Ο Conan Gray ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «Found Heaven»

Ο Conan Gray συνεργάστηκε στο νέο άλμπουμ τους με θρυλικούς παραγωγούς.

Ο αγαπημένος βασιλιάς της pop της Gen Z, Conan Gray, ανακοίνωσε το τρίτο άλμπουμ της καριέρας του, με τίτλο «Found Heaven».

Το νέο άλμπουμ του πολυπλατινένιου τραγουδιστή θα κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου από τις Republic Records / Universal Music.

Την παραγωγή του άλμπουμ «Found Heaven» επιμελήθηκαν οι Max Martin (The Weeknd, Adele, Ariana Grande), Greg Kurstin (Adele, Beck, Sia, P!nk) και Shawn Everett (Kacey Musgraves, The Killers).

Διαφήμιση

Το «Found Heaven» είναι αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην καριέρα του Conan Gray.

Αλλά τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ για τους θαυμαστές του Conan! Στις 9 Φεβρουαρίου θα μπορέσουν να απολαύσουν για πρώτη φορά το νέο του single «Lonely Dancers».

Εκτός από το «Lonely Dancers», το «Found Heaven» θα περιλαμβάνει και τα προηγούμενα singles «Killing Me», «Winner» και «Never Ending Song».

Τα συγκεκριμένα τραγούδια έχουν συγκεντρώσει πάνω από 130 εκατομμύρια streams συνολικά και έχουν λάβει θετικές κριτικές από μέσα ενημέρωσης όπως το Billboard, το Rolling Stone, η Vogue, το UPROXX και άλλα.

Διαφήμιση

Τα τελευταία χρόνια, ο Conan Gray έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και επιδραστικούς pop καλλιτέχνες της γενιάς του. Είναι γνωστός για τις βαθυστόχαστες παρατηρήσεις του στους στίχους του και την πρωτοτυπία του σε κάθε πτυχή της δουλειάς του.

Η μεγαλύτερη επιτυχία του μέχρι σήμερα είναι το «Heather», το οποίο έχει κερδίσει τις καρδιές των ακροατών της Gen Z.

Το 2020, ο Conan Gray κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ του «Kid Krow», το οποίο έφτασε στο Νο. 5 του Billboard 200 και κατέκτησε την κορυφή του Billboard Pop Albums για να αναδειχθεί στο καλύτερο debut album της χρονιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Conan Gray: Το σαγηνευτικό synth-pop τραγούδι «Lonely Dancers»

Το 2022, ο Conan Gray επέστρεψε με το δεύτερο άλμπουμ του «Superache», το οποίο ανέβηκε στο Top 10 των charts πωλήσεων στις ΗΠΑ, την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και την Ολλανδία.

Ο Conan Gray έχει συγκεντρώσει πάνω από 12 δισεκατομμύρια streams. Μόνο το 2022, πούλησε πάνω από 300.000 εισιτήρια για τις συναυλίες του, συμπεριλαμβανομένης μίας εμφάνισης στο θρυλικό Eventim Apollo στο Λονδίνο και εντυπωσίασε το κοινό με μία αξέχαστη εμφάνιση στο Coachella.

Διαφήμιση

Το 2023, εμφανίστηκε μπροστά σε κοινό σχεδόν 300.000 ατόμων στο Lollapalooza της Λατινικής Αμερικής και σε πλήθος σχεδόν 40.000 ατόμων στο Outside Lands. Πέρυσι, κατέκτησε επίσης τις καρδιές των παρευρισκόμενων στο Global Citizen Festival της Νέας Υόρκης.

Ο Conan Gray κερδίζει έδαφος και στον χώρο της μόδας. Ο νεαρός καλλιτέχνης εμφανίστηκε στο MET Gala του 2023 με ένα outfit Balmain ειδικά σχεδιασμένο γι’ αυτόνμ, ενώ μέσα ενημέρωσης όπως τα Vogue, Esquire, Teen Vogue, Insider, NPR και άλλα τον συμπεριέλαβαν στις λίστες τους με τους πιο καλοντυμένους αστέρες της βραδιάς.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ο Jay Weinberg κάνει ψυχοθεραπεία για την απομάκρυνσή του από τους Slipknot

Ο Jay Weinberg «δεν είναι ακόμα έτοιμος» να μιλήσει για τους Slipknot. Ο πρώην ντράμερ των Slipknot, Jay Weinberg, εξήγησε...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...