Ο Charlie Puth δεν πίστευε ότι η αναγνώριση από την Taylor Swift στο «The Tortured Poets Department» ήταν αληθινή

«Ήμουν κι εγώ σε πλήρη άρνηση, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να συμβαίνει κάτι τέτοιο», σχολίασε ο Charlie Puth.

Ο Charlie Puth μάλλον δεν θα κυκλοφορούσε το νέο τραγούδι του «Hero» αν δεν ήταν η Taylor Swift.

Τον περασμένο μήνα, ο Charlie Puth ήταν στη μέση του μεσημεριανού του όταν τον πήρε τηλέφωνο ένας φίλος του που είχε ακούσει μία διαρροή του άλμπουμ «Tortured Poets Department» της Taylor Swift και του είπε ότι η αστέρας της pop αναφέρει το όνομά του σε ένα από τα τραγούδια.

Ο 32χρονος τραγουδιστής αρχικά δεν τον πίστεψε.

Διαφήμιση

«Το μυαλό μου πήγε αμέσως στο: “Εντάξει, σαν σε συνέντευξη ή κάτι τέτοιο. Είναι ωραίο. Λατρεύω την Taylor Swift”», είπε στο Rolling Stone.

Στη συνέχεια, αναρωτήθηκε μήπως το τραγούδι και η αναφορά που λένε ότι του έκανε – «Κάπνιζες, μετά έφαγες επτά σοκολάτες / Είπαμε ότι ο Charlie Puth θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερος καλλιτέχνης» – δημιουργήθηκαν από τεχνητή νοημοσύνη;

«Θα ξυπνήσω αύριο και θα ήταν απλά ένα μεγάλο αστείο που μου έκανε κάποιος επειδή κάποιος πιστεύει ότι δεν θα έπρεπε να είμαι μεγαλύτερος καλλιτέχνης, οπότε έβαλε τον μεγαλύτερο καλλιτέχνη μετά τους Beatles να πει ότι θα έπρεπε να είμαι μεγαλύτερος καλλιτέχνης», σκέφτηκε.

Κατόπιν κυκλοφόρησε το άλμπουμ. Ο Charlie Puth έπλενε τα δόντια του πριν κοιμηθεί όταν πάτησε το play στο ομώνυμο τραγούδι του «The Tortured Poets Department». («Το τραγούδι είναι σε Ντο ματζόρε», σημειώνει με το κλασικό στιλ του).

Διαφήμιση

Σηκώθηκε. «Η πρώτη μου σκέψη ήταν: “Ουάου. Είπε το όνομά μου”. Το είπε κάπως σαν Που-ο-ο-οθ. Και απλά έκλαψα, φίλε», αποκάλυψε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Taylor Swift προηγείται στις υποψηφιότητες των MTV Video Music Awards 2023

«Ήταν σουρεαλιστικό γιατί δεν είναι ποτέ καλό να κοιτάς πίσω, αλλά νιώθω ότι θα μπορούσα να είχα κάνει τα πράγματα λίγο διαφορετικά στο παρελθόν, αλλά όλα φαίνεται να συνέβησαν για να γίνουν τώρα», πρόσθεσε.

Η αναφορά και η αναγνώριση του ταλέντου του από την Taylor Swift ενθάρρυναν τον Charlie Puth να κυκλοφορήσει το «Hero», ένα τραγούδι που πάει κόντρα στις τάσεις του να ασχολείται υπερβολικά με την παραγωγή των τραγουδιών και αξιοποιεί το είδος των άμεσων στίχων για τους οποίους φημίζεται η Swift.

«Ήμουν κι εγώ σε πλήρη άρνηση, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είναι τόσο τρελό», σχολίασε για την αναφορά του ονόματός του στο ομώνυμου τραγούδι του «The Tortured Poets Department».

«Αλλά πάλι, ακούω το τραγούδι και σκέφτομαι: “Δεν είναι τυχαίο. Πιθανότατα είναι για μία πραγματική συζήτηση που είχε με κάποιον”», πρόσθεσε.

Διαφήμιση

Στη συνέχεια, ο Charlie Puth έστειλε ένα σημείωμα στην Taylor Swift, στο οποίο εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς την 34χρονη τραγουδίστρια για το θάρρος που του έδωσε.

«Της έγραψα ένα σημείωμα, και απλά της είπα: “Αυτό σημαίνει πολλά, και θα πάρω αυτό το νεογέννητο θάρρος για να κυκλοφορήσω αυτή τη νέα δουλειά”», είπε, αναφερόμενος στο επερχόμενο τέταρτο άλμπουμ του.

Και πάλι, δούλευα ήδη πάνω σε αυτό το άλμπουμ, αλλά ήμουν απλά ανασφαλής και είναι ωραίο να λαμβάνεις μία έγκριση από έναν καλλιτέχνη που τον θαυμάζεις ως είδωλο εδώ και πολύ καιρό και εξακολουθείς να το κάνεις», τόνισε.

Ο Charlie Puth επανέλαβε την ευγνωμοσύνη του για την Taylor Swift και δήλωσε ενθουσιασμένος που μοιράστηκε μέσα από το «Hero» μία διαφορετική πλευρά του καθώς ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Taylor Swift: Τραγούδησε ζωντανά μετά από μία δεκαετία το «Safe & Sound» και το «Untouchable»

«Είμαι απλά πολύ ευγνώμων. Το έχω ξαναπεί, αλλά είμαι πολύ ευγνώμων για την έκφραση αναγνώρισης γιατί πραγματικά δεν ξέρω αν θα είχα το θάρρος να κυκλοφορήσω ένα τέτοιο τραγούδι», παραδέχτηκε.

«Και το μόνο που χρειαζόμουν ήταν αυτή η μικρή υπενθύμιση: “Είσαι καλός, βγάλ’ το”. Και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ο κόσμος θα ακούσει αυτή τη νέα πλευρά μου», συνέχισε.

Όσον αφορά το αγαπημένο του τραγούδι της Taylor Swift: «Η δεκάλεπτη εκδοχή του “All Too Well”».

«Είναι σαν να βλέπεις μία πολύ καλή ταινία. Όπως ο “Άρχοντας των Δαχτυλιδιών” που μπορεί να είναι δυόμισι ώρες, αλλά νιώθεις ότι περνάει σαν νερό», ανέφερε.

«Θα μπορούσα να ακούσω αυτό το τραγούδι εκατό φορές. Ένας άλλος λόγος που είναι το αγαπημένο μου τραγούδι είναι επειδή είναι τόσο απλό», είπε ο Charlie Puth.

Taylor Swift - The Tortured Poets Department (Official Lyric Video)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Οι Empire Of The Sun επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ «Ask That God»

Το νέο άλμπουμ των Empire Of The Sun μας...

Syd Barrett: Σε δημοπρασία ο πρώτος γνωστός πίνακάς του

Ο Syd Barrett των Pink Floyd ήταν ένας ταλαντούχος...

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

Η Ariana Grande μπαίνει στο Weverse

Η Ariana Grande αποκτά τη δική της κοινότητα στην πλατφόρμα του Weverse. Η Ariana Grande μπαίνει στο Weverse, την πλατφόρμα...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...