Θα συνεργαστούν Beyoncé και Taylor Swift στο «Act II»;

Η Beyoncé είναι έτοιμη να «συγκλονίσει τον κόσμο» με το νέο άλμπουμ της.

Ένας από τους παραγωγούς της Beyoncé, ο Killah B, σχολίασε την πιθανότητα συνεργασίας της τραγουδίστριας με την Taylor Swift, καθώς η Queen B ετοιμάζεται να καταδυθεί στα νερά της country μουσικής στο νέο άλμπουμ της.

O Killah B, ο παραγωγός που συνυπέγραψε το νέο single «Texas Hold ‘Em» της Beyoncé μίλησε στο TMZ για την κυκλοφορία του «Renaissance: Act II» στις 29 Μαρτίου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για τρανταχτές εκπλήξεις.

Αν και δεν ανέφερε ευθέως το όνομα της Taylor Swift, τα λόγια του για τα δώρα που ετοιμάζει η Beyoncé έκαναν πολλούς θαυμαστές να αναρωτηθούν αν οι δύο βασίλισσες της μουσικής ετοιμάζουν μία συνεργασία – έκπληξη.

Διαφήμιση

«Ας πούμε απλά ότι είναι έτοιμη να συγκλονίσει τον κόσμο», δήλωσε όταν ρωτήθηκε για τυχόν συμμετοχές στο άλμπουμ – και συγκεκριμένα από την Taylor Swift. «Παιδιά θα πρέπει να περιμένετε για να δείτε», είπε.

Ωστόσο, ο Killah B διέψευσε σε μία ανάρτησή του στο Instagram την πιθανότητα η Taylor Swift, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της στη country, να συμμετάσχει στο «Renaissance: Act II».

Παρ’ όλα αυτά, ακόμα και σε αυτή τη δημοσίευση, οι θαυμαστές επεσήμαναν ότι δεν αρνήθηκε κατηγορηματικά τη συμμετοχή της Taylor Swift σε κάποια τραγούδια.

«TMZ δεν ανέφερα ποτέ την Taylor, εσείς το κάνατε! Αλλά σίγουρα θα είναι ένα καταπληκτικό άλμπουμ!», έγραψε.

Διαφήμιση

Παρόλο που η δήλωσή του δεν παρέχει μία ξεκάθαρη απάντηση για τη συμμετοχή της Taylor Swift, η ασαφής δημοσίευσή του θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι η Beyoncé προσπαθεί να καταλαγιάσει τις φήμες και να κρατήσει μυστικές τις εκπλήξεις της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι ταινίες της Taylor Swift και της Beyoncé εκτόξευσαν τα έσοδα των κινηματογράφων

Σε κάθε περίπτωση, το ενδεχόμενο μίας συνεργασίας μεταξύ τους δεν μοιάζει απίθανο. Τόσο η Taylor Swift όσο και η Beyoncé έδειξαν την υποστήριξή τους η μία στην άλλη στις πρεμιέρες για τις συναυλιακές ταινίες τους «The Eras Tour» και «Renaissance: A Film By Beyoncé».

Η Beyoncé παρευρέθηκε πρώτη στην πρεμιέρα για την ταινία της περιοδείας «The Eras Tour» της Taylor Swift στο Λος Άντζελες τον Οκτώβριο και οι δύο αστέρες της μουσικής φωτογραφήθηκαν μαζί.

«Είμαι ευγνώμων που δεν θα μάθω ποτέ πώς θα ήταν η ζωή μου χωρίς την επιρροή της Beyoncé», έγραψε τότε η Taylor Swift σε μία ανάρτησή της στα social media.

«Χωρίς τον τρόπο που με έμαθε, όπως και κάθε καλλιτέχνη, να σπάω τους κανόνες και να αψηφώ τα πρότυπα της βιομηχανίας. Τη γενναιοδωρία της. Την ανθεκτικότητα και την ευελιξία της», συνέχισε.

Διαφήμιση

«Ήταν ένα φωτεινό παράδειγμα σε όλη μου την καριέρα και το γεγονός ότι ήταν εδώ απόψε ήταν σαν ένα πραγματικό παραμύθι», σχολίασε.

Μερικές εβδομάδες αργότερα, η Taylor Swift ανταπέδωσε τη χάρη στην Beyoncé και παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Renaissance» στο Λονδίνο.

Η Beyoncé προκάλεσε φρενίτιδα στους θαυμαστές την Κυριακή, όταν ανακοίνωσε ξαφνικά κατά τη διάρκεια του Super Bowl την κυκλοφορία του νέο άλμπουμ της και μοιράστηκε τα singles «Texas Hold ‘Em» και «16 Carriages».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η Beyoncé όσο και η Taylor Swift βρίσκονταν στις κερκίδες του Allegiant Stadium του Λας Βέγκας, όπως διεξήχθη ο αγώνας του φετινού Super Bowl, όπως και η Lady Gaga, για την οποία μερικοί πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι άλλη μία συμμετοχή – έκπληξη στο «Renaissance: Act II».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Aaron Dessner: Η Taylor Swift έγραψε το «Willow» σε λιγότερο από 10 λεπτά

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης του Super Bowl 2024, η Beyoncé εμφανίστηκε σε μία ξεκαρδιστική διαφήμιση της Verizon Wireless όπου προσπαθεί να «ρίξει το διαδίκτυο».

Σε μία ανατροπή, η Beyoncé κατάφερε να πετύχει τον στόχο της, ανακοινώνοντας στο τέλος της διαφήμισης ότι θα κυκλοφορήσει νέα μουσική.

Μετά την προβολή της διαφήμισης, η Beyoncé δημοσίευσε στο διαδίκτυο ένα teaser για το «Renaissance: Act II» στο οποίο οδηγεί ένα κίτρινο ταξί σε μία ξερή και αγροτική περιοχή του Τέξας, ενώ ακούγεται το νέο τραγούδι της «Texas Hold ‘Em».

Ορισμένοι παρατηρητικοί θαυμαστές επεσήμαναν αμέσως ότι το teaser έμοιαζε με το τέλος του music video για τη συνεργασία της Beyoncé και της Lady Gaga στο «Telephone», που κορυφώνεται με ένα αγωνιώδες φινάλε και το μήνυμα «Συνεχίζεται».

Προς το παρόν, οι θαυμαστές θα αρκετές στις διάφορες υποθέσεις τους και να κρατούν σταυρωμένα τα δάχτυλα τους όσον αφορά τις πιθανές συμμετοχές στο άλμπουμ.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης εξυμνώντας τον αληθινό έρωτα. Ο Νίκος Βέρτης, ο δημοφιλής 'Έλληνας τραγουδιστής,...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...