Daft Punk: «Βγαίνει από το συρτάρι» το ακυκλοφόρητο άλμπουμ που έκαναν μετά το «Random Access Memories»

Οι Daft Punk έχουν αρχίσει να το επεξεργάζονται ξανά το ακυκλοφόρητο άλμπουμ που έκαναν μετά το εμβληματικό «Random Access Memories».

Ένας από τους συνεργάτες των Daft Punk κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του «Random Access Memories» επιβεβαίωσε ότι το θρυλικό γαλλικό δίδυμο της ηλεκτρονικής μουσικής έχει στα συρτάρια του αρκετό ακυκλοφόρητο στούντιο υλικό που θα μπορούσε να συνθέσει την επόμενη δισκογραφική δουλειά του μετά το επιτυχημένο άλμπουμ του 2013.

Ο Quinn, ο ντράμερ που συμμετείχε στα περισσότερα από τα τραγούδια του «Random Access Memories», μίλησε για την εμπειρία του από τις ηχογραφήσεις με τους Daft Punk σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στον φοιτητικό οργανισμό μέσων ενημέρωσης alt.news 26:46.

«Στο “RAM”, ήμουν ουσιαστικά ο τελευταίος που μπήκε στον δίσκο. Στον επόμενο δίσκο τους, ήμουν ο πρώτος άνθρωπος», είπε.

Διαφήμιση

Ο Quinn είχε τη μοναδική εμπειρία να παρακολουθήσει τους Daft Punk σε μερικά από τα πρώτα στάδια της σύνθεσης και της ηχογράφησης.

«Ο Thomas [Bangalter] είχε αυτό το keyboard και στην πραγματικότητα είχε ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή και απλά πειραματιζόταν», θυμήθηκε.

«Απλά χτυπούσε πράγματα. Εμείς κυριολεκτικά απλά προσπαθούσαμε να μεταφέρουμε την ατμόσφαιρα. Στο στούντιο ξεκίνησα με το περίεργο drum set μου. Ό, τι μου έδινε, απαντούσα και προσπαθούσα να βρω κάτι», συνέχισε.

Ο Quinn πρόσθεσε ότι ο συνεργάτης του στο «Random Access Memories», Paul Jackson Jr., ήρθε στο στούντιο για να ηχογραφήσει κιθάρα για το επόμενο άλμπουμ που ετοίμαζαν οι Daft Punk και πρόσθεσε ότι το δίδυμο κάλεσε και έναν άλλο μουσικό για πνευστά όργανα.

Διαφήμιση

«Αυτός ο δίσκος, που δεν είχε τίτλο, νομίζω ότι θα έχει πολλά αυθόρμητα πράγματα», σημείωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο The Weeknd δεν θα κάνει άλλες συνεργασίες στην καριέρα του - Εκτός αν οι Daft Punk επανενωθούν

«Θυμάμαι ότι έπαιζα αυτό το ένα πράγμα – ένα piano board, το εσωτερικό ενός πιάνου – έβαλα το πεντάλ στα έγχορδα και το έπαιξα σαν το πεντάλ ενός τυμπάνου», περιέγραψε για τους πειραματισμούς του κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων.

«Θυμάμαι ότι αυτοί οι τύποι το λάτρεψαν πραγματικά. Δεν ξέρω αν θα έμπαινε στον δίσκο. Ήταν τα πιο τρελά, παράξενα πράγματα», πρόσθεσε.

Όσον αφορά την τύχη αυτού του ακυκλοφόρητου άλμπουμ των Daft Punk μετά το «Random Access Memories», η εικασία του Quinn είναι τόσο καλή όσο και η δική μας.

«Συνεχίζω να ρωτάω τι γίνεται. Μου είπαν ότι δουλεύουν πάνω σε αυτό. Βγαίνει από το συρτάρι», αποκάλυψε, για να σκορπίσει τον ενθουσιασμό σε όλους τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής.

Διαφήμιση

«Ζήτησα από τους Daft Punk την άδεια να μιλήσω γι’ αυτό το άλμπουμ για ένα άλλο άρθρο, γιατί είναι πολύ μυστικοπαθείς όπως ξέρετε. Και τα πιο υπέροχα παιδιά», ανέφερε.

Οι Daft Punk, οι οποίοι αποτελούνταν από τον Thomas Bangalter και τον Guy-Manuel de Homem-Christo, σόκαραν τον κόσμο της μουσικής όταν ανακοίνωσαν το 2021 τη διάλυσή τους, κλείνοντας ένα ιστορικό κεφάλαιο που διήρκεσε 28 χρόνια, από τη δημιουργία τους στο Παρίσι το 1993.

Τον Απρίλιο του 2023, ο Thomas Bangalter κυκλοφόρησε ένα σόλο instrumenal άλμπουμ με τίτλο «Mythologies» για το ομώνυμο μπαλέτο του Angelin Preljocaj, ενώ έχει συνθέσει επίσης τη μουσική της νέας γαλλικής ταινίας «Daaaaaalí!».

Το 2023, οι Daft Punk κυκλοφόρησαν μία επετειακή επανέκδοση για τα δέκα χρόνια του «Random Access Memories» που περιελάμβανε εννέα ακυκλοφόρητα κομμάτια και ακολούθησε πιο πρόσφατα η «drumless edition» του άλμπουμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι Daft Punk διαλύθηκαν επειδή «δεν ήταν πια στην ίδια σελίδα»

Ωστόσο, το δίδυμο φαίνεται να είναι ικανοποιημένο που έκλεισε τον κύκλο των Daft Punk.

«Όταν ξεκινήσαμε ήμουν 18 και όταν τελειώσαμε τους Daft Punk ήμουν 46. Είμαι ανακουφισμένος και χαρούμενος που κοιτάζω πίσω και λέω: “Εντάξει, δεν τα θαλασσώσαμε και τόσο πολύ”», δήλωσε ο Thomas Bangalter σε συνέντευξή του τον Αύγουστο του 2023.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Chappell Roan παλεύει με τις συνέπειες της επιτυχίας της: «Έχει γίνει τρομακτικό»

«Πατάω φρένο σε οτιδήποτε με κάνει πιο γνωστή», είπε η Chappell Roan για τη μάχη της να προστατεύσει την...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...