Marilyn Manson: Κατέληξε σε διακονισμό αγωγής εναντίον του για βιασμό

Η γυναίκα που μήνυσε τον Marilyn Manson για βιασμό υποστήριξε ότι εκφοβίστηκε πριν τον διακανονισμό.

Ο Marilyn Manson και μία γυναίκα που μήνυσε τον τραγουδιστή για βιασμό κατέληξαν σε διακανονισμό της αγωγής τους μία εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της δίκης τους.

Ο Adam Wolf, ο δικηγόρος της γυναίκας που κατέθεσε την αγωγή ανώνυμα, χρησιμοποιώντας το όνομα Jane Doe, κατέθεσε την Τετάρτη στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας στην κομητεία του Λος Άντζελες, ειδοποίηση για τον διακανονισμό. Ο δικηγόρος θα υποβάλει αίτημα για την απόρριψη της αγωγής εντός 45 ημερών.

Η αγωγή που κατατέθηκε το 2021 ισχυριζόταν ότι ο Marilyn Manson, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Brian Warner, βίασε τη γυναίκα και της στέρησε φαγητό, ύπνο και την αίσθηση ασφάλειας.

Διαφήμιση

Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο τραγουδιστής την απείλησε να της «σπάσει το κεφάλι» αν κατήγγειλε την κακοποίησή της που έλαβε χώρα το 2011.

«Ήμουν απόλυτα προετοιμασμένη για τη δίκη και ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν πίστευα ότι θα συμβιβαζόμουν, αλλά τα τελευταία δυόμισι χρόνια έχω υπομείνει σιωπηλά απειλές, εκφοβισμό, παρενόχληση και διάφορες μορφές εκφοβισμού που εντάθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες», ανέφερε η ανώνυμη γυναίκα σε δήλωσή της.

«Ο Marilyn Manson παρευρέθηκε στην κατάθεσή μου και αναγκάστηκα να απαντήσω σε επτά ώρες επιθετικών ερωτήσεων με εκείνον να με κοιτάζει από την άλλη πλευρά. Μου είπαν ότι αυτό δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ, καθώς είναι σκληρό και ότι ένας βασικός λόγος θα ήταν ο εκφοβισμός και η πρόκληση συναισθηματικής οδύνης σε ένα θύμα», συνέχισε.

«Ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα για τα χρήματα και πάντα ήθελα μόνο δικαιοσύνη, αλλά αν πηγαίναμε σε δίκη, θα μπορούσα να χάσω το δικαίωμά μου στην ανωνυμία και να κατηγορηθώ ως θύμα σε μεγάλη και δημόσια κλίμακα», σημείωσε.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Marilyn Manson διατάχθηκε να πληρώσει τα νομικά έξοδα της Evan Rachel Wood

«Το πιο σημαντικό είναι ότι θα μπορούσα να είχα διακινδυνεύσει να χάσω την ελευθερία να πω την ιστορία μου, και αυτό αξίζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο», πρόσθεσε.

Οι όροι του διακανονισμού δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ωστόσο ο δικηγόρος του Marilyn Manson, Howard King, υποστήριξε ότι η αγωγή διευθετήθηκε με «πολύ χαμηλότερο κόστος» από αυτό της δίκης της.

«Ο Brian είναι ευχαριστημένος που, όπως ακριβώς οι προηγούμενες αγωγές εγκαταλείφθηκαν χωρίς πληρωμή ή διευθετήθηκαν για πενταροδεκάρες, έτσι και αυτή η ενάγουσα συμφώνησε τώρα να παραιτηθεί από την αγωγή της με αντάλλαγμα μία ασφαλιστική πληρωμή που αντιπροσωπεύει ένα κλάσμα των απαιτήσεών της και πολύ λιγότερο από το κόστος που θα είχε ο Brian αν προχωρούσε σε δίκη», ανέφερε.

Τον Ιανουάριο, ο Marilyn Manson είχε καταλήξει σε διακανονισμό της αγωγής που είχε καταθέσει εναντίον η πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones», Esmé Bianco, η οποία ισχυρίστηκε ότι ο τραγουδιστής την είχε βιάσει και κακοποιήσει σεξουαλικά.

Η ηθοποιός υποστήριξε επίσης ότι ο Marilyn Manson είχε παραβιάσει τους νόμους της Καλιφόρνιας για την εμπορία ανθρώπων.

Διαφήμιση

Περισσότερες από δώδεκα γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον Marilyn Manson για σεξουαλική κακοποίηση από τις αρχές του 2021, όταν η ηθοποιός Evan Rachel Wood αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής την κακοποιούσε κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Ο Marilyn Manson έχει μηνύσει την Evan Rachel Wood και τη φίλη της Illma Gore για συκοφαντική δυσφήμιση.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Taylor Swift: Το «The Tortured Poets Department» ξεπερνά σε πωλήσεις ολόκληρο το Top 10 του 2024

Το «The Tortured Poets Department» της Taylor Swift είναι...

Οι SEVENTEEN φέρνουν στους κινηματογράφους την περιοδεία «Follow Again»

Και τα 13 μέλη των SEVENTEEN σε μία συναρπαστική...

Marina: Πώς νιώθει που η Billie Eilish δηλώνει θαυμάστριά της

«Είναι κολακευτικό», είπε η Marina. Η Marina αποκάλυψε πώς νιώθει...

Neck Deep και Bury Tomorrow για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Οι Neck Deep και οι Bury Tomorrow θα πλαισιώνουν...

Ο Michael Kiwanuka ψάχνει την ελπίδα στο νέο τραγούδι «Floating Parade»

Ο Michael Kiwanuka ψάχνει στο νέο τραγούδι του την ελπίδα σε έναν σκληρό κόσμο. Ο Michael Kiwanuka επιστρέφει με το...

Top Stories