Οι Bon Jovi επέστρεψαν στη σκηνή – Για τα εγκαίνια του νέου μπαρ του Jon Bon Jovi

Ο Jon Bon Jovi τραγούδησε μαζί με το συγκρότημά του στα εγκαίνια του νέου του bar/restaurant στο Νάσβιλ.

Ο Jon Bon Jovi έχει κάνει πολλές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό για να προωθήσει το νέο άλμπουμ «Forever» των Bon Jovi, καθώς και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ «Thank You, Goodnight – The Bon Jovi Story», που καταγράφει την ιστορία του συγκροτήματος από το Νιου Τζέρσεϊ και τη δύσκολη επιστροφή του τραγουδιστή μετά την επέμβαση στις φωνητικές χορδές του το 2022.

Το μόνο που δεν έχει κάνει πραγματικά μέχρι στιγμής είναι κάποια συναυλία με το συγκρότημα, καθώς δοκιμάζει ακόμα αν όλη η δουλειά που έχει κάνει για να αποκαταστήσει τη φωνή του έχει αποδώσει.

Την Παρασκευή όμως, οι Bon Jovi ανέβηκαν στη σκηνή του νέου bar/restaurant του τραγουδιστή στο Νάσβιλ, το «JBJ’s», για μία ξεχωριστή σύντομη εμφάνιση προς τιμήν των εγκαινίων του χώρου.

Διαφήμιση

Και κρίνοντας από τα βίντεο των θαυμαστών που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο από αυτήν την εμφάνιση – έκπληξη, ο Jon Bon Jovi.

Σύμφωνα με το Setlist.fm, το συγκρότημα ξεκίνησε την εμφάνισή του με το «Blood On Blood» (από το άλμπουμ «New Jersey» του 1988) και ακολούθησαν επίσης τα «We Weren’t Born To Follow», «You Give Love A Bad Name», «Born To Be My Baby».

Οι Bon Jovi ολοκλήρωσαν το set με το τραγούδι «Legendary» από το νέο άλμπουμ τους «Forever», που κυκλοφόρησε την ίδια ημέρα με τα εγκαίνια του JBJ’s Nashville Bar/Restaurant, στις 7 Ιουνίου.

Φορώντας μαύρο t-shirt, τζιν και λευκά sneakers, ο Jon Bon Jovi καλωσόρισε το κοινό στο κατάμεστο μπαρ και είπε: «Θα σας παίξουμε μερικά τραγούδια και μετά θα πιούμε κάτι.»

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Millie Bobby Brown: Γιατί ο Jon Bon Jovi δεν θα τραγουδήσει στον γάμο της με τον γιο του Jake Bongiovi

Πρόσφατα, ο Jon Bon Jovi δήλωσε ότι «δεν είναι έτοιμος» να κάνει ολόκληρη περιοδεία για την προώθηση του άλμπουμ, οπότε η εμφάνιση του συγκροτήματος στο bar ήταν μία σπάνια έκπληξη για τους θαυμαστές.

Η εφημερίδα The Tennessean δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ με την πρώτη ξενάγηση στο πενταώροφο μπαρ της λεωφόρου Broadway – το ψηλότερο πλέον στον κεντρικό δρόμο της πόλης του Νάσβιλ, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου που έλαβε χώρα την Πέμπτη 6 Ιουνίου.

Το κτίριο των 3.440 τετραγωνικών μέτρων αποκάλυψαν ο Jon Bon Jovi μαζί με τον ντράμερ Tico Torres, τον keyboardist David Bryan και τον μπασίστα Hugh McDonald.

«Είναι σαν τα Χριστούγεννα. Γνώριζα αυτό το μέρος ως πάρκινγκ. Ήρθαμε μία φορά κατά τη διάρκεια των εργασιών, αλλά δεν είχαμε δει το τελικό αποτέλεσμα μέχρι σήμερα», είπε ο Jon Bon Jovi.

Σύμφωνα με την The Tennessean, ο χώρος διαθέτει ανοιχτή διαρρύθμιση με όλα τα επίπεδα να ανοίγουν σε μία τριώροφη σκηνή στο ισόγειο, ενώ οι τοίχοι είναι καλυμμένοι με φωτογραφίες των Bon Jovi από τις τέσσερις δεκαετίες ιστορίες του συγκροτήματος.

Διαφήμιση

Ακόμα, οι τουαλέτες έχουν πόρτες με τα ονόματα «Tommy» και «Gina», σε έναν φόρο τιμής στους δύο χαρακτήρες που αναφέρονται στο «Livin On A Prayer».

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης εξυμνώντας τον αληθινό έρωτα. Ο Νίκος Βέρτης, ο δημοφιλής 'Έλληνας τραγουδιστής,...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...