Οι Rolling Stones εισβάλλουν στο Roblox – Το rock and roll συναντά το metaverse

Τα διαχρονικά και κλασικά τραγούδια των Rolling Stones επαναπροσδιορίζονται για τις νεότερες γενιές.

Οι Rolling Stones κάνουν μία rock and roll εισβολή στο Roblox.

Μετά από συνεργασίες με άλλους διάσημους καλλιτέχνες, το Roblox υποδέχεται τους Rolling Stones στο Beat Galaxy, έναν εικονικό κόσμο που δημιουργήθηκε από την Universal Music Group.

Το Beat Galaxy είναι ένας συναρπαστικός μουσικός κόμβος στο Roblox που προσφέρει μία παγκόσμια πλατφόρμα επικοινωνίας και σύνδεσης.

Διαφήμιση

Έχοντας δημιουργηθεί από την Universal Music Group σε συνεργασία με τη Supersocial, πρωτοπόρο στην ανάπτυξη εικονικών κόσμων, το Beat Galaxy επαναπροσδιορίζει την ανακάλυψη μουσικής και τη συμμετοχή των θαυμαστών για την ψηφιακή εποχή.

Το συναρπαστικό περιβάλλον θα προσφέρει στους χρήστες έναν μοναδικό και διαδραστικό τρόπο να συνδεθούν με την αγαπημένη μουσική του συγκροτήματος, ενώ παράλληλα θα μπορούν να αλληλεπιδράσουν με άλλους θαυμαστές.

Η παρουσία των Rolling Stones στο Beat Galaxy στοχεύει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των θρύλων της rock μουσικής και των νεότερων γενεών μέσα από εμπειρίες και παιχνίδια γύρω από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος, αποκλειστικά εικονικά είδη και premium αντικείμενα avatar.

«Η εισαγωγή της μουσικής μας στον εικονικό κόσμο του Beat Galaxy είναι ένας καινοτόμος τρόπος να συνδεθούμε με τους νέους και τους υφιστάμενους θαυμαστές μας», σχολίασαν Rolling Stones.

Διαφήμιση

Το Beat Galaxy στο Roblox έχει σχεδιαστεί να γίνει ένας εικονικός κόμβος για μία μεγάλη γκάμα δισκογραφικών εταιρειών και καλλιτεχνών της UMG.

Η παρουσία των Rolling Stones θα μεταμορφώσει τον συνεχώς εξελισσόμενο εικονικό κόσμο σε μία εμβυθιστική εμπειρία που θα περιλαμβάνει την εμβληματική τέχνη, το στυλ και τις επιρροές από τη λαμπρή καριέρα του συγκροτήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Πώς η Janis Joplin πήρε εκδίκηση από τους Rolling Stones

Οι χρήστες θα μπορούν να παίξουν ένα παιχνίδι track-runner με τις διάσημες επιτυχίες των Rolling Stones, να διαγωνιστούν για βραβεία και να επισκεφθούν ένα 24/7 εικονικό club και social hub.

«Στην Universal Music Group, αποστολή μας είναι να καινοτομούμε συνεχώς στην ανακάλυψη και την επανανακάλυψη της μουσικής, ενώ παράλληλα παρουσιάζουμε μοναδικές ευκαιρίες στους καλλιτέχνες μας», δήλωσε ο Alvaro Velilla, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Νέων Επιχειρήσεων στην Universal Music Group.

«Η είσοδος των Rolling Stones στο Beat Galaxy είναι μία απόδειξη της εφευρετικής μας προσέγγισης στη συμμετοχή στη μουσική», συνέχισε.

Διαφήμιση

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επαναπροσδιορίσουμε το έργο του συγκροτήματος μέσω αυτής της ενεργοποίησης και θα εμπνεύσουμε άλλους καλλιτέχνες και δισκογραφικές εταιρείες να εξερευνήσουν τις δυνατότητες των εικονικών χώρων για τη μουσική και τους θαυμαστές», ανέφερε.

Η είσοδος των Rolling Stones στο Beat Galaxy του Roblox δεν γιορτάζει μόνο την πλούσια ιστορία του συγκροτήματος, αλλά διαμορφώνει και το μέλλον της ανακάλυψης μουσικής και της αλληλεπίδρασης με τους θαυμαστές.

Από την έναρξη της λειτουργία του τον Δεκέμβριο του 2023, το Beat Galaxy έχει γίνει μία εμπειρία – ορόσημο σε όλα τα είδη μουσικής, επιτρέποντας στους καλλιτέχνες να αξιοποιήσουν την πνευματική ιδιοκτησία τους με νέους και καινοτόμους τρόπους.

Η Supersocial, ο δημιουργός του Beat Galaxy, συνεργάστηκε απευθείας με καλλιτέχνες όπως οι YUNGBLUD και Mae Stephens για να μεταφέρει του brand τους σε ένα εικονικό περιβάλλον.

Η είσοδος των Rolling Stones βασίζεται στην επιτυχία των προηγουμένων συνεργασιών με καλλιτέχνες, οι οποίες έχουν συγκεντρώσει συνολικά πάνω από 84 εκατομμύρια εμφανίσεις από διαφημίσεις στο Roblox και 500.000 μοναδικούς επισκέπτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Γιατί ο Keith Richards αντιπαθεί τη rap μουσική: «Δεν μου αρέσει να μου φωνάζουν»

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε στο Roblox ένα από τα πιο διάσημα ροκ συγκροτήματα όλων των εποχών», είπε ο Yonatan Raz-Fridman, ιδρυτής και διευθύνων Σύμβουλος της Supersocial.

«Αυτή η συνεργασία δεν υπογραμμίζει μόνο την ευελιξία του Beat Galaxy, αλλά και τον συνεχή αντίκτυπο που έχει η εικονική εμπειρία για τους καλλιτέχνες, τόσο τους νέους όσο και τους παγκοσμίου φήμης», τόνισε.

«Με τη συνεχή επιτυχία του Beat Galaxy, συνεχίζουμε να υπογραμμίζουμε ότι οι καλλιτέχνες μπορούν να έρθουν σε επαφή με τους θαυμαστές με νέους και ουσιαστικούς τρόπους στο metaverse», πρόσθεσε.

Η εικονική εμπειρία των Rolling Stones στο Beat Galaxy είναι τώρα διαθέσιμη στο Roblox εδώ.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Οι NCT 127 επαναπροσδιορίζουν την K-pop με το νέο άλμπουμ «Walk»

Οι NCT 127 γράφουν τους δικούς τους κανόνες γεφυρώνοντας...

Cardi B: «Εγωιστής» ο Joe Biden που κατεβαίνει ξανά στις προεδρικές εκλογές

Η Cardi B πιστεύει ότι το χρίσμα των Δημοκρατικών...

Charli XCX: «Δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να ασχολείται με τη μουσική για πάντα»

Η Charli XCX θέλει να εξερευνήσει και άλλα μονοπάτια...

Queen: Ο Brian May θυμάται τις τελευταίες ημέρες του Freddie Mercury

«Δεν τον είδα ποτέ να κλαίει», τονίζει ο κιθαρίστας...

Queens of the Stone Age: Ακυρώνεται η συναυλία τους στην Αθήνα – Σε επείγον χειρουργείο ο Josh Homme

Ο Josh Homme των Queens of the Stone Age πρέπει να επιστρέψει άμεσα στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε...

Top Stories