Οι Bring Me The Horizon μοιράζονται το νέο single «Kool-Aid»

Το «Kool-Aid» μεγαλώνει τις προσδοκίες για το νέο άλμπουμ  των Bring Me The Horizon.

Οι Βρετανοί γίγαντες της ροκ Bring Me The Horizon ξεκίνησαν με εντυπωσιακό τρόπο το 2024 κυκλοφορώντας το νέο single «Kool-Aid».

Το τραγούδι έρχεται μετά από μία εκπληκτική χρονιά για τους Bring Me The Horizon, οι οποίοι, κατά τη διάρκεια του 2023, έδωσε πολλές sold-out συναυλίες, έκαναν μία περιοδεία στις ΗΠΑ μαζί με τους Fall Out Boy, μία περιοδεία στην Ασία και μία headline εμφάνιση στο NEX_FEST στην Ιαπωνία, όπου επίσης είχαν τον ρόλο των καλλιτεχνικών διευθυντών του φεστιβάλ.

Με τέτοιες εντυπωσιακές επιτυχίες στο ενεργητικό τους, οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία μία ακόμη σπουδαία χρονιά για το συγκρότημα.

Διαφήμιση

Το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ των Bring Me The Horizon, με τίτλο «POST HUMAN: NeX GEn», αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2024, αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Δεδομένων των πρόσφατων επιτυχιών τους και του συνεχώς αυξανόμενου αριθμού θαυμαστών τους, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το άλμπουμ θα προκαλέσει αίσθηση στη μουσική βιομηχανία όταν κυκλοφορήσει.

Επίσης, το συγκρότημα από το Σέφιλντ κατάφερε να πουλήσει πάνω από 110.000 εισιτήρια μέσα σε λίγες ώρες από την ανακοίνωση της επιστροφής τους στο O2 Arena του Λονδίνου για δύο εκρηκτικές βραδιές, εδραιώνοντας τη θέση τους ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης ροκ σκηνής.

Το «Kool-Aid» είναι μία απολαυστική πρόγευση του επερχόμενου άλμπουμ των Bring Me The Horizon.

Διαφήμιση

Ακολουθώντας τα βήματα προηγούμενων κυκλοφοριών, όπως το «DArkSide», το «LosT», το «AmEN» και το «DiE4u», το τραγούδι συνεχίζει την εξερεύνηση των BMTH σε διαφορετικά ηχητικά τοπία, διατηρώντας παράλληλα το χαρακτηριστικό τους μείγμα από ωμή ενέργεια, καταιγιστικές μελωδίες και στοχαστικούς στίχους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι Bring Me The Horizon μπαίνουν σε «νέα εποχή» - Το teaser του επόμενου άλμπουμ τους

Έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 350 εκατομμύρια streams πριν από την κυκλοφορία του άλμπουμ, αυτά τα τραγούδια έχουν ήδη αποσπάσει τεράστιους επαίνους τόσο από κριτικούς όσο και από ακροατές.

Η συνεχής ποιότητα των πρόσφατων κυκλοφοριών των Bring Me The Horizon υποδηλώνει ότι ρο νέο άλμπουμ τους «POST HUMAN: NeX GEn» δεν θα είναι τίποτα λιγότερο από επικό. Ως πρωτοπόροι της μοντέρνας heavy μουσικής, κάθε βήμα τους προσφέρει φρέσκες οπτικές γωνίες και καινοτόμες προσεγγίσεις που τους διαφοροποιούν από τους συναδέλφους τους.

Με την κυκλοφορία του «Kool-Aid», οι Bring Me The Horizon συνεχίζουν να αποδεικνύουν γιατί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της alternative σκηνής.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για μία εξαιρετική χρονιά γεμάτη εντυπωσιακές εμφανίσεις και συγκλονιστικά τραγούδια από τους αγαπημένο συγκρότημα.

Bring Me The Horizon - Kool-Aid (Lyric Video)

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Ariana Grande μπαίνει στο Weverse

Η Ariana Grande αποκτά τη δική της κοινότητα στην πλατφόρμα του Weverse. Η Ariana Grande μπαίνει στο Weverse, την πλατφόρμα...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...