Swedish House Mafia και Nikki & The Dove συνεργάζονται στο «Lioness»

Οι Swedish House Mafia επιστρέφουν με νέο single.

Οι Swedish House Mafia, το εμβληματικό supergroup ηλεκτρονικής μουσικής, συνεργάζονται με το σουηδικό δίδυμο των Nikki & The Dove στο νέο single «Lioness».

Το κοινό περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία την κυκλοφορία του «Lioness» από την πρώτη ζωντανή παρουσίασή του το 2023.

Πιο πρόσφατα, οι Swedish House Mafia έπαιξαν το τραγούδι στην αποκλειστική εμφάνισή τους στο Brooklyn Mirage στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Διαφήμιση

Το «Lioness» συνδυάζει τα χαρακτηριστικά και γεμάτα ενέργεια beats των Swedish House Mafia με μία μελωδία που προκαλεί ευφορία.

Οι στίχοι γράφτηκαν εμπνευσμένοι από τη δυναμική μίας σχέσης και τον μονόλογο «The Stronger» του Στρίντμπεργκ, μία εξερεύνηση των δυναμικών των σχέσεων που εξελίσσονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου.

Οι στίχοι του «Lioness» περιγράφουν τη στιγμή που κάποιος απελευθερώνεται, αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού και ελευθερώνεται από προκαθορισμένους ρόλους.

Η ιστορία του τραγουδιού διαδραματίζεται ανάμεσα σε ένα λιοντάρι και τον κυνηγό του. Αλλά δεν ξέρουμε πραγματικά ποιος κυνηγάει ποιον. Ο κυνηγός ή το θήραμα;

Διαφήμιση

Το λιοντάρι παρακολουθεί τον άνθρωπο, παρατηρώντας τον εκεί που έχει στήσει το καταφύγιό του για τη νύχτα. Είναι ένα δυνητικά επικίνδυνο μέρος για και τους δύο. Όπως μπορεί να είναι δυνητικά επικίνδυνη και μία ιστορία αγάπης μεταξύ ανθρώπων.

Αν δεν λειτουργεί σωστά, μπορεί να οδηγήσει στον χωρισμό των δύο ερωτευμένων, και αυτό συχνά συμβαίνει όταν κάποιος πρέπει να απελευθερωθεί.

Πριν από το «Lioness», οι Swedish House Mafia είχαν κυκλοφορήσει το τελευταίο single τους, «Ray Of Solar», τον Αύγουστο του 2023.

Το «Lioness», ένα μελωδικό κομμάτι που είναι ιδανικό για τα dancefloors, συνεχίζει το ταξίδι των Swedish House Mafia που έχει διαρκέσει σχεδόν 15 χρόνια, αναδιαμορφώνοντας την ηλεκτρονική μουσική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Swedish House Mafia: Μία μοναδική διαδραστική μουσική εμπειρία στο Roblox

Οι Swedish House Mafia θα εμφανιστούν σε διάφορα διεθνή μουσικά φεστιβάλ αυτό το καλοκαίρι, όπως το Garorock Festival, το Panama Open Air Festival, το Lucca Summer Festival, το Untold Festival και το Findings Festival, παράλληλα με τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις τους στο Ushuaïa Ibiza.

Διαφήμιση

Η ιστορική εξάμηνη σειρά των εμφανίσεών τους θα ξεκινήσει στις 21 Ιουλίου και θα συνεχίζεται κάθε Κυριακή μέχρι τις 25 Αυγούστου.

Το 2008, τρεις καλλιτέχνες, DJs και παραγωγοί ένωσαν τις δυνάμεις τους για να σπάσουν ανεπιτήδευτα κάθε κανόνα στην ηλεκτρονική μουσική.

Οι Swedish House Mafia – ο Steve Angello, ο Sebastian Ingrosso και ο Axwell – συνδύασαν τη house μουσική με swagger στοιχεία hip-hop, rock ‘n’ roll νοοτροπία και μεγαλοπρεπές στυλ κατάλληλο για τη μεγάλη οθόνη, που ζωντάνευε στη σκηνή με τη μία θρυλική ζωντανή εμφάνιση μετά την άλλη.

Έχοντας εξαπλώσει την κουλτούρα της dance music από τις αποθήκες και τα κλαμπ σε γήπεδα και στάδια σε ασύγκριτη κλίμακα, θα ήταν σχεδόν αδύνατο να φανταστούμε πώς θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί το είδος χωρίς αυτούς.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Η Ρία Ελληνίδου κυκλοφορεί το πρώτο άλμπουμ της «Δύσκολος Χαρακτήρας»

Η Ρία Ελληνίδου παρουσιάζει το πρώτο άλμπουμ της, με...

Kesha: Το δηκτικό σχόλιο για τη συνεργασία της Katy Perry με τον Dr. Luke

Η Katy Perry είχε δηλώσει παλαιότερα ότι ήταν «εκνευρισμένη»...

Ο Jimin των BTS αποκαλύπτει το tracklist του νέου άλμπουμ «MUSE»

Ο Jimin συμμετείχε στη δημιουργία έξι τραγουδιών του νέου...

Οι aespa ζουν τη ζωή τους στο έπακρο στο video του «Live My Life»

Μία παιχνιδιάρικη ματιά σε μία άλλη πτυχή της γοητείας...

Οι Coldplay ανακοινώνουν το νέο άλμπουμ «Moon Music» – Με νέα πρότυπα βιωσιμότητας

Το νέο άλμπουμ των Coldplay κατασκευάστηκε με πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον. Οι Coldplay ανακοινώνουν ότι το πολυαναμενόμενο δέκατο...

Top Stories

Η μουσική των Queen για 1 δισεκατομμύριο λίρες στη Sony Music

Η συμφωνία για τη μουσική των Queen σπάει κάθε...

Ο Justin Timberlake αρνήθηκε το αλκοτέστ – Όλες οι λεπτομέρειες της σύλληψής του

Ο Justin Timberlake οδηγήθηκε με χειροπέδες στο δικαστήριο -...

Η Katy Perry επιστρέφει με το νέο single «Woman’s World»

Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Katy Perry. Η Katy...

Ο Jimin των BTS ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «MUSE»

Το «MUSE» του Jimin θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Ο Jimin...

Οι Coldplay ανακοινώνουν το νέο άλμπουμ «Moon Music» – Με νέα πρότυπα βιωσιμότητας

Το νέο άλμπουμ των Coldplay κατασκευάστηκε με πρακτικές φιλικές...

Οι R.E.M. τραγούδησαν για πρώτη φορά μαζί μετά από 17 χρόνια

Οι R.E.M. συναντήθηκαν ξανά στη σκηνή για εισαγωγή τους...