Η Billie Eilish και η Lana Del Rey συζητούν για τον έρωτα και τους χωρισμούς

Η Billie Eilish και η Lana Del Rey ανταλλάσσουν τις εμπειρίες τους όσον αφορά τις σχέσεις.

Η Billie Eilish και η Lana Del Rey έχουν αποτυπώσει πολλές από τις σχέσεις τους για πάντα στη μουσική τους, αλλά οι λεπτομέρειες για το πώς ξεκίνησαν και – ακόμα πιο σημαντικό – πώς τελείωσαν, συνήθως είναι πιο περίπλοκες από όσα χωράνε σε ένα τραγούδι τριών λεπτών.

Σε μία συνέντευξη για το Interview Magazine, η Billie Eilish και η Lana Del Rey
συζητούν την περίπλοκη φύση του να ερωτεύεσαι και να ξεπερνάς τον έρωτα – και γιατί το άτομο που τελειώνει τη σχέση δεν είναι πάντα ο κακός της υπόθεσης.

«Δεν ξέρω πόσες φορές έχω ερωτευτεί πραγματικά. Νομίζω ότι υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές της αγάπης, και νομίζω ότι μπορεί να είσαι ερωτευμένος και να μην είναι βαθιά», εξομολογήθηκε η Billie Eilish.

Διαφήμιση

«Δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες, γιατί θα γίνω αγενής, αλλά δεν με έχουν χωρίσει ποτέ και επίσης, δεν με έχουν αφήσει ποτέ. Εγώ ήμουν πάντα αυτή που το τελείωνε», συνέχισε.

«Νομίζω ότι όταν οι άνθρωποι το ακούν αυτό, λένε: “Α, το μόνο που κάνεις είναι να ραγίζεις καρδιές”. Σίγουρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι είναι τελείως αθώοι. Σημαίνει ότι εγώ ειπα: “Α, άσε με να φύγω από εδώ”. Ή σημαίνει ότι απλά τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά», εξήγησε.

Η Lana Del Rey ήξερε ακριβώς τι εννοούσε η Billie Eilish και σημείωσε ότι η τάση να βάζει κανείς τέλος σε μία σχέση μπορεί να πηγάζει από την ανάγκη να ξεφύγει από τις πραγματικότητες της σχέσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Billie Eilish: Τραγούδησε πρώτη φορά ζωντανά το «What Was I Made For?»

«Λέω στον κόσμο ότι με χώρισαν, γιατί ουσιαστικά το έκαναν. Γιατί με ανάγκασαν να το κάνω», σχολίασε η 38χρονη τραγουδίστρια.

Διαφήμιση

Και από την οπτική γωνία της Billie Eilish, το να σε χωρίζουν και το να είσαι εσύ που το τερματίζεις φέρνουν και τα δύο τον δικό τους επίμονο πόνο.

«Προφανώς, πονάει πάρα πολύ το να σε χωρίζουν, ειδικά όταν δεν το περιμένεις και ήθελες ένα μέλλον και σου το παίρνουν από τα χέρια», ανέφερε.

«Αλλά ειλικρινά, ο πόνος του να ξέρεις ότι πρέπει να τελειώσεις κάτι με κάποιον που αγαπάς πραγματικά είναι τόσο απαίσιος», συνέχισε.

Και οι δύο τραγουδίστριες συμφώνησαν ότι όταν τραβάς πρώτος την πρίζα στερείσαι μία συγκεκριμένη συναισθηματική αντίδραση από εξωτερική οπτική γωνία, σαν να μην συνοδεύεται αυτή η απόφαση από φόβο, θυμό ή λύπη.

«Δεν έχεις καν το δικαίωμα να πει: “Με χώρισαν, οπότε άντε πνίξου”. Έχω το δικαίωμα να τρελαθώ, να αντιδράσω και να θυμώσω μαζί σου. Και μπορώ να σε κάνω εχθρό μου, γιατί με χώρισες». Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Δεν μπορείς να γίνεις θύμα», εξήγησε η Billie Eilish.

