Celeste: Η συγκινητική jazz μπαλάντα που θα σας αφήσει άφωνους από την ταινία «The Color Purple»

H Celeste μαγεύει ξανά με ένα συγκλονιστικό τραγούδι.

Η Celeste συμμετέχει στο soundtrack της νέας εκδοχής της ταινίας «The Color Purple» με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο «There Will Come A Day».

Αυτή η συγκινητική, jazz μπαλάντα, η οποία ανθίζει με την προσθήκη εγχόρδων και ενός soul-funk groove, ανοίγει ένα ακόμη συναρπαστικό κεφάλαιο στην καριέρα της Celeste, ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της βρετανική μουσικής των τελευταίων ετών.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «The Color Purple», που έχει ως εκτελεστικούς παραγωγούς τους Quincy Jones, Larry Jackson και Scott Sanders, θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιανουαρίου 2024, ενώ η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών στις 25 Δεκεμβρίου.

Διαφήμιση

Η ταινία θα περιλαμβάνει τραγούδια από το μιούζικαλ «The Color Purple» (2005) του Broadway, καθώς και 16 νέα τραγούδια εμπνευσμένα από την ιστορία. Από την αγάπη και τον πόνο μέχρι τη δύναμη και τη λύτρωση, τα νέα τραγούδια αποτυπώνουν την ουσία του «The Color Purple» ενώ ανοίγουν το δρόμο για μία νέα εποχή του μιούζικαλ.

Η Celeste ηχογράφησε το «There Will Come A Day» με τον υποψήφιο για Grammy πολυοργανίστα και παραγωγό με το παρατσούκλι DetoNate.

Ο Nathaniel Ledwidge, όπως είναι το πραγματικό όνομα του δημιουργού, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με αστέρες όπως οι Labrinth, Sia, Diplo, Channel Tres, Diana Ross και πολλούς άλλους. Ο Beach Noise, γνωστός για τη δουλειά του με τον Kendrick Lamar, μεταξύ άλλων, είναι υπεύθυνος για τη μίξη του κομματιού.

Η Celeste είναι μία από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες των τελευταίων ετών.

Διαφήμιση

Αφού κέρδισε το βραβείο Rising Star στα BRIT Awards 2020, η Βρετανο-Τζαμαϊκανή τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ της με τίτλο «Not Your Muse» το 2021.

Το σαγηνευτικό μείγμα σύγχρονης soul, jazz, pop και R&B που προσφέρει ανέδειξε ακαριαία σε σταρ την τραγουδίστρια και τραγουδοποιό που γεννήθηκε στο Λος Άντζελες και μεγάλωσε στο Μπράιτον, με τις δουλειές της να φτάνουν στην κορυφή των charts.

Το 2021, η Celeste έλαβε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ για το τραγούδι «Hear My Voice» που έγραψε μαζί με τον Daniel Pemberton για την ταινία «The Trial of the Chicago Seven».

Το δεύτερο άλμπουμ της, πάνω στο οποίο δουλεύει αυτή τη στιγμή, είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα άλμπουμ της επόμενης χρονιάς.

Τα ονόματα των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο άλμπουμ «The Color Purple (Music From and Inspired By)» είναι εντυπωσιακά. Οι Fantasia, Taraji B. Henson, Colman Domingo, Danielle Brooks, H.E.R., Alicia Keys, Jorja Smith, USHER και Hallie Bailey είναι καλλιτέχνες που εγγυώνται μία μοναδική μουσική εμπειρία.

Διαφήμιση

Εάν προσθέσουμε τη μουσική των Brenda Russeell, Allee και Willis και Stephen Bray από το βραβευμένο με Grammy μιούζικαλ «The Color Purple», προκύπτει ένας μοναδικός συνδυασμός νοσταλγίας και ευχάριστων νέων τραγουδιών.

Η μαγεία δεν σταματά στα κλασικά τραγούδια, γι’ αυτό και τη σωστή δόση σύγχρονων ήχων προσθέτουν, μεταξύ άλλων, οι Megan Thee Stallion, Missy Elliott, Timbaland και Black Thought, οι οποίοι δημιούργησαν τα δικά τους remixes κλασικών τραγουδιών και τα εμπλούτισαν με ταλέντο και χάρισμα για να χτίσουν έτσι μία διαγενεακή μουσική γέφυρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το άλμπουμ περιλαμβάνει και το τραγούδι «SUPERPOWER (I)» με την ερμηνεία Fantasia, η οποία είναι υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της στο «The Color Purple». Την παραγωγή του τραγουδιού έχει κάνει ο The-Dream, ο οποίος έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Το «The Color Purple (Music From and Inspired By)» δεν είναι μόνο ένα άλμπουμ, αλλά και μία γιορτή για τις ιστορίες, τις φωνές και τις μελωδίες που σχηματίζουν μία τέλεια αρμονία. Με 17 τραγούδια από την ταινία, 16 ολοκαίνουργια τραγούδια και τέσσερα remixes, έχει τα πάντα για να γίνει αμέσως κλασικό.

Celeste - There Will Come a Day (Official Audio)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Sean Ono Lennon: Ο γιος του John Lennon αρνείται να αφήσει τη μουσική του πατέρα του να «ξεχαστεί»

«Σημαίνει πάρα πολλά για εμένα», τόνισε ο Sean Ono Lennon. Ο γιος του John Lennon, Sean Ono Lennon, σχολιάζει την...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...