Οι Sugar For The Pill μαζί με τους Archive σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι Archive θα να μας χαρίσουν δύο ατμοσφαιρικές βραδιές αφιερωμένες στους σημαντικότερους μουσικούς σταθμούς της καριέρας τους έχοντας τους Sugar For The Pill στο πλευρό τους.

Οι Sugar For The Pill είναι το συγκρότημα που θα ανοίξει τις δύο μεγάλες συναυλίες των Archive στην Αθήνα στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στις 14 Ιουνίου και στη Θεσσαλονίκη στη Μονή Λαζαριστών στις 15 Ιουνίου.

Πρόκειται για ένα shoegaze – dream pop συγκρότημα που δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2020.

Η μουσική των Sugar For Τhe Pill ισορροπεί ανάμεσα στον ήχο shoegaze συγκροτημάτων όπως οι Ride, Slowdive και Lush, στην dream pop των Beach House και στον post punk ήχο των Chameleons και των Interpol.

Διαφήμιση

Το πρώτο τους άλμπουμ, «Wanderlust», κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2022 από τη Shelflife Records (USA) και τη Make Me Happy Records (GR) και η έκδοση βινυλίου έγινε sold out μέσα σε δύο μήνες.

Ταυτόχρονα ψηφίστηκε ως ένα από τα καλύτερα Indie Albums του 2022 από πολλά γνωστά μέσα τόσο στην Ελλάδα (Αvopolis, Athens Voice, Rocking κ.λπ.) όσο και στο εξωτερικό (DKFM – Καλιφόρνια, Τhe Big Take Over – Νέα Υόρκη), ενώ τα τραγούδια του είχαν διεθνές airplay σε πάνω από 20 χώρες.

Τον Ιούνιο του 2022, οι Sugar For The Pill εμφανίστηκαν μαζί με τους Nick Cave & The Bad Seeds, Mogwai και Fontaines D.C., αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους μοιράστηκαν τη σκηνή με τους Ride ως special guest.

Sugar For The Pill - Quicksand (Official Video)

 

Διαφήμιση

Την άνοιξη του 2023, συνεργάστηκαν με το δημοφιλές συγκρότημα Keep Shelly in Athens κυκλοφορώντας το τραγούδι «I don’t want your romance», το οποίο έγινε αμέσως επιτυχία στο ΚEXP Radio και τον Δεκέμβριο κατέκτησαν το πρώτο βραβείο Community’s Choice Award στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό Europavox.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Asaf Avidan στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Τον φετινό Φεβρουάριο οι Sugar For The Pill εμφανίστηκαν στο πλευρό των Drab Majesty και έναν μήνα αργότερα πραγματοποίησαν τέσσερις εμφανίσεις στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης στο πλαίσιο του «The New Colossus Festival», στο οποίο έχουν εμφανιστεί συγκροτήματα όπως οι Τhe Charlatans, The Strokes, A Place to Bury Strangers και άλλα.

Τέλος, τον περασμένο Απρίλιο συμμετείχαν μαζί με τους Jadu Heart (UK) στο Europavox Festival που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Οι Sugar For The Pill έχουν πραγματοποιήσει αρκετές συναυλίες σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στούντιο ηχογραφώντας το δεύτερο άλμπουμ τους.

Το τελευταίο τους single. «Colours», από το επερχόμενο άλμπουμ τους, κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις και έλαβε εξαιρετικές κριτικές, εντός και εκτός Ελλάδας, κάνοντας την καλύτερη εισαγωγή για το άλμπουμ που θα ακολουθήσει αρχές του 2025.

Διαφήμιση

Οι πρωταγωνιστές και πρωτοπόροι του progressive rock και διαχρονικά αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Archive επιστρέφουν στη χώρα μας την Παρασκευή 14 Ιουνίου στο θρυλικό Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα και το Σάββατο 15 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη για να μας χαρίσουν δύο ατμοσφαιρικές βραδιές αφιερωμένες στους σημαντικότερους μουσικούς σταθμούς της καριέρας τους.

Sugar For The Pill - Colours (Official Video)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Η Ρία Ελληνίδου κυκλοφορεί το πρώτο άλμπουμ της «Δύσκολος Χαρακτήρας»

Η Ρία Ελληνίδου παρουσιάζει το πρώτο άλμπουμ της, με...

Kesha: Το δηκτικό σχόλιο για τη συνεργασία της Katy Perry με τον Dr. Luke

Η Katy Perry είχε δηλώσει παλαιότερα ότι ήταν «εκνευρισμένη»...

Ο Jimin των BTS αποκαλύπτει το tracklist του νέου άλμπουμ «MUSE»

Ο Jimin συμμετείχε στη δημιουργία έξι τραγουδιών του νέου...

Οι aespa ζουν τη ζωή τους στο έπακρο στο video του «Live My Life»

Μία παιχνιδιάρικη ματιά σε μία άλλη πτυχή της γοητείας...

Coldplay: Αποδοκιμάστηκε ο Ρουμάνος τραγουδιστής που ανέβασαν στη σκηνή στο Βουκουρέστι

Ο Chris Martin των Coldplay ενθάρρυνε τον Ρουμάνο τραγουδιστή Babasha να συνεχίσει να τραγουδά ενώ βρίσκονταν μαζί στη σκηνή. Αποδοκιμάστηκε...

Top Stories

Η μουσική των Queen για 1 δισεκατομμύριο λίρες στη Sony Music

Η συμφωνία για τη μουσική των Queen σπάει κάθε...

Ο Justin Timberlake αρνήθηκε το αλκοτέστ – Όλες οι λεπτομέρειες της σύλληψής του

Ο Justin Timberlake οδηγήθηκε με χειροπέδες στο δικαστήριο -...

Η Katy Perry επιστρέφει με το νέο single «Woman’s World»

Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Katy Perry. Η Katy...

Ο Jimin των BTS ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «MUSE»

Το «MUSE» του Jimin θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Ο Jimin...

Οι Coldplay ανακοινώνουν το νέο άλμπουμ «Moon Music» – Με νέα πρότυπα βιωσιμότητας

Το νέο άλμπουμ των Coldplay κατασκευάστηκε με πρακτικές φιλικές...

Οι R.E.M. τραγούδησαν για πρώτη φορά μαζί μετά από 17 χρόνια

Οι R.E.M. συναντήθηκαν ξανά στη σκηνή για εισαγωγή τους...