Beyoncé: Τα αρχικά μέλη των Destiny’s Child φωτογραφίζονται μαζί

Η φωτογραφία που προκάλεσε παροξυσμό στα social media.

Πέντε από τα μέλη των Destiny’s Child επανενώθηκαν κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας «Renaissance World Tour» της Beyoncé.

Τα αρχικά μέλη των Destiny’s Child από το 1997 – 1999 και το 2000 – 2006 φωτογραφήθηκαν μαζί μετά πολλά χρόνια, προκαλώντας παροξυσμό στους θαυμαστές τους, που κρατούν μέχρι σήμερα ζωντανή την απαράμιλλη επίδρασή τους.

Οι Destiny’s Child έκαναν το ντεμπούτο τους το 1997 και χάραξαν το όνομά τους στα χρονικά της μουσικής ιστορίας ως ένα από τα πιο αγαπημένα και επιτυχημένα γυναικεία συγκροτήματα.

Διαφήμιση

Παρά την επίσημη διάλυση των Destiny’s Child το 2006, η Beyoncé, η Kelly Rowland και η Michelle Williams έχουν ενθουσιάσει τους θαυμαστές τους με την επανένωσή τους σε ειδικές περιπτώσεις.

Οι Destiny’s Child ανέβηκαν μαζί στη σκηνή εμφάνιση της Beyoncé στο Halftime Show του Super Bowl το 2013, αλλά και στη συμμετοχή της στο διάσημο μουσικό φεστιβάλ Coachella το 2018.

Μία σπάνια συνάντηση

Ωστόσο, οι θαυμαστές που λαχταρούσαν για μία επανένωση και όλων των μελών του συγκροτήματος, προς το παρόν θα πρέπει να συμβιβαστούν με μία μαγευτική ομαδική φωτογραφία των Destiny’s Child που ανάρτησε η LeToya Luckett.

«Όλη η αγάπη. Αυτή ήταν αδιαμφισβήτητα η αγαπημένη μου στιγμή του 2023. Η χαρά, η αγάπη, η προσευχή, η θεραπεία», έγραψε η LeToya Luckett στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Διαφήμιση

«Ας ζήσουμε όλοι όμορφες όπως αυτή το 2024», συμπλήρωσε.

Στη φωτογραφία η Beyoncé, η Kelly Rowland, η Michelle Williams, η LaTavia Roberson και η LeToya Luckett ποζάρουν μαζί στα παρασκήνια της στάσης της περιοδείας «Renaissance World Tour» της Queen B στη γενέτειρά τους, το Χιούστον του Τέξας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Beyoncé «δεν ένιωσε καλοδεχούμενη» στην country - Η έμπνευση του «Cowboy Carter»

Γιορτάζοντας τις κοινές ρίζες τους, η Beyoncé, η Luckett και η Roberson σχηματίζον με τα χέρια τους το γράμμα «H», σε μία αναφορά στο Χιούστον, ενώ η Rowland και η Williams σχηματίζουν το σήμα της νίκης/ειρήνης.

Η Beyoncé, η οποία μόλις είχε ολοκληρώσει μία συναυλία διάρκειας σχεδόν τριών ωρών, εμφανίζεται με ένα χαλαρό outfit με μαύρο φούτερ και φόρμα, σε πλήρη αντίθεση με τα αστραφτερά ασημί και μαύρα σύνολα των υπόλοιπων μελών των Destiny’s Child, οι οποίες ήταν σε απόλυτη συμφωνία με τον ενδυματολογικό κώδικα του «Renaissance».

Τα πέντε μέλη των Destiny’s Child είχαν επίσης την ευκαιρία να επανενωθούν και στην πρεμιέρα της ταινίας «Renaissance: A Film by Beyoncé» τον Νοέμβριο στο Beverly Hills, όμως δεν ήρθε στη δημοσιότητα καμία φωτογραφία από τη συνάντησή τους.

Διαφήμιση

Η στιγμή της επανένωσης σκόρπισε τεράστια χαρά στους θαυμαστές και έδωσε επίσης τροφή στις συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την πιθανότητα της επίσημης επιστροφής του συγκροτήματος.

Η επανένωση των πέντε μελών των Destiny’s Child στην περιοδεία «Renaissance World Tour» της Beyoncé πρόσφερε στους θαυμαστές ένα νοσταλγικό ταξίδι στο χρόνο καθώς ο αντίκτυπος του εμβληματικού συγκροτήματος αρνείται να ξεθωριάσει με το πέρασμα των ετών.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ozzy Osbourne και Geezer Butler αποκαλύπτουν τη νέα εμφάνιση της Aston Villa

Ο Ozzy Osbourne και ο Geezer Butler στην υπηρεσία της Aston Villa. Ο Ozzy Osbourne και ο Geezer Butler επανενώθηκαν...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...