«Αραιά Και Πού»: Ο Βασίλης Οικονόμου ζωντανεύει έναν χαμένο έρωτα στο νέο τραγούδι

Ο Βασίλης Οικονόμου τραγουδά για όλους τους έρωτες που δεν περνάνε και δίνει το δικό του χρώμα στο «Αραιά Και Πού».

Με τον καλύτερο τρόπο, με ένα νέο τραγούδι και ένα εντυπωσιακό music video, ο Βασίλης Οικονόμου εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Minos EMI, A Universal Music Company.

Ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής, ο οποίος μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό του κοινό και να σημειώσει εντυπωσιακά νούμερα σε όλες τις πλατφόρμες streaming, έρχεται αυτή τη φορά να μας τραγουδήσει «Αραιά Και Πού».

Μέσα από την κινηματογραφική αισθητική του Θάνου Θεοχάρη, το music video του τραγουδιού μας αφηγείται μία τρυφερή ιστορία ενός έρωτα που έκανε τον κύκλο του και τελείωσε με πολύ βίαιο τρόπο για έναν από τους δύο.

Διαφήμιση

Τώρα, είναι εκείνος αυτός που «Αραιά Και Πού» προσπαθεί μέσα από τις αναμνήσεις του να κρατήσει «ζωντανό» -τουλάχιστον μέσα στο μυαλό του- αυτόν τον έρωτα, για λίγο καιρό ακόμα.

Το τραγούδι, που φέρει την υπογραφή του Χάρη Γαλανού στη μουσική και τους στίχους και κυκλοφορεί από τη Minos EMI, A Universal Music Company, μιλά για τους έρωτες που πιστεύουμε ότι έχουμε ξεπεράσει.

Για τους ανθρώπους που νομίζουμε ότι έχουμε αφήσει πίσω στην προσπάθεια να συνεχίσουμε τη ζωή μας, όμως «αραιά και πού ακόμα γίνομαι για σένα λιώμα, έχεις μέσα μου πεθάνει, μα δεν ξέρω τι με πιάνει».

Μάλιστα, η εκδοχή του Βασίλη Οικονόμου έχει γίνει viral πριν ακόμα κυκλοφορήσει, αφού από τη στιγμή που δόθηκε στη δημοσιότητα το teaser, το «Αραιά Και Πού» έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού, ξεσηκώνοντας τα social media, με εκατοντάδες ανθρώπους να δημοσιεύουν βίντεο, στο οποίο τραγουδούν το ρεφρέν.

Διαφήμιση

Μετά τα «Χαιρετίσματα», τα οποία μετατράπηκαν σε ύμνο για τους χωρισμένους, ο Βασίλης Οικονόμου έρχεται να τραγουδήσει και πάλι όλα αυτά που σκεφτόμαστε και δεν μπορούμε να εκφράσουμε με λόγια, σε ένα τραγούδι που σίγουρα θα ακούγεται δυνατά όλο το καλοκαίρι.

Βασίλης Οικονόμου - Αραιά Και Που - Official Music Video

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Η Marseaux βάζει φωτιά στο καλοκαίρι με το «Dame Fuego»

Η Marseaux ανεβάζει τη θερμοκρασία με το «Dame Fuego». Η...

Ariana Grande: Σταματά την προώθηση του «Eternal Sunshine» – Επικεντρώνεται στο «Wicked»

Η Ariana Grande θέλει να επικεντρώσει όλες τις δυνάμεις...

Στην εντατική ο Jonny Greenwood των Radiohead – Οι The Smile ακυρώνουν την περιοδεία τους

Ο Jonny Greenwood προσβλήθηκε από μία «σοβαρή λοίμωξη». Οι The...

Ο Michael Kiwanuka ψάχνει την ελπίδα στο νέο τραγούδι «Floating Parade»

Ο Michael Kiwanuka ψάχνει στο νέο τραγούδι του την ελπίδα σε έναν σκληρό κόσμο. Ο Michael Kiwanuka επιστρέφει με το...

Top Stories