Η Taylor Swift βοηθά τις βρετανικές τράπεζες τροφίμων να καλύψουν τα έξοδά τους για ένα χρόνο

Η Taylor Swift έδωσε μία τεράστια ανάσα στις τράπεζες τροφίμων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι γενναιόδωρες δωρεές της Taylor Swift βοήθησαν τις τράπεζες τροφίμων του Ηνωμένου Βασιλείου να σερβίρουν πάνω από 10.000 γεύματα.

Η 34χρονη τραγουδίστρια συνέχισε την παράδοση του «The Eras Tour» και έκανε δωρεές σε τοπικές τράπεζες τροφίμων σε διάφορες στάσεις της περιοδείας στο Ηνωμένο Βασίλειο τις τελευταίες εβδομάδες.

Η Rachel Biggs, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Τράπεζας Τροφίμων του Κάρντιφ, δήλωσε στον Guardian ότι η Taylor Swift βρίσκεται πίσω από τη μεγαλύτερη δωρεά από ιδιώτη που έχει δει ποτέ η οργάνωση.

Διαφήμιση

Η Taylor Swift εμφανίστηκε στο Κάρντιφ στις 18 Ιουνίου και η πρωτεύουσα της Ουαλίας ήταν η μοναδική πόλη της περιοδείας της «The Eras Tour» στην οποία πραγματοποίησε μόνο μία συναυλία.

Αν και η Rachel Biggs δεν διευκρίνισε το ποσό που έδωσε η τραγουδίστρια, τόνισε ότι ήταν τεράστια βοήθεια.

«Η ανάσα που μας έδωσε η δωρεά της Taylor θα μας επιτρέψει να σηκώσουμε το κεφάλι μας και να μετατοπίσουμε την εστίαση μας από την τράπεζα τροφίμων στη δημιουργία μιας βιώσιμης λειτουργίας που θα υποστηρίζει τους ανθρώπους που χρειάζονται αυτή τη στιγμή τη βοήθειά μας με στόχο την αντιμετώπιση των αιτιών της φτώχειας και την οικονομική στήριξη για να μη χρειάζονται πια τη βοήθειά μας», εξήγησε.

Σύμφωνα με τη Rachel Biggs, η δωρεά της Taylor Swift θα βοηθήσει στη σίτιση «1.200 ατόμων με τρία γεύματα την ημέρα, για τρεις ημέρες – ή 10.800 γεύματα».

Διαφήμιση

Η Τράπεζα Τροφίμων του Κάρντιφ ευχαρίστησε επίσης την αστέρα της pop δημοσιεύοντας στο Instagram μία φωτογραφία με μία σειρά από βραχιόλια φιλίας που έγραφαν: «Thank you Taylor Love, Cardiff Food Bank» (Σ’ ευχαριστούμε Taylor, Σ’ αγαπάμε, Τράπεζα Τροφίμων Κάρντιφ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Taylor Swift: Ανοίγει το προσωπικό αρχείο της σε έκθεση στο V&A Museum του Λονδίνου

Στη λεζάντα, η φιλανθρωπική οργάνωση σχολίασε ότι η δωρεά ήταν «πέρα από τα πιο τρελά μας όνειρα», κάνοντας μία αναφορά στο τραγούδι «Wildest Dreams» από το άλμπουμ «1989» της Taylor Swift.

Ο Guardian μίλησε επίσης με τον Rich Jones, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Δικτύου Κοινότητας του St. Andrew’s του Λίβερπουλ, το οποίο επιβλέπει 11 τράπεζες τροφίμων.

Ο Jones χαρακτήρισε την εντυπωσιακή δωρεά της Αμερικανίδας τραγουδίστριας ως «το πιο απίστευτο δώρο».

Διαφήμιση

«Λόγω της αύξησης των τιμών, των αυξημένων αναγκών και της μείωσης των δωρεών, αναγκαστήκαμε να αγοράζουμε μόνοι μας τα τρόφιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα», είπε.

«Αλλά είναι δίκαιο να πούμε ότι η Taylor Swift ουσιαστικά πλήρωσε τις δαπάνες μας για τρόφιμα για 12 μήνες – και αυτό μας δίνει τον χώρο να επικεντρωθούμε στις προσπάθειες συγκέντρωσης χρημάτων για το μέλλον», τόνισε.

Στις 11 Ιουνίου, η Daily Mail ανέφερε ότι η τραγουδίστρια έκανε επίσης δωρεές σε τοπικές τράπεζες τροφίμων στο Εδιμβούργο κατά τη διάρκεια των τριών συναυλιών της στην πρωτεύουσα της Σκωτίας, με τις οποίες ξεκίνησε το βρετανικό σκέλος της περιοδείας της «The Eras Tour».

«Ευχαριστούμε πολύ Taylor – άλλαξες το Εδιμβούργο για πάντα», έγραψε το Edinburgh Food Project στο Instagram.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Eminem: Ξεπέρασε τα 100 τραγούδια στο Billboard Hot 100

Το νέο άλμπουμ «The Death of Slim Shady (Coup...

Janet Jackson: «Δεν θυμάμαι να με ρώτησα αν ήθελα να ξεκινήσω καριέρα από παιδί»

Η Janet Jackson εξήγησε πώς ασχολήθηκε με τη μουσική. Η...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Γιάννης Κότσιρας και Μίλτος Πασχαλίδης για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα δώσουν δύο μαγικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο Γιάννης Κότσιρας και...

Top Stories