Childish Gambino: Κατηγορείται ότι κακομεταχειρίστηκε την ομάδα του εξωφύλλου του «Awaken, My Love!»

Η γυναίκα που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του άλμπουμ του Childish Gambino υποστηρίζει ότι δεν έλαβε τη συμφωνηθείσα αμοιβή.

Ο Childish Gambino (κατά κόσμον Donald Glover) κατηγορείται για κακομεταχείριση από τους ανθρώπους που εργάστηκαν στα γραφικά για το άλμπουμ του «Awaken, My Love!», συμπεριλαμβανομένης της γυναίκας που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο.

Η Giannina Antonette Oteto, η οποία κόσμησε το εξώφυλλο φορώντας ένα αξιομνημόνευτο κάλυμμα κεφαλής με χάντρες, προχώρησε μέσω μίας ανάρτησής της στο Facebook σε σοβαρές καταγγελίες εναντίον του Childish Gambino και της ομάδας που συμμετείχε στη δημιουργία της εικαστικής ταυτότητας του καταξιωμένου άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρησε το 2016.

Σε δήλωσή της, η Oteto ισχυρίστηκε ότι η ίδια μαζί με τη στιλίστρια και τη μακιγιέζ «έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης και τους είπαν ψέματα», ειδικά σχετικά με την αμοιβή τους.

Διαφήμιση

Η Oteto μοιράστηκε τα αντικρουόμενα συναισθήματά της κρατώντας ένα βινύλιο του άλμπουμ του Childish Gambino και παραδέχτηκε τη δυσκολία που αντιμετώπισε όταν το «Awaken, My Love!» έλαβε διθυραμβικές κριτικές.

«Ήταν τόσο δύσκολο για εμένα να γιορτάσω αυτό το άλμπουμ για πολλούς λόγους και για χρόνια το μισούσα», ανέφερε, αποδίδοντας αυτήν την αποστροφή στην εκμετάλλευση που αντιμετώπισαν η ίδια και οι συνάδελφοί της.

Ψευδείς υποσχέσεις

Σύμφωνα με την Giannina Antonette Oteto, η ίδια, η στιλίστρια και η μακιγιέζ – οι οποίες ήταν όλες μαύρες γυναίκες, έλαβαν υποσχέσεις για δίκαιη αμοιβή και δικαιώματα, αλλά αυτές οι υποσχέσεις δεν τηρήθηκαν.

«Λάβαμε χαμηλή αμοιβή. Μας υποσχέθηκαν δικαιώματα. Αλλά εμείς ποτέ δεν λάβαμε τίποτα», υποστήριξε.

Διαφήμιση

Συνεχίζοντας, η Oteto κατήγγειλε ότι το μόνο άτομο που έλαβε δικαιώματα από το εξώφυλλο του άλμπουμ του Childish Gambino ήταν μία λευκή γυναίκα υπεύθυνη για το κάλυμμα κεφαλής, παρόλο που δεν ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το τελευταίο άλμπουμ του «Bando Stone & The New World»

Το συναισθηματικό τίμημα

Η Oteto εξέφρασε επίσης το παράπονό της για το τίμημα που είχε αυτή η περιπέτεια για την ίδια και τις συναδέλφους της, τονίζοντας τη συναισθηματική εξουθένωσή τους.

«Μετά από χρόνια ψεύδους και σιωπής και στη συνέχεια όταν ανακαλύψαμε τις επιπλοκές λόγω παραγραφής, έγινε μία εξουθενωτική, ψυχολογικά δύσκολη και συνολικά θλιβερή υπόθεση», σχολίασε.

«Οπότε μου στοίχισε πάρα πολλά, ειδικά το γεγονός ότι όλοι δουλέψαμε πάνω σε αυτό με τόση αγάπη και ότι είμαστε υπερήφανοι που εκπροσωπούμε τους μαύρους καλλιτέχνες», πρόσθεσε.

Η Giannina Antonette Oteto ολοκλήρωσε την καταγγελία της υποστηρίζοντας ότι όλες οι προσπάθειες των επικοινωνίες των δικηγόρων της να επικοινωνήσουν με την ομάδα του Childish Gambino έπεσαν στο κενό, γεγονός που εγείρει ερωτήματα σχετικά με την ευαισθητοποίηση του δημοφιλούς ηθοποιού και ράπερ και την αντίδρασή του στις καταγγελίες.

Διαφήμιση

Υπό το πρίσμα αυτών των σοβαρών ισχυρισμών, η διαμάχη σχετικά με το «Awaken, My Love!» του Childish Gambino φέρνει στο φως τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι καλλιτέχνες που βρίσκονται στα παρασκήνια της μουσικής βιομηχανίας.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ο Travis Scott ταρακούνησε το Μιλάνο – Για σεισμό πέρασαν οι κάτοικοι τη συναυλία του

Οι 80.000 θαυμαστές του Travis Scott έκαναν τη γη τρέμει. Ο Travis Scott θέλει να ταρακουνά τον κόσμο κάθε φορά...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...