Διαφήμιση

Για να καταλάβει πώς να μεταφέρει αυτά τα συναισθήματα στη μουσική της, η 22χρονη τραγουδίστρια χρειάστηκε πρώτα να αντιμετωπίσει τον τρόπο με τον οποίο τα επεξεργάστηκε μέσα της.

Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του νέου άλμπουμ της «Hit Me Hard And Soft» ανακάλυψε ότι «ίσως να είναι εμμονική με την ιδέα της αδιαφορίας», και ότι υπάρχει μία εσωτερική ένταση στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνεί τα συναισθήματά της.

«Θα προτιμούσα να υποφέρω σιωπηλά παρά να σου πω ότι κάτι με ενοχλεί και να σε κάνω να σκεφτείς ότι είναι ευαίσθητη», παραδέχτηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Billie Eilish μιλά στη Lana Del Rey για την πιο «απογοητευτική» πτυχή της φήμης

Για την Lana Del Rey, της οποίας τα περίπλοκα συναισθήματα βρίσκουν εξίσου δίοδο μέσα από τη μουσική της, η ωμή ειλικρίνεια οδηγεί σχεδόν πάντα σε καλύτερα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

«Έμπλεξα τόσο πολύ απλά και μόνο επειδή έγραψα ένα τραγούδι στο οποίο έλεγα ότι παρακολουθούσα τον φίλο μου να παίζει βιντεοπαιχνίδια, που ένιωθα ότι αναγκάστηκα να φοράω ζιβάγκο για 11 χρόνια», είπε, αναφερόμενη στο τραγούδι της «Video Games» (2012).

«Αλλά επειδή οι ιστορίες μας είναι γραμμένες στα αστέρια, δεν σημαίνει ότι είναι μόνιμες», σημείωσε.

«Αν θέλω να γυρίσω πίσω και να πω κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό είπα πριν από μερικά χρόνια, μπορώ να σου πω με απόλυτη σιγουριά ότι θα το κάνω και θα διακινδυνεύσω το τι θα πει ο κόσμος. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να μείνω μακριά από όλα τα αποτελέσματα», πρόσθεσε.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Kesha: Το δηκτικό σχόλιο για τη συνεργασία της Katy Perry με τον Dr. Luke

Η Katy Perry είχε δηλώσει παλαιότερα ότι ήταν «εκνευρισμένη»...

Ο Jimin των BTS αποκαλύπτει το tracklist του νέου άλμπουμ «MUSE»

Ο Jimin συμμετείχε στη δημιουργία έξι τραγουδιών του νέου...

Οι aespa ζουν τη ζωή τους στο έπακρο στο video του «Live My Life»

Μία παιχνιδιάρικη ματιά σε μία άλλη πτυχή της γοητείας...

Stevie Nicks: «Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να επανενωθούν οι Fleetwood Mac»

Η Stevie Nicks μιλά για τον θάνατο της Christine McVie, τον Lindsey Buckingham και το ενδεχόμενο αποχαιρετιστήριας περιοδείας από...

Top Stories

Η μουσική των Queen για 1 δισεκατομμύριο λίρες στη Sony Music

Η συμφωνία για τη μουσική των Queen σπάει κάθε...

Ο Justin Timberlake αρνήθηκε το αλκοτέστ – Όλες οι λεπτομέρειες της σύλληψής του

Ο Justin Timberlake οδηγήθηκε με χειροπέδες στο δικαστήριο -...

Η Katy Perry επιστρέφει με το νέο single «Woman’s World»

Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Katy Perry. Η Katy...

Ο Jimin των BTS ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «MUSE»

Το «MUSE» του Jimin θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Ο Jimin...

Οι Coldplay ανακοινώνουν το νέο άλμπουμ «Moon Music» – Με νέα πρότυπα βιωσιμότητας

Το νέο άλμπουμ των Coldplay κατασκευάστηκε με πρακτικές φιλικές...

Οι R.E.M. τραγούδησαν για πρώτη φορά μαζί μετά από 17 χρόνια

Οι R.E.M. συναντήθηκαν ξανά στη σκηνή για εισαγωγή τους...