Ο Kendrick Lamar δωρίζει 200.000 δολάρια σε φιλανθρωπικές οργανώσεις του Λος Άντζελες

Η επική συναυλία «The Pop Out» του Kendrick Lamar συνεχίζει να έχει θετικό αντίκτυπο.

Ο Kendrick Lamar, η pgLang και το Free Lunch ανακοίνωσαν μία σημαντική δωρεά σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις του Λος Άντζελες.

Η πρόσφατη επική συναυλία «The Pop Out: Ken & Friends» του Kendrick Lamar και της pgLang στο Kia Forum του Λος Άντζελες συνεχίζει να έχει θετικό αντίκτυπο.

Ο Kendrick Lamar δεν ένωσε πλήθος μουσικών ταλέντων για μία αξέχαστη βραδιά, αλλά ο αλτρουϊσμός του φάνηκε και μέσα από τη δωρεά των 200.000 δολαρίων που έκαναν ο ίδιος, η pgLang, το Free Lunch του Tim Hinshaw και οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες σε 20 φιλανθρωπικές οργανώσεις και κοινωνικές πρωτοβουλίες του Λος Άντζελες.

Διαφήμιση

«Δεν έχουμε δει τέτοια ενότητα στη Δύση από τότε που χάσαμε τον αδερφό μας Nipsey Hussle», δήλωσε στο Billboard ο Tim Hinshaw, ιδιοκτήτης της Free Lunch.

«Όπως είπε ο Dot στη σκηνή, αυτή η στιγμή ήταν μεγαλύτερη από μία απλή συναυλία. Ήταν για να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον και να δείξουμε στον κόσμο ότι μπορούμε να ενωθούμε για έναν μεγαλύτερο σκοπό», τόνισε.

«Όλες αυτές οι οργανώσεις παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της κοινότητάς μας και η ελπίδα είναι να συνεχίσουμε όλοι να τους στηρίζουμε», πρόσθεσε.

Μεταξύ των 20 φιλανθρωπικών οργανώσεων και κοινωνικών πρωτοβουλιών είναι και το Compton G.irls Club.

Διαφήμιση

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την pgLang και το Free Lunch που αναγνωρίζουν τις ρίζες τους και στηρίζουν τα κορίτσια της γειτονιάς», δήλωσε η Chrystani Heinrich, ιδρύτρια και εκτελεστική διευθύντρια του Compton G.irls Club.

«Είναι αναζωογονητικό να ξέρουμε ότι ο Kendrick επιστρέφει πάντα στην κοινότητα για να στηρίξει την επόμενη γενιά», συνέχισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Kendrick Lamar κυκλοφορεί ένα μινιμαλιστικό κινητό τηλέφωνο

Η συναυλία «The Pop Out: Ken & Friends» του Kendrick Lamar συγκέντρωσε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της hip-hop σκηνής της Δυτικής Ακτής, συμπεριλαμβανομένων των Dr. Dre, Tyler, the Creator, Ty Dolla $ign, Steve Lacy, Mustard και άλλων.

Ο Mustard, ο οποίος μοιράστηκε τη σκηνή εκείνη τη βραδιά με τον Kendrick Lamar και τον DJ Hed, εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τον Lamar και το Λος Άντζελε.

«Η συναυλία “Pop Out” είχε σημαντικό αντίκτυπο στην πόλη, ενώνοντας τη hip-hop σκηνή της Δυτικής Ακτής, παρέχοντας πλατφόρμα σε νέα ταλέντα, γιορτάζοντας την κουλτούρα των μαύρων και αναζωογονώντας τη μουσική σκηνή της πόλης», ανέφερε.

Διαφήμιση

«Προσέλκυσε παγκόσμια προσοχή αλλά επέτρεψε επίσης σε εμάς τους καλλιτέχνες να ανταποδώσουμε σε διάφορα προγράμματα γύρω από το ενώνοντας και να επαναφέρουμε το Λος Άντζελες στην κορυφή της μουσικής σκηνής, κάτι που έλειπε εδώ και πολύ καιρό».

Η συναυλία «The Pop Out: Ken & Friends» του Kendrick Lamar πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουνίου με αφορμή την ήμερα του Juneteenth για τον εορτασμό του τέλους της δουλείας στις Ηνωμένες Πολιτείες και μεταδόθηκε ζωντανά από το Amazon Music και το Twitch.

Ο Kendrick Lamar και η pgLang έχουν δείξει με πράξεις την αφοσίωσή τους στην κοινότητα, ενώνοντας καλλιτέχνες και στηρίζοντας σημαντικές πρωτοβουλίες και η συναυλία «The Pop Out» αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς η μουσική μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους και να φέρει θετικές αλλαγές στον κόσμο.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Οι NCT 127 επαναπροσδιορίζουν την K-pop με το νέο άλμπουμ «Walk»

Οι NCT 127 γράφουν τους δικούς τους κανόνες γεφυρώνοντας...

Cardi B: «Εγωιστής» ο Joe Biden που κατεβαίνει ξανά στις προεδρικές εκλογές

Η Cardi B πιστεύει ότι το χρίσμα των Δημοκρατικών...

Charli XCX: «Δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να ασχολείται με τη μουσική για πάντα»

Η Charli XCX θέλει να εξερευνήσει και άλλα μονοπάτια...

Queen: Ο Brian May θυμάται τις τελευταίες ημέρες του Freddie Mercury

«Δεν τον είδα ποτέ να κλαίει», τονίζει ο κιθαρίστας...

Kylie Minogue, Bebe Rexha Tove Lo κυκλοφορούν το νέο single «My Oh My»

Kylie Minogue, Bebe Rexha και Tove Lo ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία εκρηκτική συνεργασία. Η Kylie Minogue κυκλοφορεί το...

Top Stories