aespa: Ξέσπασε πυρκαγιά στα γυρίσματα μουσικής εκπομπής – Σε «κακή κατάσταση» η Winter

Ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, η Winter θα απουσιάσει από τις δραστηριότητες των aespa καθώς βρίσκεται σε «κακή κατάσταση».

Μία πυρκαγιά μικρής έκτασης ξέσπασε στα γυρίσματα εμφάνισης των aespa για τη νοτιοκορεατική μουσική εκπομπή «M Countdown».

Στις 16 Μαΐου, το μουσικό κανάλι Mnet ανακοίνωσε ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα ξέσπασε μία πυρκαγιά μικρής έκτασης στο πλατό, αφού «ένας σπινθήρας πετάχτηκε στο σκηνικό που βρισκόταν στη γωνία της σκηνής» την ώρα που το γυναικείο συγκρότημα aespa μαγνητοσκοπούσε μία εμφάνιση.

Σύμφωνα με το κανάλι, όπως μεταδίδει το MBC, η πυρκαγιά εντοπίστηκε και κατασβέστηκε γρήγορα, ενώ όλοι οι καλλιτέχνες και το κοινό απομακρύνθηκαν με ασφάλεια, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.

Διαφήμιση

«Η εγγραφή της εμφάνισης των aespa ολοκληρώθηκε σήμερα και θα μεταδοθεί χωρίς προβλήματα. Δεν πραγματοποιήθηκε καμία πρόσθετη εγγραφή μετά την πυρκαγιά», αναφέρει η ανακοίνωση.

Το Mnet σημείωσε ότι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των καλλιτεχνών και του κοινού, καθώς εφαρμόζει επιβραδυντικά φλόγας σε όλα τα σκηνικά του «M Countdown» και εξετάζει τη συντήρησή τους για την πρόληψη μελλοντικών προβλημάτων.

Λίγο αργότερα, η δισκογραφική εταιρεία των aespa, SM Entertainment, εξέδωσε τη δική της δήλωση σχετικά με το περιστατικό, αναφέροντας ότι η Winter δεν θα παρευρεθεί στη ζωντανή μετάδοση της εκπομπής λόγω της «κακής κατάστασής της».

Η συμμετοχή της Winter στις προγραμματισμένες δραστηριότητες των aespa για τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί καθώς θα αναρρώνει.

Διαφήμιση

Οι θαυμαστές των aespa εξέφρασαν την ανησυχία τους για τη Winter και της ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση μέσω των social media.

Το συγκρότημα βρισκόταν στο στούντιο για να μαγνητοσκοπήσει μία εκτέλεση του νέου single του «Supernova», το οποίο κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι aespa επιστρέφουν με το δυναμικό single «Better Things»

Το «Supernova» είναι ένας προπομπός του επερχόμενου πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ των aespa, με τίτλο «Armageddon», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου μαζί με ένα music video για το ομώνυμο τραγούδι του.

Το νέο άλμπουμ «Armageddon» των aespa θα περιλαμβάνει συνολικά δέκα τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων του «Long Chat (#♥)» και του «Licorice», για τα οποία έχουν ήδη κυκλοφορήσει teasers.

Παρά το ατυχές περιστατικό, οι θαυμαστές των aespa ανυπομονούν να απολαύσουν περισσότερες στιγμές χαράς μέσα από τη μουσική του γυναικείου συγκροτήματος της K-pop μετά την κυκλοφορία του «Armageddon».

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ο Josh Homme «σηκώνει μανίκια» για να μην αργήσει το επόμενο άλμπουμ των Queens of the Stone Age

Ο Josh Homme και οι Queens of the Stone Age είναι έτοιμοι να πιάσουν ξανά δουλειά. Ο Josh Homme υποσχέθηκε...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...