Οι boygenius κέρδισαν τρία Grammy και επιβεβαίωσαν τη διάλυσή τους

Οι boygenius κυκλοφόρησαν ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της περασμένης χρονιάς, κέρδισαν τρία Grammy και τώρα αποχωρούν με τα κεφάλια τους ψηλά.

Αφού κέρδισαν τρία βραβεία Grammy, οι boygenius επιβεβαίωσαν ότι είχαν προγραμματισμένη πάντα μεταξύ τους τη διάλυσή τους.

Το συγκρότημα, που αποτελείται από τις Phoebe Bridgers, Julien Baker και Lucy Dacus, απέσπασε στα Grammy 2024 τα βραβεία για το Καλύτερο Rock Τραγούδι και Καλύτερη Rock Ερμηνεία με το «Not Strong Enough», καθώς και Καλύτερο Άλμπουμ Εναλλακτικής Μουσικής με το «The Record».

Επίσης, η Phoebe Bridgers πήρε ένα τέταρτο βραβείο για την Καλύτερη Pop Ερμηνεία από Ντουέτο ή Συγκρότημα για τη συμμετοχή της στο «Ghost In The Machine» της SZA και σημείωσε την καλύτερη συγκομιδή της βραδιάς, κερδίζοντας τα περισσότερα βραβεία από κάθε άλλο καλλιτέχνη φέτος.

Διαφήμιση

Στη συνέντευξη τύπου που έδωσαν μετά τον θρίαμβό τους, οι boygenius επιβεβαίωσαν το διάλειμμα που φέρονταν να ανακοίνωσαν κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Λος Άντζελες την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου.

«Αυτό είναι αστείο γιατί υποθέτω ότι δεν το είπαμε σε κανέναν», είπε η Phoebe Bridgers.

«Αλλά είπαμε μεταξύ μας στην αρχή αυτού του πρότζεκτ, ότι θα έχει μία συγκεκριμένη ημερομηνία, όπως και ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα που θα αφιερώσουμε σε αυτό», εξήγησε.

«Και ολοκληρώσαμε αυτόν τον χρόνο, και τώρα περπατάμε στο ηλιοβασίλεμα», πρόσθεσε.

Διαφήμιση

Η Julien Baker δήλωσε: «Είναι ωραίο να έχουμε ένα τέλος σε αυτό που κάναμε, βγάλαμε το “The Record” στον κόσμο και αυτό είναι αρκετό».

Η Lucy Dacus ανέφερε: «Γι’ αυτό δίναμε το παρών και δουλεύαμε τόσο σκληρά, ξέραμε ότι δεν χρειαζόταν να το συνεχίσουμε και αυτή ήταν η ευκαιρία μας, οπότε χαίρομαι που την αρπάξαμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι N.W.A. παρέλαβαν το Βραβείο Grammy Συνολικής Προσφοράς

Όταν ρωτήθηκαν αν ξέρουν πότε θα επιστρέψουν ως συγκρότημα και οι τρεις τραγουδίστριες απάντησαν «όχι».

Live With BOYGENIUS Backstage At The 2024 GRAMMYs

Όταν παρέλαβαν το πρώτο βραβείο τους, για την Καλύτερη Rock Ερμηνεία με το «Not Strong Enough», η Lucy Dacus θυμήθηκε τα παιδικά όνειρα των μελών του συγκροτήματος να κερδίσουν ένα Grammy.

«Θεέ μου, θέλω να κάνω εμετό. Ήμασταν όλες αρκετά παρανοϊκές ως παιδιά ώστε να πιστεύουμε ότι αυτό θα μπορούσε να μας συμβεί μία μέρα», είπε.

Διαφήμιση

«Η Phoebe τραγουδούσε στο Guitar Centre, ελπίζοντας ότι θα την ανακάλυπταν, η Julien ήταν πάντα σε συγκροτήματα όταν ήταν παιδί και ήθελε να παίζει σε sold-out στάδια, και εγώ εξασκούμουν στο γράψιμο ενός ευχαριστήριου λόγου και ευχαριστούσα όλους τους ανθρώπους που ήταν καλοί μαζί μου, όπως ο οδηγός του λεωφορείου μου και ο τύπος που κρατούσε την πόρτα στην εκκλησία», περιέγραψε.

«Έτσι αισθάνομαι κάπως σαν παιδί, επειδή αυτή ήταν η τελευταία φορά που κάτι τέτοιο φαινόταν δυνατό. Αυτό δεν είναι αληθινό», συνέχισε.

Ενώ η Julien Baker σημείωσε: «Η μουσική μου έσωσε τη ζωή, ο καθένας μπορεί να είναι σε ένα συγκρότημα, αυτό το συγκρότημα είναι η οικογένειά μου».

BOYGENIUS Wins Best Rock Performance For 'NOT STRONG ENOUGH' | 2024 GRAMMYs Acceptance Speech

Λίγα λεπτά αργότερα, οι boygenius κέρδισε το βραβείο Grammy του Καλύτερου Rock Τραγουδιού, επίσης για το «Not Strong Enough».

Η Julien Baker πήρε τον λόγο και είπε στο κοινό: «Το μόνο που ήθελα να κάνω στη ζωή μου ήταν να είμαι σε ένα συγκρότημα. Νιώθω ότι η μουσική είναι η γλώσσα που χρησιμοποιούσα για να βρω την οικογένειά μου από τότε που ήμουν παιδί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Elton John: Τα 15 αγαπημένα του τραγούδια για το 2023

«Θέλω απλώς να ευχαριστήσω όλους όσους με είδαν να παίζω και αυτούς τους ανθρώπους που περιοδεύουν με ένα αναθεματισμένο βαν και ένα Prius», συνέχισε.

Η Phoebe Bridgers υπογράμμισε: «Χρωστάω σε αυτά τα παιδιά τα πάντα. Σας αγαπώ τόσο πολύ, είστε οι καλύτερες».

Όπως αναφέρθηκε οι boygenius απέσπασαν επίσης το βραβείο για το Καλύτερο Άλμπουμ Εναλλακτικής Μουσικής και ήταν επίσης υποψήφιες για το Άλμπουμ της Χρονιάς με το «The Record».

BOY GENIUS Win Best Rock Song | 2024 GRAMMYs Acceptance Speech

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για «Το Καλοκαίρι Μας» και βάζει τη μοναδική...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...