Ariana Grande και Mariah Carey συνεργάζονται στο remix του «Yes, And?»

Η Ariana Grande και η Mariah Carey, δύο πραγματικές ντίβες της pop, ενώνουν ξανά τις φωνές τους.

Η Ariana Grande αποκάλυψε ότι θα συνεργαστεί με τη «βασίλισσα της καρδιάς» της, Mariah Carey, σε ένα νέο remix του τραγουδιού της «Yes, And?», που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου.

Η 30χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε την είδηση δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία της με τη Mariah Carey και ένα μήνυμα στο οποίο εκφράζει τον απεριόριστο θαυμασμό της για την ντίβα της μουσικής.

«Δεν μπορώ να πιστέψω τα λόγια που πληκτρολογώ. Το remix του “Yes, And?” με τη μοναδική, βασίλισσα της καρδιάς μου και αιώνια έμπνευση Mariah Carey κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή!», έγραψε.

Διαφήμιση

«Δεν υπάρχουν πραγματικά λόγια που να αρκούν. Σ’ ευχαριστώ από την καρδιά μου που έκανες αυτό το όνειρο πραγματικότητα και που πασπάλισες το μικρό μου τραγούδι με τη λάμψη και τη μαγεία σου Mariah Carey», συνέχισε.

«Σημαίνει για εμένα περισσότερα από όσα θα μπορούσα να πω με λόγια και ανυπομονώ να το ακούσουν όλοι! Σ’ αγαπώ για πάντα!», ανέφερε.

Το remix του «Yes, And?» είναι η δεύτερη συνεργασία μεταξύ των δύο αστέρων της pop.

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2020 στο τραγούδι «Oh Santa!» της Mariah Carey, στο οποίο συμμετείχε επίσης η Jennifer Hudson και μοιράστηκαν την οθόνη στο πρόγραμμα «Mariah Carey’s Magical Christmas Special» που κυκλοφόρησε στο Apple TV+ εκείνη τη χρονιά.

Διαφήμιση

Η Ariana Grande εκφράζει πάντα την αγάπη της για τη Mariah Carey.

Το 2012, πριν κάνει το επίσημο ντεμπούτο της ως τραγουδίστρια, η Ariana Grande είχε μοιραστεί τη δική της εκτέλεση του τραγουδιού «Emotions» από το ομώνυμο, δεύτερο άλμπουμ της Mariah Carey που κυκλοφόρησε το 1991.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Mariah Carey: Mηνύθηκε ξανά για το «All I Want For Christmas Is You»

«Αυτό είναι ένα αφιέρωμα στο είδωλό μου και την έμπνευσή μου, Mariah Carey», έγραψε στην περιγραφή του βίντεο στο YouTube, το οποίο έχει προβληθεί πάνω από 46 εκατομμύρια φορές μέχρι σήμερα.

Η Ariane Grande συγκινήθηκε στη συναυλιακή ταινία της «Excuse Me, I Love You», που κυκλοφόρησε στο Netflix το 2020, όταν έμαθε ότι η Mariah Carey ήθελε να συμμετάσχει σε ένα μουσικό βίντεο για το «All I Want For Christmas Is You».

«Αυτό σημαίνει ότι της αρέσω;», ρώτησε έκπληκτη η τραγουδίστρια τον τότε μάνατζέρ της.

Διαφήμιση

«Απλά σημαίνει πολλά, επειδή ο ήχος μου έχει επηρεαστεί τόσο από εκείνη και τον pop ήχο της δεκαετίας του ’90. Το γεγονός ότι σκέφτηκε εμένα είναι πολύ συγκινητικό. Απλά σημαίνει πολλά για εμένα ως καλλιτέχνης και ως θαυμάστρια», είπε.

Το «Yes, And?» είναι το πρώτο single από το επερχόμενο νέο άλμπουμ «Eternal Sunshine» της Ariana Grande που θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου.

Μετά την κυκλοφορία τον Ιανουάριο, το «Yes, And?» έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 του Billboard Hot 100 και έγινε το όγδοο τραγούδι της Ariana Grande που κατέκτησε την κορυφή του charts.

Επίσης, η Ariana Grande έγινε ο πρώτος καλλιτέχνες στην ιστορία που έκανε ντεμπούτο στο Top 10 του Hot 100 με το lead single από κάθε ένα από τα επτά πρώτα άλμπουμ του.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

George Michael: Επετειακή έκδοση για τα 40 χρόνια του «Careless Whisper»

Η εμβληματική επιτυχία «Careless Whisper» του George Michael κυκλοφόρησε στις 23 Ιουλίου 1984. Για τον εορτασμό της 40ής επετείου από...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...