O Central Cee επιστρέφει με το νέο single «I Will»

Ο Central Cee σε ένα τραγούδι που σίγουρα θα μείνει για καιρό στο μυαλό μας.

O Central Cee επιστρέφει με το «I Will», το πρώτο του single για τη φετινή χρονιά.

Αφού έγινε ο μοναδικός rapper από την Αγγλία που ακούστηκε στο φετινό Super Bowl, με αυτό το single ο Central Cee αποδεικνύει το εύρος του ταλέντου του, καθώς τραγουδά και ραπάρει συγχρονισμένα, δημιουργώντας ένα αδιαμφισβήτητα εθιστικό ρεφρέν που σίγουρα θα μείνει για καιρό στο μυαλό μας.

Οι ρομαντικοί στίχοι επικεντρώνονται στη σκέψη του Cench για μία ερωτική συνάντηση στο club: «Δεν φόρεσες YSL απλώς για να πας μόνη στο κρεβάτι σου».

Διαφήμιση

Το music video για το «I Will» γυρίστηκε στο Μπράιτον και αφηγείται την ιστορία μίας όμορφης, μοναχικής και καταθλιπτικής κοπέλας που αναζητά τον έρωτα.

Με τον Central Cee να αφηγείται τη ζωή της, παρακολουθούμε την καθημερινή ζωή της νεαρής και την προετοιμασία της για μία νύχτα διασκέδασης με τις φίλες της στο κλαμπ.

Με ενδιάμεσες στιγμές από τον ίδιο τον Central Cee, το βίντεο συμπληρώνει την ενδοσκοπική διάθεση του single: «If nobody will, I will».

Το «I Will» ακολουθεί την περσινή μεγάλη και αξεπέραστη επιτυχία «Entrapreneur», που προσέφερε μία αυθεντική ματιά στο ταξίδι του ράπερ προς στην κορυφή και στο ασταμάτητο πρόγραμμά του τα τελευταία δύο χρόνια.

Διαφήμιση

Και τα δύο τραγούδια έρχονται μετά από την τεράστια επιτυχία του κοινού EP «Split Decision» του Central Cee και του Dave, αλλά και το αξιοσημείωτο single τους «Sprinter», το οποίο ήταν το τραγούδι με τα περισσότερα streams το 2023 στο Spotify στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  The Kid LAROI, Jung Kook και Central Cee ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Too Much»

Το «Sprinter» έγινε επίσης το rap τραγούδι που κυριαρχήσει τις περισσότερες εβδομάδες στο No. 1 του Ηνωμένου Βασιλείου στην ιστορία, έχοντας παραμείνει στην κορυφή για 10 εβδομάδες.

Ο Central Cee έκλεισε επίσης ένα εκπληκτικό έτος με δύο μεγάλες συνεργασίες, το «Too Much» με τον The Kid LAROI και τον Jung Kook των BTS και το «Nice To Meet You» με τη μακροχρόνια φίλη PinkPantheress.

Επίσης, την προηγούμενη εβδομάδα, ο Central Cee κέρδισε δύο επιπλέον βραβεία στα MOBO Awards, για τον Καλύτερο Άνδρα και το Τραγούδι της Χρονιάς για το «Sprinter», ανεβάζοντας στα έξι τα συνολικά βραβεία που έχει λάβει στα MOBO Awards.

Παράλληλα, είναι επίσης υποψήφιος για τέσσερα βραβεία στα BRIT Awards 2024, που θα πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο. Είναι υποψήφιος για τον Καλλιτέχνη της Χρονιάς, τον Καλύτερο Hip-Hop / Rap / Grime Καλλιτέχνη και έχει δύο υποψηφιότητες για το Τραγούδι της Χρονιάς με το «Sprinter» και το «Let Go».

Διαφήμιση

Πέρυσι, ο Central Cee έγινε ο πρώτος ράπερ από το Ηνωμένο Βασίλειο που έφτασε τα 2 δισεκατομμύρια streams μόνο στο Spotify. Με μία μοναδική πορεία, ο Central Cee έχει πάνω από 6 δισεκατομμύρια παγκόσμια streams και είναι πραγματικά ασταμάτητος.

Central Cee - I Will [Music Video]

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Arctic Monkeys: Ο Matt Helders έχει μία «περίεργη» εκδοχή του «Why’d You Only Call Me When You’re High?»

Το τραγούδι συμπεριλήφθηκε στο περίφημο άλμπουμ «AM» των Arctic...

Ο Γιώργος Περρής στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Γλώσσες και χώρες θα μπερδευτούν γλυκά στη γιορτή χαράς...

Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη τραγουδούν μία «Ροκ Μπαλάντα»

Η εσωτερική φλόγα της Ελευθερίας Αρβανιτάκη συναντά το εκρηκτικό...

Olivia Rodrigo: Το «Sour» είναι το άλμπουμ από γυναίκα με τα περισσότερα streams στο Spotify

Μία ξεχωριστή διάκριση για το πρώτο άλμπουμ της Olivia...

Ο VLOSPA κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Inside Story»

Ένα άλμπουμ με πολλές εκπλήξεις από τον VLOSPA. Ο Ελληνογάλλος ράπερ και hitmaker VLOSPA επιστρέφει με τη νέα δισκογραφική δουλειά...

Top Stories

Άννα Βίσση: Ακούστε το νέο τραγούδι «Χρυσόψαρα»

Η Άννα Βίσση κάνει για ακόμα μία φορά την...

Billie Eilish: Ξαναγράφει τους κανόνες της pop με το νέο άλμπουμ «Hit Me Hard And Soft»

Η Billie Eilish πειραματίζεται και ωριμάζει καλλιτεχνικά στα 10...

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο EP «P.O.P.» – Μία ελληνική ανατροπή

Η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στην επέλαση της ελληνικής «P.O.P.»...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...