Ο Diddy ζητά συγγνώμη για το σοκαριστικό βίντεο με τον ξυλοδαρμό της Cassie

Ο Diddy δήλωσε «αποφασισμένος να γίνει καλύτερος άνθρωπος».

Ο Sean «Diddy» Combs ζητά συγγνώμη για την αποτρόπαια συμπεριφορά του στο σοκαριστικό βίντεο του 2016 που δόθηκε στη δημοσιότητα αυτήν την εβδομάδα και στο οποίο φαίνεται να επιτίθεται βάναυσα και να ξυλοκοπεί την πρώην σύντροφό του και R&B τραγουδίστρια Cassie Ventura.

«Είναι πολύ δύσκολο να σκέφτεσαι τις πιο σκοτεινές στιγμές της ζωής σου, αλλά μερικές φορές πρέπει να το κάνεις. Ήμουν σε πολύ κακή κατάσταση τότε. Πραγματικά βρισκόμουν στον πάτο, αλλά δεν ψάχνω δικαιολογίες», λέει ο Diddy σε ένα νέο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram.

«Η συμπεριφορά μου στο βίντεο είναι απαράδεκτη. Αναλαμβάνω πλήρως ευθύνη για τις πράξεις μου σε αυτό το βίντεο. Είναι αηδιαστικές. Ήμουν απογοητευμένος τότε που το έκανα, είμαι απογοητευμένος και τώρα», συνεχίζει.

Διαφήμιση

Ο Diddy υποστηρίζει επίσης ότι έχει ζητήσει «επαγγελματική βοήθεια» για τα προβλήματα θυμού που φαίνεται να αντιμετωπίζει και δηλώνει ότι προσπαθεί να γίνει «καλύτερος άνθρωπος».

«Ζήτησα επαγγελματική βοήθεια. Πηγαίνω σε θεραπεία, πήγα και σε κέντρο αποκατάστασης», αναφέρει.

«Έπρεπε να ζητήσω το έλεος και τη χάρη του Θεού. Λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά είμαι αποφασισμένος να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος κάθε μέρα. Δεν ζητώ συγχώρεση. Λυπάμαι πραγματικά», προσθέτει.

Το βίντεο, με ημερομηνία 5 Μαρτίου 2016, προέρχεται από τις κάμερες ασφαλείας ενός ξενοδοχείου και δείχνει τον Diddy να επιτίθεται με αγριότητα στην Cassie, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Cassandra Ventura.

Διαφήμιση

Τα πλάνα φαίνεται να ταιριάζουν με τους ισχυρισμούς με την αγωγή κατά του ράπερ που κατέθεσε η Cassie τον περασμένο Νοέμβριο, περιγράφοντας ένα περιστατικό που σημειώθηκε στο πλέον κλειστό ξενοδοχείο InterContinental στο Century City του Λος Άντζελες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Diddy αποχωρεί από πρόεδρος του Revolt TV μετά τις κατηγορίες για βιασμό

Σε δήλωσή του, ο δικηγόρος της Cassie, Douglas H. Wigdor, ανέφερε: «Το συγκλονιστικό βίντεο επιβεβαίωσε ακόμη περισσότερο την αηδιαστική και επιθετική συμπεριφορά του κ. Combs».

«Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν το θάρρος και το σθένος που επέδειξε η κα. Ventura αποκαλύπτοντας αυτές τις κατηγορίες», τόνισε.

Η Cassie κατέθεσε αγωγή κατά του Diddy στη Νέα Υόρκη στις 16 Νοεμβρίου 2023, κατηγορώντας τον μεγιστάνα της hip-hop για επανειλημμένους βιασμούς και ξυλοδαρμούς καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους.

Αν και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε διακανονισμό την επόμενη ημέρα, ο Diddy δέχθηκε στη συνέχεια περισσότερες αγωγές για σεξουαλική κακοποίηση.

Διαφήμιση

Μετά τη δημοσιοποίηση του σοκαριστικού βίντεο του 2016, η Εισαγγελία της Περιφέρειας του Λος Άντζελες δήλωσε ότι ο Sean «Diddy» Combs δεν θα διωχθεί για τις πράξεις του καθώς έχει παρέλθει το διάστημα παραγραφής των κατηγοριών για την επίθεση.

«Βρίσκουμε τις εικόνες εξαιρετικά ενοχλητικές και δύσκολες να τις παρακολουθήσουμε», έγραψε το γραφείο του Εισαγγελέα της Περιφέρειας του Λος Άντζελες, George Gascón, σε δήλωση που ανάρτησε στο Instagram την Παρασκευή 17 Μαΐου.

«Εάν το απεικονιζόμενο περιστατικό σημειώθηκε το 2016, δυστυχώς δεν θα μπορούσαμε να απαγγείλουμε κατηγορίες καθώς η πράξη θα είχε συμβεί πέρα από το χρονικό διάστημα όπου μπορεί να διωχθεί ένα έγκλημα επίθεσης», εξήγησε.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν καταθέσει στο γραφείο του Εισαγγελέα της Περιφέρειας του Λος Άντζελες κάποια «υπόθεση κατά του κ. Combs που σχετίζεται με την επίθεση που απεικονίζεται στο βίντεο».

Ωστόσο, η Εισαγγελία της Περιφέρειας του Λος Άντζελες τόνισε ότι ενθαρρύνει οποιονδήποτε έχει πέσει θύμα εγκλήματος ή είναι μάρτυρας εγκλήματος να το αναφέρει στις αρχές ή να επικοινωνήσει με το γραφείο της για «στήριξη από το Γραφείο Υπηρεσιών Θυμάτων».

 

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ο Ηλίας Καμπακάκης κυκλοφορεί το διπλό άλμπουμ «Ασπρόμαυρο»

Ο Ηλίας Καμπακάκης συγκεντρώνει 25 τραγούδια στο νέο άλμπουμ του. Ο Ηλίας Καμπακάκης μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι στο...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...