Central Cee και Lil Baby συνεργάζονται στο «BAND4BAND»

Ο Central Cee και ο Lil Baby ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Ο μουσικός κόσμος ετοιμάζεται να ζήσει μία σεισμική αλλαγή, καθώς ο Βρετανός ράπερ Central Cee και ο Αμερικανός γίγαντας της rap Lil Baby αποκαλύπτουν το πολυαναμενόμενο νέο single τους «BAND4BAND».

Αυτή η υπερατλαντική συνεργασία υπόσχεται να γίνει μία πρωτοποριακή προσθήκη στις λαμπρές καριέρες και των δύο καλλιτεχνών, συνδυάζοντας τα μοναδικά στυλ τους σε ένα τραγούδι που πρόκειται να κυριαρχήσει παγκοσμίως.

Το «BAND4BAND» είναι μία δυνατή απόδειξη της παγκόσμιας απήχησης της hip-hop, συνδυάζοντας άψογα τις ξεχωριστές βρετανικές επιρροές του Central Cee με τον χαρακτηριστικό trap ήχο της Ατλάντα που εκπροσωπεί ο Lil Baby.

Διαφήμιση

Οι δύο καλλιτέχνες εμφανίζονται στο «BAND4BAND» στην καλύτερη φόρμα τους, με αιχμηρούς στίχους και κολλητικά beats που σίγουρα θα συναρπάσουν τους θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο.

Το «BAND4BAND» κυκλοφορεί μαζί με ένα απίστευτο music video, που γυρίστηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο, με ιδιωτικά τζετ, στόλο από Lamborghini Urus και μία επίσκεψη στο πολυκατάστημα Selfridges.

Η συνεργασία με τον Lil Baby ακολουθεί για τον Cench την πρόσφατη είσοδό του στον κόσμο της grime με το «CC Freestyle» και το προηγούμενο εξαιρετικά επιτυχημένο τραγούδι του «I Will».

Το 2023, ο Central Cee μοιράστηκε το «Entrapreneur», με το οποίο πρόσφερε μία αφιλτράριστη και αυθεντική ματιά στην πορεία του προς την κορυφή και το φορτωμένο πρόγραμμά του τα τελευταία δύο χρόνια.

Διαφήμιση

Ο Central Cee φημίζεται για το γεγονός ότι είναι απίστευτα επιλεκτικός με τις συνεργασίες του.

Το «BAND4BAND» με τον Lil Baby είναι η επόμενη συνεργασία του μετά το EP «Split Decision» με τον Dave, το οποίο περιείχε το smash hit «Sprinter», καθώς και το «Too Much» με τον The Kid LAROI και τον Jung Kook των BTS και το «Nice To Meet You» με τη μακροχρόνια φίλη του PinkPantheress.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  RAYE και Skepta στους νικητές των Ivor Novello Awards 2024

Νωρίτερα φέτος, ο Central Cee κέρδισε άλλα δύο βραβεία στα MOBO Awards, για τον Καλύτερο Άνδρα Καλλιτέχνη και το Τραγούδι της Χρονιάς για το «Sprinter», φτάνοντας συνολικά τα έξι βραβεία στη διοργάνωση.

Ήταν επίσης υποψήφιος για τέσσερα BRIT Awards φέτος – για τον Καλλιτέχνη της Χρονιάς, το Τραγούδι της Χρονιάς τόσο με το «Sprinter» όσο και με το «Let Go» και για τον Καλύτερο Hip-Hop / Rap / Grime Καλλιτέχνη.

Πέρυσι, ο Central Cee έγινε ο πρώτος Βρετανός ράπερ που ξεπέρασε τα 2 δισεκατομμύρια streams μόνο στο Spotify. Με μία απαράμιλλη πορεία, ο Central Cee έχει συγκεντρώσει πάνω από 6 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως και είναι πραγματικά ασταμάτητος.

CENTRAL CEE FT. LIL BABY - BAND4BAND (MUSIC VIDEO)

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Οι Duran Duran σταμάτησαν τον χρόνο στο Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Η μαγική βραδιά των Duran Duran στο Release Athens 2024. Μετά την ιστορική εμφάνιση των Massive Attack, το back-to-back του...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...