Ο Πάνος Βλάχος ταράζει την «Κοινή Γνώμη»

Ένα τραγούδι – καταγγελία για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, στην καθημερινότητά μας και την κοινωνία μας.

Ο πάντα ανήσυχος και δημιουργικός Πάνος Βλάχος έρχεται να ταράξει την «Κοινή Γνώμη» συστήνοντας το νέο ομότιτλο τραγούδι, του, στο οποίο υπογράφει τη μουσική και τους στίχους.

Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πολύπλευρος καλλιτέχνης με τη μοναδική του ικανότητα να συνδυάζει το ταλέντο του σε δύο διακριτικούς χώρους – της υποκριτικής και της μουσικής.

Ανάμεσα στην καριέρα του ως ηθοποιός και τραγουδιστής, ο Πάνος Βλάχος είναι κυρίως ένας καλλιτέχνης που αντιλαμβάνεται την τέχνη του ως μια συνολική διαδικασία έκφρασης.

Διαφήμιση

Το «Κοινή Γνώμη» είναι άλλο ένα τραγούδι – καταγγελία για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, στην καθημερινότητά μας, στην κοινωνία μας.

Οι αιχμηροί στίχοι, η δυναμική ερμηνεία και η πρωτότυπη μουσική φόρμα είναι ούτως ή άλλως τα βασικά χαρακτηριστικά των τραγουδιών του Πάνου Βλάχου.

Παράλληλα με τη μουσική, ο Πάνος Βλάχος συνεχίζει την επιτυχημένη θεατρική πορεία του για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τη sold out παράσταση «Ο Τυχαίος Θάνατος Ενός Αναρχικού».

Κάθε εμφάνισή του στη σκηνή είναι μαγευτική, μαγνητίζοντας το κοινό με την αστείρευτη ενέργειά του.

Διαφήμιση

Οι ιδιαίτερες μουσικές φόρμες του Πάνου Βλάχου αντικατοπτρίζουν τη διαφορετικότητα του ταλέντου του, ενώ οι παραστάσεις του στο θέατρο αλληλεπιδρούν με τα μουσικά έργα του, δημιουργώντας ένα συνολικό καλλιτεχνικό μήνυμα.

Με το «Κοινή γνώμη», ο Πάνος Βλάχος επιδεικνύει μια ακόμη πτυχή της δημιουργικότητάς του και μας καλεί να προβληματιστούμε για οτιδήποτε περνάει από δίπλα μας και από μπροστά μας.

Το «Κοινή Γνώμη», το οποίο κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group, είναι ένα ακόμη δείγμα του πολυδιάστατου ταλέντου του Πάνου Βλάχου.

Πάνος Βλάχος - Κοινή Γνώμη | Official Music Video

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Πάνος Βλάχος παρουσιάζει το νέο άλμπουμ «ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ»

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Η Marseaux βάζει φωτιά στο καλοκαίρι με το «Dame Fuego»

Η Marseaux ανεβάζει τη θερμοκρασία με το «Dame Fuego». Η...

Ariana Grande: Σταματά την προώθηση του «Eternal Sunshine» – Επικεντρώνεται στο «Wicked»

Η Ariana Grande θέλει να επικεντρώσει όλες τις δυνάμεις...

Στην εντατική ο Jonny Greenwood των Radiohead – Οι The Smile ακυρώνουν την περιοδεία τους

Ο Jonny Greenwood προσβλήθηκε από μία «σοβαρή λοίμωξη». Οι The...

Ο Matty Healy των The 1975 χτυπά ξανά: «Η μουσική βιομηχανία είναι ένας λάκκος με κλέφτες»

Ο Matty Healy μίλησε για το σκοτεινό πρόσωπο της μουσικής βιομηχανίας. Ο Matty Healy των The 1975 χαρακτήρισε τη μουσική...

Top Stories