Alan Walker και Ina Wroldsen ξεκινούν το καλοκαίρι με το dance-pop anthem «Barcelona»

Η τρίτη – και πιο επική – συνεργασία του Alan Walker και της Ina Wroldsen.

Μετά την κυκλοφορία του «Unsure» με την Kylie Cantrall, ο Alan Walker επιστρέφει στην πρώτη γραμμή με το «Barcelona», ένα καλοκαιρινό dance-pop anthem με τη συμμετοχή της εμβληματικής τραγουδίστριας Ina Wroldsen.

Ο Alan Walker και η Ina Wroldsen ενώνουν τις δυνάμεις τους με επικό τρόπο για την τρίτη συνεργασία τους και μας χαρίζουν ένα μελωδικό και χαρούμενο dance-pop hit.

Το «Barcelona», που αρχικά γεννήθηκε από ένα demo της Ina Wroldsen, απέκτησε ζωή όταν η ίδια παρουσίασε το πρόχειρο demo που είχε γράψει στον Alan Walker, ο οποίος άρχσε την παραγωγή μόλις το άκουσε, μαγεμένος από τις δυνατότητες του τραγουδιού – ξεκινώντας έτσι την οργανική διαδικασία σύλληψης και εξέλιξης αυτής της ιδέας.

Διαφήμιση

Το «Barcelona» θα συνοδεύεται επίσης από ένα αποκλειστικό νέο music video, μετά το βίντεο του «Unsure» που γυρίστηκε μέσα στον συναρπαστικό κόσμο του Walkerworld στο Fortnite.

Το music video για το «Barcelona» θα είναι το πρώτο μέρος μιας επικής τριλογίας βίντεο που θα είναι όλα γυρισμένα μέσα στον καθηλωτικό και δυναμικό κόσμο του Walkerworld.

Ο Alan Walker και η Ina Wroldsen συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2017, όταν ο μουσικός παραγωγός έκανε ένα δυναμικό και χαρούμενο remix στο επιτυχημένο τραγούδι «Strongest» της Νορβηγίδας τραγουδίστριας – το οποίο αποτέλεσε μία επιτυχημένη συνεργασία και για τους δύο.

Οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν ξανά το 2022, όταν συνεργάστηκαν στο «Blue», ένα ακόμα όμορφα δημιουργημένο dance-pop τραγούδι που συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ «Walkerverse Pt. I & II» του Alan Walker.

Διαφήμιση

Η ιστορία δείχνει ότι όταν αυτοί οι δύο σούπερ σταρ της dance μουσικής σκηνής συνεργάζονται, δημιουργούν απίστευτη μουσική και το «Barcelona» δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η Ina Wroldsen γνώρισε αρχικά την επιτυχία ως στιχουργός στο πρώτο άλμπουμ των The Saturdays, «Chasing Lights», το 2008 και έκτοτε συνεχίζει να εμπλουτίζει την εντυπωσιακή λίστα με τα ονόματα με τα οποία έχει συνεργαστεί.

Μεταξύ των κορυφαίων στιγμών της καριέρας της περιλαμβάνονται τα τραγούδια που έχει γράψει για καλλιτέχνες όπως η Shakira, η Jess Glynne, η Demi Lovato και ακόμη και ο Calvin Harris στο εξαιρετικά επιτυχημένο τραγούδι «How Deep Is Your Love».

Το «Barcelona» στοχεύει να αποτυπώσει τη μοναδική ατμόσφαιρα μιας καλοκαιρινής νύχτας, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα synths και μελωδίες για να δημιουργήσει ένα χαρούμενο και ανέμελο ηχητικό τοπίο για να απογειώσει η Ina Wroldsen το τραγούδι με την αγγελική φωνή της.

Η Ina Wroldsen κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να αιωρείται αβίαστα πάνω στον καμβά που έχει δημιουργήσει ο Alan Walker, δημιουργώντας λεπτεπίλεπτη τέχνη με κάθε νότα που αγγίζει, αλλάζοντας οκτάβες για να προσφέρει μελωδίες που συνδυάζονται άψογα με το χαρακτηριστικό future groove του Walker.

