Classic Rock 7: Όσα δήλωσαν Dave Evans, Justin Hayward και Maggie Reilly πριν τη μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο

Το classic rock συναντά τον συμφωνικό ήχο στο Ηρώδειο.

Οι θρυλικές φωνές του Dave Evans των AC/DC, του Justin Hayward των Moody Blues και της Maggie Reilly των Mike Oldfield Band έρχονται για πρώτη φορά στο Ηρώδειο για μια μοναδική κλασική rock βραδιά.

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου θα ζήσουμε την πιο λαμπερή νύχτα του Σεπτέμβρη, όπου τα αστέρια της rock και το φεγγάρι του κλασικού ήχου θα φωτίσουν με τη λάμψη τους τη σκηνή του Ηρωδείου.

Μία μουσική εμπειρία ζωής για τους θεατές της Αθήνας που θα έχουν την τύχη να βρεθούν στο πιο σημαντικό καλλιτεχνικό γεγονός του καλοκαιριού, το Classic Rock 7.

Διαφήμιση

Classic Rock 7 στο Ηρώδειο με δυνατούς guest, πρεσβευτές του αυθεντικού rock ήχου, μια δυνατή ορχήστρα και τις πιο μεγάλες rock επιτυχίες, σε ένα εντελώς νέο εκρηκτικό playlist.

Οι φετινοί guests είναι χαρισματικές και εμβληματικές προσωπικότητες της rock μουσικής σκηνής και έρχονται για πρώτη φορά να τραγουδήσουν κάτω από τον Αθηναϊκό ουρανό και την Ακρόπολη.

Ο Dave Evans, ο πρώτος τραγουδιστής και συνιδρυτής του θρυλικού συγκροτήματος ΑC/DC, πενήντα χρόνια από την ίδρυσή τους, θα ερμηνεύσει τραγούδια σταθμούς όπως το «TNT» και το «Highway To Hell» αλλά και covers που έπαιξαν οι AC/DC στην πρώτη περιοδεία τους.

O Justin Hayward, η αυθεντική αξεπέραστη φωνή των Moody Blues, με μοναδικά κομμάτια όπως το «Nights in White Satin» και το «Tuesday Afternoon». Το μοναδικό στυλ μουσικής των Moody Blues βρίσκεται σταθερά όλα αυτά τα χρόνια στους ραδιοφωνικούς σταθμούς και συνεχίζει να φωτίζει τα γήπεδασ παγκοσμίως.

Διαφήμιση

Η Maggie Reilly, η κεντρική φωνή της μπάντας του Mike Oldfield, η οποία ερμήνευσε τα διάσημα τραγούδια «Moonlight Shadow» και «France». Εκτός από τις αγαπημένες επιτυχίες με τον Mike Oldfield θα ερμηνεύσει και το διαχρονικά διάσημο τραγούδι «Everytime We Touch», το οποίο εκτόξευσε την καριέρα της το 1992 αλλά και άλλες δικές της επιτυχίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ένας αιώνας Μίμης Πλέσσας στο Ηρώδειο

Όπως οι ίδιοι ανέφεραν σε δηλώσεις τους, είναι ενθουσιασμένοι που θα βρεθούν στον Ηρώδειο και θα τραγουδήσουν αγαπημένες επιτυχίες που έχουν γαλουχήσει γενιές και γενιές.

O Dave Evans ανέφερε: «Να έχετε πάντα θετική ενέργεια και να απολαμβάνετε τη ζωή. Κάθε στιγμή της ζωής… Για την ακρίβεια είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό. Είμαι λάτρης της ιστορίας».

«Έχω επισκεφθεί πάρα πολλά ιστορικά μέρη σε ολόκληρο τον κόσμο. Και πάντα ήθελα να πάω και στην Ελλάδα επίσης. Η Ακρόπολη είναι πολύ γνωστή, πολύ διάσημο μνημείο, και εγώ είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δώσω μία παράσταση εκεί, πολύ ενθουσιασμένος που θα βρεθώ εκεί», συνέχισε.

Ο Justin Hayword σχολίασε: «Είμαι ευτυχισμένος που έκανα μουσική από την καρδιά μου και όχι κάτω από πίεση. Είναι μέρος της ζωής μου. Από το 1964 που έκανα την πρώτη μου ηχογράφηση συνειδητοποίησα ότι η ζωή μου θα ήταν ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο».

Διαφήμιση

«Αυτό μου άρεσε πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έρθω στο Ηρώδειο και ιδιαίτερα με την καταπληκτική αυτή ορχήστρα», συμπλήρωσε.

Η εμπειρία απογειώνεται με τον δυνατό συμφωνικό ήχο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και με τη δυναμική της ηλεκτρικής μπάντας στην οποία συμμετέχουν οι Κωσταντίνος Δαμόπουλος (πλήκτρα), Θοδωρής Καλαντζάκος (ηλεκτρική κιθάρα), Λουκάς Καλαντζάκος (ντραμς) και Γιώργος Φακανάς (μπάσο).

Η Maggie Reilly πρόσθεσε: «Ανυπομονώ να ζήσω την εμπειρία συναυλίας στο Ηρώδειο κάτω από την Ακρόπολη Την προηγούμενη φορά που είχαμε έρθει στην Ελλάδα ήμασταν σε ένα βανάκι, πηγαίναμε από μέρος σε μέρος, τρώγαμε και μετά παίζαμε live».

«Είναι καταπληκτικό πως τα παιδιά λατρεύουν ακόμα αυτά τα τραγούδια, τα οποία πάνε από γενιά σε γενιά!», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Sting: Δύο μαγικές βραδιές στο Ηρώδειο με εκπλήξεις - Φωτογραφίες

Ζήσε και αυτόν τον Σεπτέμβριο την απόλυτη μουσική εμπειρία του Classic Rock για έβδομη συνεχή χρονιά.

Classic Rock 7
Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023
Ώρα Έναρξης: 21:00

Πληροφορίες: 210 7298930

Προπώληση εισιτηρίων
– Online: www.ticketservices.gr
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
– Τηλεφωνικά: 210 7234567

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Ice Spice «έκλαιγε υστερικά» όταν η Taylor Swift την κάλεσε να συνεργαστούν στο remix του «Karma»

Η Ice Spice δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η Taylor Swift ήθελε να συνεργαστούν. Όταν κυκλοφορήσει το αναπόφευκτο ντοκιμαντέρ για...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...