Nicki Minaj: Ακύρωσε εμφάνισή της στη Ρουμανία λόγω ανησυχιών για την ασφάλειά της

«Ως μητέρα, πρέπει να βεβαιωθώ ότι παίρνω τις σωστές αποφάσεις για να γυρίζω σπίτι στον γιο μου», σημείωσε η Nicki Minaj.

Η Nicki Minaj ακύρωσε ξαφνικά την εμφάνισή της στο SAGA Festival στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας το βράδυ της Κυριακής, λόγω μιας προγραμματισμένης διαδήλωσης που θα γινόταν την επόμενη μέρα στην πόλη.

«Λόγω ανησυχίας για την ασφάλεια της ομάδας μου και της δικής μου, οι άνθρωποι της ασφάλειάς μου με συμβούλεψαν να μην ταξιδέψω στο φεστιβάλ της Ρουμανίας απόψε εξαιτίας διαδηλώσεων που θα γίνουν στην περιοχή» έγραψε η ράπερ σε ένα tweet την Κυριακή, λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη εμφάνισή της.

«Ανυπομονώ να σας ξαναδώ όλους κάποια άλλη φορά. Ως μητέρα, πρέπει να βεβαιωθώ ότι παίρνω τις σωστές αποφάσεις για να γυρίζω σπίτι στον γιο μου και για να γυρίζει σπίτι η ομάδα μου στις οικογένειές τους», σημείωσε.

Διαφήμιση

«Το να μην ακολουθήσω τη συμβουλή των υπεύθυνων της ασφάλειάς μου αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνω, πιστεύω. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την υποστήριξή σας», ανέφερε.

Το SAGA Festival δήλωσε την απογοήτευσή του για την ακύρωση της προγραμματισμένης εμφάνισης της Nicki Minaj

«Με βαριά καρδιά πρέπει να ανακοινώσουμε ότι η Nicki Minaj μόλις ακύρωσε την εμφάνισή της λόγω ανησυχίας για την ασφάλεια της ίδιας και της ομάδας της στη Ρουμανία…», ανέφερε το φεστιβάλ.

«Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το SAGA, και είναι πέρα από τις δυνάμεις μας», συνέχισε.

Διαφήμιση

«Τα νέα αυτά μας έχουν στεναχωρήσει όλους, και ξέρουμε ότι είναι μία τεράστια απογοήτευση για όλους σας, όπως είναι και για εμάς», έγραψαν οι διοργανωτές, προσθέτοντας ότι όλα τα μη σκαναρισμένα εισιτήρια για το sold-out φεστιβάλ της Κυριακής θα επιστραφούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Nicki Minaj: Ο σύζυγός της Kenneth Petty καταδικάστηκε σε κατ' οίκον περιορισμό για απειλές στον Offset

Ούτε η Nicki Minaj ούτε το SAGA Festival δεν διευκρίνισαν ποια διαδήλωση αποτέλεσε λόγο ανησυχίας την ασφάλειά της και οι διεθνείς ειδησεογραφικές υπηρεσίες δεν έχουν αναφέρει πολλά για την κατάσταση.

Ωστόσο, το Crisis24 γράφει ότι «ομάδες της κοινωνίας των πολιτών σχεδιάζουν να διαδηλώσουν στη Βουκουρέστι» τη Δευτέρα 8 Ιουλίου.

«Επιχειρηματικές ομάδες και φορολογούμενοι ζητούν βελτιώσεις στη δημοσιονομική πολιτική και τις διαδικασίες του κράτους. Οι διαδηλωτές στη συνέχεια θα συγκεντρωθούν μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών μέχρι τις 13:30», ανέφερε το Crisis24.

Όπως σημείωσε, αναμένεται να συμμετάσχουν «από μερικές εκατοντάδες έως και χαμηλές χιλιάδες διαδηλωτές”και ότι «η διαδήλωση πιθανότατα θα είναι ειρηνική.»

Διαφήμιση

Παρά το φαινομενικά χαμηλό επίπεδο απειλής από τη διαδήλωση, η ασφάλεια της Nicki Minaj θεώρησε ακόμα την κατάσταση ως «ανησυχία για την ασφάλεια» της ράπερ.

Η Nicki Minaj θα επιστρέψει στη σκηνή την Παρασκευή 12 Ιουλίου για το «πολύ ξεχωριστό headline show της» στο Wireless Festival του Λονδίνου.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Οι NCT 127 επαναπροσδιορίζουν την K-pop με το νέο άλμπουμ «Walk»

Οι NCT 127 γράφουν τους δικούς τους κανόνες γεφυρώνοντας...

Cardi B: «Εγωιστής» ο Joe Biden που κατεβαίνει ξανά στις προεδρικές εκλογές

Η Cardi B πιστεύει ότι το χρίσμα των Δημοκρατικών...

Charli XCX: «Δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να ασχολείται με τη μουσική για πάντα»

Η Charli XCX θέλει να εξερευνήσει και άλλα μονοπάτια...

Queen: Ο Brian May θυμάται τις τελευταίες ημέρες του Freddie Mercury

«Δεν τον είδα ποτέ να κλαίει», τονίζει ο κιθαρίστας...

Ο Πάνος Κιάμος προκαλεί «Shik Shak Shock» με την απόλυτη επιτυχία του καλοκαιριού

Ο Πάνος Κιάμος μας χαρίζει άλλο ένα τραγούδι - ατάκα. Ο Πάνος Κιάμος, ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της...

Top Stories