ATEEZ: Το πρώτο K-pop boy band που θα εμφανιστεί στο Coachella

Οι ATINI θα πρέπει να αρχίσουν να ζεσταίνουν από τώρα τις φωνές τους για την εμφάνιση των ATEEZ στο Coachella 2024.

Οι ATEEZ γιορτάζουν την έναρξη του πέμπτου έτους τους ως συγκρότημα με ένα τεράστιο ορόσημο.

Μετά την επιτυχία του άλμπουμ τους «THE WORLD EP. FIN: WILL», το οποίο τους χάρισε το πρώτο τους Νο. 1 στο chart του Billboard 200 στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι ATEEZ πρόκειται να γίνουν τώρα το πρώτο K-pop ανδρικό συγκρότημα στην ιστορία που θα εμφανιστεί στο διάσημο μουσικό φεστιβάλ Coachella.

Το οκταμελές συγκρότημα, το οποίο αποτελείται από τους Hongjoong, Seongwha, Yunho, Yeosang, San, Mingi, Wooyoung και Jongho, δεν είναι μοναδικός εκπρόσωπος της K-pop στο Coachella 2024.

Διαφήμιση

Στο φετινό φεστιβάλ συμμετέχει και το K-pop girl group Le Sserafim, το οποίο θα εμφανιστεί επίσης την πρώτη ημέρα του Coachella, στις 12 και 19 Απριλίου, με επικεφαλής τη Lana Del Rey.

Το K-rock συγκρότημα The Rose θα ακολουθήσει την τρίτη ημέρα του μουσικού φεστιβάλ της Καλιφόρνιας, στις 14 και 21 Απριλίου, με επικεφαλής την Doja Cat.

Το 2019, οι BLACKPINK έγιναν το πρώτο συγκρότημα της K-pop που εμφανίστηκε στο Coachella αλλά και ευρύτερα σε ένα μεγάλο αμερικανικό φεστιβάλ.

Το 2023, οι BLACKPINK έγιναν το πρώτο γυναικείο συγκρότημα και το πρώτο συγκρότημα από την Ασία που τέθηκε επικεφαλής του Coachella.

Διαφήμιση

Οι επιτυχίες του boy band

Το άλμπουμ «THE WORLD EP. FIN: WILL» των ATEEZ έχει πολλά φεστιβαλικά τραγούδια, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι το εμφατικό «Crazy Form» θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του συγκροτήματος όταν ανέβει στη σκηνή του Coachella 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  ATEEZ: Για πρώτη φορά στο No. 1 του Billboard 200 με το «THE WORLD EP.FIN: WILL»

Η επιβλητική εισαγωγή του Hongjoong και το γοητευτικό χαμηλόφωνο κουπλέ του Yeosang πάντα ξεσηκώνουν το κοινό τους, μαζί με viral χορογραφίες από μέλη του συγκροτήματος όπως ο Seonghwa και ο Wooyoung.

Εκτός από το νέο τραγούδι τους, οι θαυμαστές των ATEEZ ελπίζουν ότι θα ακούσουν και κάποια αγαπημένα τραγούδια από ολόκληρη τη δισκογραφία του συγκροτήματος, όπως το «De Ja Vu», το «HALAZIA», το «Bouncy» και φυσικά το «Guerrilla».

Αν οι ATEEZ τραγουδήσουν το «Guerrilla», οι ATINY – όπως ονομάζονται οι φανατικοί θαυμαστές του boy band – θα πρέπει να αρχίσουν να ζεσταίνουν από τώρα τις φωνητικές χορδές τους.

Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, ο Yunho ζητάει από το κοινό να «κάνει θόρυβο» και οι θεατές υπακούον τόσο πρόθυμα που οι δυνατές φωνές του μπορούν να ακουστούν και έξω από τα γήπεδα στα οποία εμφανίζονται οι ATEEZ, όπως συνέβη στη συναυλία του συγκροτήματος στη Μαδρίτη.

Διαφήμιση

Οι θεατές του Coachella 2024 θα απολαύσουν μερικές απίστευτα υψηλές νότες από τον χαρισματικό Jongho, εκρηκτικές χορογραφίες από τον εξαιρετικό San και το ταχύτατο rap flow του υπέροχου Mingi.

Η εκρηκτική εμφάνιση των ATEEZ τους θα απογειώσει το κοινό και θα ανεβάσει στα ύψη την ενέργεια καθώς ο ήλιος θα δύει στην έρημο της Καλιφόρνιας πριν την ονειρική συναυλία της Lana Del Rey.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ο Damon Albarn δεν συμφωνεί με την απαγόρευση κινητών τηλεφώνων στις συναυλίες του Bob Dylan

«Αν αρχίσεις να απαγορεύεις πράγματα, πού θα σταματήσεις;», αναρωτήθηκε ο Damon Albarn. Ο Damon Albarn αποστασιοποιήθηκε από τη συνεχώς αυξανόμενη...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...