Ζωντανά το Rock & Roll Hall of Fame 2023 στο Disney+

Στη σκηνή θα εμφανιστούν οι Sheryl Crow, Missy Elliott, Chaka Khan, Willie Nelson, Brandi Carlile, Elton John και άλλοι καλλιτέχνες.

Η τελετή εισόδου στο Rock & Roll Hall of Fame για το 2023 θα μεταδοθεί ζωντανά στο Disney+ και το ABC.

Η φετινή τελετή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στο Barclays Center στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και θα μεταδοθεί ζωντανά στο Disney+ στις 02:00 ώρα Ελλάδας (ξημερώματα 04/11).

Η εκδήλωση θα είναι διαθέσιμη για on demand streaming μετά την ολοκλήρωσή της.

Διαφήμιση

Στο Rock & Roll Hall of Fame θα ενταχθούν με την κλάση του 2023 οι Kate Bush, Sheryl Crow, Missy Elliott, George Michael, Willie Nelson, Rage Against The Machine και The Spinners.

Το βραβείο Μουσικής Επιρροής θα παραλάβουν οι DJ Kool Herc και Link Wray, ενώ το βραβείο Μουσικής Αριστείας θα λάβουν οι Chaka Khan, Al Kooper και Bernie Taupin.

Το βραβείο Ahmet Ertegun θα απονεμηθεί μετά θάνατον στον Don Cornelius.

«Αυτή η ιστορική ζωντανή μετάδοση στο Disney+ είναι μία απόδειξη των διαφορετικών ήχων και της διαρκούς δύναμης του rock ‘n’ roll», δήλωσε ο John Sykes, πρόεδρος του Rock & Roll Hall of Fame Foundation.

Διαφήμιση

«Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, η ετήσια ζωντανή τελετή εισόδου στο Rock & Roll Hall of Fame έχει γίνει η υψηλότερη τιμή της μουσικής, γιορτάζοντας τους καλλιτέχνες που καθόρισαν ολόκληρες γενιές και άλλαξαν τη μουσική για πάντα», συνέχισε.

Η σκηνή του Rock & Roll Hall of Fame θα ζωντανέψει με σπάνιες μοναδικές εμφανίσεις και συνεργασίες από τους Sheryl Crow, Missy Elliott, Chaka Khan και Willie Nelson, καθώς και από τους εκλεκτούς καλεσμένους Brandi Carlile, Dave Matthews, Elton John, H.E.R., Chris Stapleton, St. Vincent, New Edition και πολλούς άλλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Elton John ολοκλήρωσε ένα νέο άλμπουμ με τον Bernie Taupin

Η φετινή τελετή θα γιορτάσει την κληρονομιά και την επιρροή των καλλιτεχνών που εντάσσονται στο Rock & Roll Hall of Fame με την κλάση του 2023 – καλλιτέχνες οι οποίοι αντιπροσωπεύουν την ποικιλομορφία και τη ζωτικότητα της έννοινας του rock ‘n’ roll.

«Η τελετή ένταξης στο Rock & Roll Hall of Fame έχει φιλοξενήσει μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές στην ιστορία της μουσικής και γιορτάζει τον ανυπολόγιστο αντίκτυπο που είχαν αυτοί οι καλλιτέχνες στη βιομηχανία και τον πολιτισμό», σχολίασε ο Rob Mills, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Unscripted & Alternative Entertainment στη Walt Disney Television.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσφέρουμε στο κοινό μία θέση στην πρώτη σειρά όταν θα συντονιστεί στο Disney+ και το ABC», συμπλήρωσε.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Η Marseaux βάζει φωτιά στο καλοκαίρι με το «Dame Fuego»

Η Marseaux ανεβάζει τη θερμοκρασία με το «Dame Fuego». Η...

Ariana Grande: Σταματά την προώθηση του «Eternal Sunshine» – Επικεντρώνεται στο «Wicked»

Η Ariana Grande θέλει να επικεντρώσει όλες τις δυνάμεις...

Στην εντατική ο Jonny Greenwood των Radiohead – Οι The Smile ακυρώνουν την περιοδεία τους

Ο Jonny Greenwood προσβλήθηκε από μία «σοβαρή λοίμωξη». Οι The...

Ο Mick Fleetwood θέλει να δει τη Stevie Nicks και τον Lindsey Buckingham να συμφιλιώνονται

«Θα ήθελα πολύ να δω μία συμφιλίωση μεταξύ τους», δήλωσε ο Mick Fleetwood. Ο Mick Fleetwood εξακολουθεί να ελπίζει σε...

Top Stories