Άγαλμα της Shakira στη γενέτειρά της στην Κολομβία

Η Barranquilla απέτισε φόρο τιμής στο πιο διάσημο παιδί της με ένα εντυπωσιακό άγαλμα.

Ένα άγαλμα της Shakira αναγέρθηκε στην πατρίδα της τραγουδίστριας, την Κολομβία.

Σε μία συγκινητική στιγμή, η Shakira αποκάλυψε με μία ανάρτησή της στο Instagram ότι τοποθετήθηκε στη γενέτειρά της, την πόλη Barranquilla της Κολομβίας, ένα χάλκινο άγαλμά της που δημιουργήθηκε από τον ταλαντούχο καλλιτέχνη Yino Márques.

Το άγαλμα, ύψους σχεδόν 6,5 μέτρων, απαθανατίζει τη Shakira σε μία από τις πιο διάσημες χορευτικές κινήσεις της στο μουσικό βίντεο της επιτυχίας της «Hips Don’t Lie», που κυκλοφόρησε το 2005.

Διαφήμιση

Με με μεγάλη χαρά, η Shakira συμπεριέλαβε στην ανάρτησή της μία φωτογραφία στην οποία οι γονείς της, William Mebarak Chadid και Nidia Ripoll Torrado, φωτογραφίζονται μπροστά από το άγαλμα μαζί με τον δήμαρχο της Barranquilla, Jaime Pumarejo Heins, σημειώνοντας ότι ήταν τα γενέθλια της μητέρας της.

«Με κάνει ευτυχισμένη που το μοιράζομαι με τους γονείς μου και ειδικά με τη μητέρα μου για τα γενέθλιά της», σχολίασε η 46χρονη τραγουδίστρια.

Στην ανάρτηση της Shakira περιλαμβάνεται και μία φωτογραφία από την αφιέρωση της πόλης της Barranquilla στην τραγουδίστρια σε μία τιμητική πλάκα που έχει τοποθετηθεί στο άγαλμα.

«Μια καρδιά που συνθέτει, γοφοί που δεν λένε ψέματα, ένα απαράμιλλο ταλέντο, μία φωνή που συγκινεί μάζες και γυμνά πόδια που παρελαύνουν για το καλό των παιδιών και της ανθρωπότητας», αναφέρεται στην πλάκα.

Διαφήμιση

Η Shakira έχει χρησιμοποιήσει τη φήμη της για να υποστηρίξει διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης της UNICEF. Είναι ενεργή υποστηρίκτρια των δικαιωμάτων των παιδιών και των γυναικών και έχει μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτές οι ομάδες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Shakira θα τραγουδήσει στον τελικό του Copa América 2024

«Αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλο για τη μικρή μου καρδιά», έγραψε η Shakira για την αφιέρωση, η οποία παραθέτει λεπτομέρειες για τη ζωή της και τιμά την επίδρασή της στη μουσική.

Ένα αφιέρωμα στις Κολομβιανές γυναίκες

Σε μία άλλη ανάρτησή της, η Shakira δημοσίευσε ένα βίντεο από τα λιτά αποκαλυπτήρια του αγάλματος, παρουσία των μελών της οικογένειάς της και του δημάρχου της Barranquilla.

Σχολιάζοντας την τιμή αυτή, η Shakira εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς την πατρίδα της, την Κολομβία

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με αυτό το αφιέρωμα στις Κολομβιανές γυναίκες και στις Barranquilleras εντός και εκτός της πατρίδας μου!», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Διαφήμιση

Πρόσφατα, το Spotify τίμησε τη Shakira – η οποία είναι η Νο. 1 latin γυναίκα καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα streams στην υπηρεσία streaming – με τη δική της ημέρα στις 29 Σεπτεμβρίου.

Σε δήλωσή της για την τιμή, η Shakira σημείωσε ότι η πατρίδα της, η Κολομβία, έχει «χρησιμεύσει ως έμπνευση» για την καριέρα της και πρόσθεσε ότι αυτή η έμπνευση είναι «ανυπολόγιστη».

«Η Κολομβία είναι μία ατελείωτη πηγή έμπνευσης: για τα χρώματα, τον πολιτισμό, τους ήχους, τις ιστορίες, τη λαογραφία και το φαγητό», εξήγησε.

«Είναι ένας τόσο πλούσιος πολιτισμός και είμαι τόσο ευγνώμων που μεγάλωσα εκεί που μεγάλωσα και είναι η μούσα της ζωής μου», ανέφερε.

Αυτό το άγαλμα είναι ένα σύμβολο της δύναμης και της ανεξαρτησίας των Κολομβιανών γυναικών και είναι μια υπενθύμιση ότι μπορούν να πετύχουν ό,τι ονειρεύονται, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Το άλμπουμ του Paul McCartney που ο John Lennon πίστευε ότι ήταν «απαίσιο»

Η καυστική άποψη του John Lennon για τη δουλειά του Paul McCartney. Ο John Lennon και ο Paul McCartney ήταν το...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...