Η Ρία Ελληνίδου κυκλοφορεί το πρώτο άλμπουμ της «Δύσκολος Χαρακτήρας»

Η Ρία Ελληνίδου παρουσιάζει το πρώτο άλμπουμ της, με τις υπογραφές των πολυπλατινένιων δημιουργών Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου.

Η εκρηκτική Ρία Ελληνίδου, μία φωνή που έχει ήδη κερδίσει τις καρδιές του κοινού, κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην ελληνική δισκογραφία με το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της, «Δύσκολος Χαρακτήρας».

Με τη νέα δισκογραφική δουλειά της «Δύσκολος Χαρακτήρα», η Ρία Ελληνίδου φέρνει έναν αέρα ανανέωσης χάρη στο μοναδικό στυλ της και την αδιαμφισβήτητη φωνή της.

Το άλμπουμ, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, αποτελείται από 11 τραγούδια, προσεκτικά επιλεγμένα για να αναδείξουν το εύρος του ταλέντου της Ρίας Ελληνίδου.

Διαφήμιση

Ανάμεσά τους, ξεχωρίζουν οι ήδη αγαπημένες επιτυχίες «Σε Κάνω Κέφι», «Πάρε», «Τα Σημάδια», «Τελείωσε Σου Λέω» και «Μη Μιλάς», που έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι πολλών playlists.

Πέρα από τις ήδη γνωστές επιτυχίες, το άλμπουμ περιλαμβάνει και πέντε ολοκαίνουργια τραγούδια που αναμένεται να συναρπάσουν εξίσου, τα τραγούδια «Στο Λίγο Που Σε Ξέρω», «Άγνοια Κινδύνου», «Σαν Φωτιά», «Αν Σε Δω» και «Μέσα Μου Εσύ».

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στο ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ, «Δύσκολος Χαρακτήρας», το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα μαζί με ένα εντυπωσιακό music video και έχει ήδη καταφέρει να αγαπηθεί από το κοινό και να ξεχωρίσει

Πίσω από την επιτυχία της Ρίας Ελληνίδου και του άλμπουμ της «Δύσκολος Χαρακτήρας» βρίσκονται οι πολυβραβευμένοι και επιτυχημένοι δημιουργοί Κυριάκος Παπαδόπουλος και Ηλίας Φιλίππου.

Διαφήμιση

Με την εμπειρία και το ταλέντο τους, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα άλμπουμ που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη μοναδική φωνή και την προσωπικότητα της Ρίας Ελληνίδου.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του άλμπουμ της, η Ρία Ελληνίδου συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «Vog Club Athens» δίπλα στον Πέτρο Ιακωβίδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Ρία Ελληνίδου είναι «Δύσκολος Χαρακτήρας»

Το άλμπουμ «Δύσκολος Χαρακτήρας» είναι ένα ταξίδι στον κόσμο της Ρίας Ελληνίδου μέσα από μία δυνατή έκρηξη συναισθημάτων και έρχεται για την καθιερώσει ως μία από τις πιο ταλαντούχες φωνές της γενιάς της.

Playlist: Ria Ellinidou - Δύσκολος Χαρακτήρας

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Eminem: Ξεπέρασε τα 100 τραγούδια στο Billboard Hot 100

Το νέο άλμπουμ «The Death of Slim Shady (Coup...

Janet Jackson: «Δεν θυμάμαι να με ρώτησα αν ήθελα να ξεκινήσω καριέρα από παιδί»

Η Janet Jackson εξήγησε πώς ασχολήθηκε με τη μουσική. Η...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Charli XCX και The Last Dinner Party υποψήφιες για το Mercury Prize

Το «Brat» της Charli XCX συγκαταλέγεται στα δώδεκα «Άλπμουμ...

Η Ariana Grande μπαίνει στο Weverse

Η Ariana Grande αποκτά τη δική της κοινότητα στην πλατφόρμα του Weverse. Η Ariana Grande μπαίνει στο Weverse, την πλατφόρμα...

Top Stories