάρας μοιράζεται τις καθηλωτικές ιστορίες της ζωής του στον φακό του «Mega Stories». Πολλοί έχουν το ταλέντο ή το χάρισμα, ελάχιστοι όμως την...
Ποια δεκαετία προτιμά ο Ozzy Osbourne; Τα '70s, τα '80s ή τα '90s; Ο Ozzy Osbourne αποκάλυψε ποια είναι η πιο αγαπημένη δεκαετία του.Κατά τη...
Η 16χρονη θαυμάστρια της Taylor Swift έχασε ακαριαία τη ζωή της, ενώ η 10χρονη αδελφή της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Μία έφηβη έχασε τη ζωή...
Η στροφή της Beyoncé στην country κατακτά την κορυφή των charts. Η Beyoncé γράφει ιστορία στα μουσικά δρώμενα των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς έγινε η πρώτη...
Οι ΕΝΗΥPEN μαγεύουν με μία μοναδική διασκευή του «What Makes You Beautiful». Οι αστέρες της K-pop ENHYPEN ενθουσίασαν τους θαυμαστές τους με μία εκπληκτική διασκευή...

Read more