Διαφήμιση

«Είχα την ευχαρίστηση να συνεργαστώ με την Ina μερικές φορές στο παρελθόν, οπότε ήταν φυσικό να κυκλοφορήσουμε μαζί ένα επίσημο single», λέει ο Alan Walker.

«Το “Barcelona” δεν είναι απλά ένα τραγούδι που ξεκινά το καλοκαίρι, είναι επίσης η αρχή μιας νέας τριλογίας και του μεγάλου project του φετινού καλοκαιριού, του “Walkerworld Creator Games+”», εξηγεί.

«Από τότε που ξεκίνησα να δημοσιεύω τραγούδια στο YouTube το 2012, εμπνεύστηκα από άλλους δημιουργούς που χρησιμοποιούν τη μουσική μου στα δικά τους βίντεο, οπότε ανυπομονώ να δω τι θα δημιουργήσουν οι άνθρωποι με αυτό το τραγούδι», προσθέτει.

Το «Barcelona» έρχεται σε μία εξαιρετικά φορτωμένη περίοδο για τον Alan Walker, μετά την κυκλοφορία της πρόσφατης επιτυχίας του «Unsure» μαζί με την αστέρας της Disney, Kylie Cantrall.

Ο Alan Walker πρόκειται επίσης να ξεκινήσει περιοδεία σε μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις της Νοτιοανατολικής Ασίας, όπως η Τζακάρτα, η Σιγκαπούρη, η Κuala Lumpur και το Μακάο, και ο Αγγλο-Νορβηγός καλλιτέχνης δεν δείχνει ακόμα σημάδια χαλάρωση.

Εκτός αυτού, συνεχίζει να ενισχύει και να διαφοροποιεί τον εμβυθιστικό και διαδραστικό του κόσμο Walkerworld, τον δικό του playable κόσμο μέσα στο δημοφιλές παιχνίδι Fortnite.

Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για όλα τα κρυμμένα στοιχεία από αυτή την κυκλοφορία μέσα στο Walkerworld!

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Η Ρία Ελληνίδου κυκλοφορεί το πρώτο άλμπουμ της «Δύσκολος Χαρακτήρας»

Η Ρία Ελληνίδου παρουσιάζει το πρώτο άλμπουμ της, με...

Kesha: Το δηκτικό σχόλιο για τη συνεργασία της Katy Perry με τον Dr. Luke

Η Katy Perry είχε δηλώσει παλαιότερα ότι ήταν «εκνευρισμένη»...

Ο Jimin των BTS αποκαλύπτει το tracklist του νέου άλμπουμ «MUSE»

Ο Jimin συμμετείχε στη δημιουργία έξι τραγουδιών του νέου...

Οι aespa ζουν τη ζωή τους στο έπακρο στο video του «Live My Life»

Μία παιχνιδιάρικη ματιά σε μία άλλη πτυχή της γοητείας...

Η Taylor Swift γιορτάζει τις 100 συναυλίες του «The Eras Tour»

Η περιοδεία «The Eras Tour» της Taylor Swift έφτασε σε τριψήφιο αριθμό συναυλιών - και συνεχίζει. Η Taylor Swift γιόρτασε...

Top Stories

Η μουσική των Queen για 1 δισεκατομμύριο λίρες στη Sony Music

Η συμφωνία για τη μουσική των Queen σπάει κάθε...

Ο Justin Timberlake αρνήθηκε το αλκοτέστ – Όλες οι λεπτομέρειες της σύλληψής του

Ο Justin Timberlake οδηγήθηκε με χειροπέδες στο δικαστήριο -...

Η Katy Perry επιστρέφει με το νέο single «Woman’s World»

Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Katy Perry. Η Katy...

Ο Jimin των BTS ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «MUSE»

Το «MUSE» του Jimin θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Ο Jimin...

Οι Coldplay ανακοινώνουν το νέο άλμπουμ «Moon Music» – Με νέα πρότυπα βιωσιμότητας

Το νέο άλμπουμ των Coldplay κατασκευάστηκε με πρακτικές φιλικές...

Οι R.E.M. τραγούδησαν για πρώτη φορά μαζί μετά από 17 χρόνια

Οι R.E.M. συναντήθηκαν ξανά στη σκηνή για εισαγωγή τους...