David Guetta, Ayra Starr και Lil Durk συνεργάζονται στο «Big FU»

Ο David Guetta παρουσιάζει μία διαφορετική μουσική πρόταση μετά από μία σειρά από dance floor anthems.

Μετά από μία χρονιά γεμάτη διαδοχικές επιτυχίες, ο David Guetta επιστρέφει με το πολυαναμενόμενο νέο single του «Big FU» με τη συμμετοχή της Afropop τραγουδίστριας Ayra Starr και του αστέρα της rap Lil Durk.

Το «Big FU», μία αναζωογονητική αλλαγή ρυθμού μετά από μία σειρά από dance floor anthems, παρουσιάζει μία απροσδόκητη, επηρεασμένη από τη house, πλευρά των δεξιοτήτων του David Guetta, με τον Γάλλο παραγωγό να δημιουργεί ένα άψογο groove πάνω σε μία κολλητική funk μπασογραμμή.

Η δυναμική φωνή της Ayra Starr, εμποτισμένη με reverb, τραγουδά το αξέχαστο hook: «Big Fuck You to my replacement / I see you’re someone else’s favourite».

Διαφήμιση

Οι μελωδικές παρεμβολές του συνθεσάιζερ και οι αιχμηροί στίχοι από τον Lil Durk ολοκληρώνουν το μείγμα, με αποτέλεσμα ένα απολαυστικό και όμορφα εκτελεσμένο banger.

Το τολμηρό, εντυπωσιακό εξώφυλλο για το single υπογράφει ο αναγνωρισμένος Γάλλος street artist και παλαιότερος συνεργάτης του David Guetta, Mr Brainwash.

Οι επιτυχίες συνεχίζουν για τον David Guetta. Νωρίτερα φέτος κατέκτησε επίσης τα ραδιόφωνα παγκοσμίως με το megahit «Baby Don’t Hurt Me» με τη συμμετοχή των megastars Anne-Marie και Coi Leray.

Ήταν το πολυαναμενόμενο επόμενο τραγούδι του μετά το τεράστια smash hit «I’m Good (Blue)», το οποίο ανέβηκε στο Νο. 1 στην παγκόσμια κατάταξη του Spotify.

Διαφήμιση

Το «I’m Good (Blue)» χάρισε στον David Guetta την ενδέκατη υποψηφιότητά του για Grammy και προτάθηκε για το βραβείο της Καλύτερης Dance/Electronic Ηχογράφησης.

Επίσης, συγκέντρωσε 2,2 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως, βρέθηκε στο Νο. 1 των επίσημων charts σε 11 διαφορετικές χώρες, και έφτασε στο Νο. 1 των Top 40 και Dance Radio Charts στις ΗΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  David Guetta, Lost Frequencies, Acraze και James Hypes έβαλαν φωτιά στο Primer Music Festival - Φωτογραφίες

Ο David Guetta δεν σταμάτησε εκεί. Μόλις τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησε τη συνεργασία του με τη Zara Larsson στο «On My Love», το οποίο ήδη πλησιάζει γρήγορα τα 20 εκατομμύρια streams, ενώ νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι κυκλοφόρησε singles με τους MORTEN, Bebe Rexha, Shouse και άλλους.

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε και τα remixes του: Μόνο κατά τη διάρκεια του 2023, έχει δημιουργήσει smash reworks του «Prada» των cassö, RAYE και D-Block Europe με τον Hypaton, και του «Apaga La Luz» του Tony Touch, μεταξύ άλλων.

Το «Big FU» θυμίζει προηγούμενες επιτυχίες του David Guetta όπως το «Drive» με τον Black Coffee και το «Memories» με τον Kid Cudi, πολυαγαπημένα κομμάτια της δισκογραφίας του.

Διαφήμιση

Στο νέο single ξεχωρίζει το ερμηνευτικό χάρισμα της Ayra Starr. Συνδυάζοντας στίχους με αυτοπεποίθηση και μηνύματα ενδυνάμωσης με Afro-pop και μεταξένια R&B, η Νιγηριανή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός γνώρισε εθνική επιτυχία στη χώρα της με το πρώτο άλμπουμ της «19 & Dangerous» (2021) και την επιτυχία «Bloody Samaritan».

Η Ayra Starr υπέγραψε συμβόλαιο με την επιδραστική δισκογραφική εταιρεία Mavin Records του Don Jazzy και έκτοτε έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Ladipoe, Kelly Rowland, Tiwa Savage και Magixx, ενώ έχει κυκλοφορήσει σόλο singles όπως τα «Stars» και «Rush».

Ο ράπερ Lil Durk από το Σικάγο είναι το ηγετικό μέλος και ιδρυτής της κολεκτίβας και της δισκογραφικής εταιρείας Only the Family (OTF).

Ο Lil Durk απέκτησε φανατικούς θαυμαστές με την κυκλοφορία της σειράς mixtape «Signed to the Streets» και το αποτέλεσμα ήταν ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Def Jam Recordings, στο πλαίσιο του οποίου κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Bebe Rexha: Γιατί πληγώθηκε από τον David Guetta στο «Hey Mama»

Το 2020, ο Lil Durk έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Billboard Hot 100 με το single «Viral Moment» και η εμπορική επιτυχία του συνεχίστηκε με singles όπως τα «3 Headed Goat» (με τη συμμετοχή των Polo G και Lil Baby), «Backdoor» και «The Voice», τις συμμετοχές του στο single «Laugh Now Cry Later» του Drake το 2020 και στο τραγούδι «Back in Blood» του Pooh Shiesty, καθώς και το άλμπουμ του «The Voice» (2020).

Το κοινό άλμπουμ του «The Voice of the Heroes» (2021) με τον Lil Baby ήταν η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Lil Durk που έκανε ντεμπούτο στην κορυφή του Billboard 200.

David Guetta, Ayra Starr & Lil Durk - Big FU (Lyric video)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Tiësto και Alana Springsteen συνεργάζονται στο «Hot Honey»

Ο Tiësto και η Alana Springsteen παίζουν με τη φωτιά στο music video του «Hot Honey». Ο διάσημος DJ και...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...