Charli XCX: Επιβεβαιώνει τις φήμες ότι έγραψε νέα τραγούδια για την Britney Spears

Η Charli XCX αποκάλυψε ότι συνεργάστηκε με την ομάδα της Britney Spears.

Η Britney Spears διέψευσε στις αρχές της χρονιάς τις φήμες ότι είχε συνεργαστεί με την Charli XCX για να δημιουργήσει νέα μουσική, όμως η πραγματικότητα αποδεικνύεται διαφορετική.

Σε εμφάνισή της στην τηλεοπτική εκπομπή «Watch What Happens Live» του Andy Cohen, η Charli XCX αποκάλυψε ότι έχει όντως γράψει νέα τραγούδια για την Britney Spears, όμως διευκρίνισε ότι αυτό που δεν ίσχυε ήταν οι φήμες ότι η 42χρονη τραγουδίστρια είχε ηχογραφήσει κάποιο από αυτά τα τραγούδια.

«Διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης. Η Britney τότε έκανε μία ανάρτηση όπου έλεγε: “Δεν μου γράφουν μουσική τυχαίοι άνθρωποι”. Και εγώ σκέφτηκα: “Α, εντάξει. Εξαφανίσου”. Άρα, δεν ξέρω αν συμμετείχε στη διαδικασία», είπε η Charli XCX.

Διαφήμιση

Η 31χρονη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός εξήγησε ότι έγραψε τα τραγούδια κατά τη διάρκεια μίας συνάντησης στο Μαλιμπού με την παρουσία της ομάδας της Britney Spears.

«Η ομάδα της ήταν παρούσα… Αλλά δεν έκανε κάποια ηχογράφηση. Προφανώς δεν έκανε», σχολίασε.

Εκτός από τη δίκη της δισκογραφία, η οποία θα επεκταθεί με την κυκλοφορία του έκτου άλμπουμ της, «Brat», στις 7 Ιουνίου, η Charli XCX έχει συνυπογράψει ως τραγουδοποιός επιτυχίες για καλλιτέχνες όπως ο Shawn Mendes και η Camila Cabello («Señorita»), η Selena Gomez («Same Old Love»), ο James Blunt («When I Find Love Again»), οι Blondie («Gravity», «Tonight») και άλλους.

Όμως, όπως τόνισε η Britney Spears στη δημοσίευση που έκανε τον περασμένο Ιανουάριο, γράφει και τα δικά της τραγούδια και αποκάλυψε ότι έχει γράψει μυστικά, χωρίς να αναφέρεται το όνομά της, «πάνω από 20 τραγούδια για άλλους ανθρώπους» τα τελευταία δύο χρόνια.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Jamie Lynn Spears για τις σχέσεις της με την Britney Spears: «Οι οικογένειες τσακώνονται»

«Συνεχίζουν να λένε ότι στρέφομαι σε τυχαίους ανθρώπους για να κάνω ένα νέο άλμπουμ… Δεν θα επιστρέψω ποτέ στη μουσική βιομηχανία!», έγραψε τότε στο Instagram.

«Όταν γράφω, γράφω για διασκέδαση ή γράφω για άλλους! Για όσους από εσάς έχετε διαβάσει το βιβλίο μου, υπάρχουν πολλά που δεν ξέρετε για εμένα», πρόσθεσε.

Στο «Watch What Happens Live», η Charli XCX χαρακτήρισε «όνειρο που έγινε πραγματικότητα» την ευκαιρία να γράψει τραγούδια για την Britney Spears.

Αλλά στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «The Woman in Me», που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2023, η Britney Spears δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει κανένα κίνητρο να επιστρέψει στη μουσική.

«Δεν είναι στο επίκεντρο της προσοχής μου αυτή τη στιγμή να συνεχίσω την καριέρα μου στη μουσική δεν είναι αυτή τη στιγμή το επίκεντρο μου», έγραψε.

Διαφήμιση

«Ήρθε η ώρα να μην είμαι αυτό που θέλουν οι άλλοι. Ήρθε η ώρα να βρω πραγματικά τον εαυτό μου», σημείωσε.

Was Charli XCX Working on Songs for Britney Spears? | WWHL

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Ο ZAYN έδωσε την πρώτη του συναυλία μετά τους One Direction

Ο ZAYN απέφευγε τις ζωντανές εμφανίσεις εδώ και εννέα...

Ο Diddy ζητά συγγνώμη για το σοκαριστικό βίντεο με τον ξυλοδαρμό της Cassie

Ο Diddy δήλωσε «αποφασισμένος να γίνει καλύτερος άνθρωπος». Ο Sean...

Οι 2NE1 επανενώνονται για να γιορτάσουν τη 15η επέτειό τους

  Οι 2NE1 άνοιξαν τον δρόμο για πολλά άλλα γυναικεία συγκροτήματα Το εμβληματικό K-pop γυναικείο συγκρότημα 2NE1 γιόρτασε τη 15η επέτειό...

Top Stories

Άννα Βίσση: Ακούστε το νέο τραγούδι «Χρυσόψαρα»

Η Άννα Βίσση κάνει για ακόμα μία φορά την...

Billie Eilish: Ξαναγράφει τους κανόνες της pop με το νέο άλμπουμ «Hit Me Hard And Soft»

Η Billie Eilish πειραματίζεται και ωριμάζει καλλιτεχνικά στα 10...

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο EP «P.O.P.» – Μία ελληνική ανατροπή

Η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στην επέλαση της ελληνικής «P.O.P.»...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...