Ο Donald Trump για την Taylor Swift: «Είναι ασυνήθιστα όμορφη – αλλά φιλελεύθερη»

Οι σκέψεις του Donald Trump για την Taylor Swift.

Ένα επερχόμενο βιβλίο για τον Donald Trump και την επιρροή του reality show του «The Apprentice», περιέχει, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, τις σκέψεις του πρώην προέδρου των ΗΠΑ για την Taylor Swift.

Το απόσπασμα ήρθε στη δημοσιότητα από το Variety, καθώς ο αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας, Ramin Setoodeh, έχει γράψει το επερχόμενο βιβλίο με τίτλο «Ο Μαθητευόμενος στη Χώρα των Θαυμάτων: Πώς ο Donald Trump και ο Mark Burnett οδήγησαν την Αμερική σε έναν Καθρέφτη» (Apprentice in Wonderland: How Donald Trump and Mark Burnett Took America Through the Looking Glass), το οποίο κυκλοφορεί στις 18 Ιουνίου.

Ο Ramin Setoodeh ρώτησε τον Donald Trump για την Taylor Swift κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τον περασμένο Νοέμβριο, εν μέσω της τρελής επιτυχίας του πρώτου έτους της περιοδείας της «The Eras Tour».

Διαφήμιση

Η απάντηση πιθανότατα δεν θα εκπλήξει κανέναν: Ο Donald Trump επικεντρώθηκε κυρίως στην εμφάνιση της τραγουδίστριας και στη συνέχεια στράφηκε στις φημολογούμενες πολιτικές πεποιθήσεις της. Ο Trump κατάφερε ακόμη και να αναφερθεί στον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο.

«Νομίζω ότι είναι πανέμορφη – πολύ όμορφη! Τη βρίσκω πολύ όμορφη», είπε.

«Νομίζω ότι είναι φιλελεύθερη. Πιθανώς δεν της αρέσει ο Trump. Άκουσα ότι έχει πολύ ταλέντο. Νομίζω ότι είναι πολύ όμορφη, στην πραγματικότητα – ασυνήθιστα όμορφη!», πρόσθεσε.

Η συζήτηση αυτή μας έδωσε μια μικρή εικόνα από τον παράξενο τρόπο σκέψης του Donald Trump, ο οποίος ρώτησε στη συνέχεια τον Ramin Setoodeh περισσότερα για τις πολιτικές πεποιθήσεις της Taylor Swift.

Διαφήμιση

«Είναι φιλελεύθερη ή είναι απλώς μια παράσταση; Είναι πραγματικά φιλελεύθερη; Δεν είναι παράσταση; Με εκπλήσσει που ένας country τραγουδιστής μπορεί να είναι επιτυχημένος όντας φιλελεύθερος», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Φύλακας ασφαλείας σε συναυλία της Taylor Swift απολύθηκε επειδή ζήτησε από το κοινό να τον βγάλει φωτογραφίες

Αφού ο Ramin Setoodeh τόνισε ότι η Taylor Swift δεν ασχολείται στην πραγματικότητα με την country μουσική εδώ και χρόνια, ο Donald Trump επέμεινε στις σκέψεις του.

«Ο Garth Brooks είναι φιλελεύθερος. Εξήγησέ το! Πώς γίνεται αυτό; Αλλά είναι φιλελεύθερος. Είναι ένα από αυτά τα πράγματα…», είπε.

Μετά τη (διαβότητα πια) σιωπή της κατά τη διάρκεια των αμερικανικών προεδρικών εκλογών του 2016, η Taylor Swift άρχισε να μιλά συχνότερα κατά του Donald Trump και υποστήριξε τον Joe Biden στις εκλογές του 2020.

Αλλά παρά την αντίθεσή της προς αυτόν – και τις τρελές θεωρίες συνωμοσίας της δεξιάς πτέρυγας που ενέπνευσε – ο Trump δεν την έχει πολεμήσει ποτέ με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους άλλους επικριτές του.

Διαφήμιση

Μόλις αυτόν τον Φεβρουάριο, για παράδειγμα, φαινόταν μάλιστα σίγουρος ότι η Taylor Swift θα τον υποστήριζε αυτή τη φορά επειδή υπέγραψε το 2018 τον Νόμο Εκσυγχρονισμού της Μουσικής (Music Modernization Act)

«Ο Joe Biden δεν έκανε τίποτα για την Taylor και δεν θα κάνει ποτέ», έγραψε τότε ο Donald Trump στο Truth Social.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να υποστηρίξει τον “βρώμικο Joe Biden”, τον χειρότερο και πιο διεφθαρμένο Πρόεδρο στην Ιστορία της Χώρας μας, και να είναι άπιστη στον άνθρωπο που της έβγαλε τόσα χρήματα», πρόσθεσε.

Ίσως ένας λόγος για τον οποίο ο Donald Trump δεν έχει επιτεθεί έντονα τη Taylor Swift – και ακόμη της έκανε κοπλιμέντο με τον δικό του ανατριχιαστικό του τρόπο – είναι, τελικά, επειδή έχει αυτό το ένα πράγμα που φαίνεται να σέβεται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο: τη φήμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Sophie Turner: H «ηρωίδα» Taylor Swift έδωσε στα παιδιά της ένα «ασφαλές μέρος» εν μέσω του διαζυγίου με τον Joe Jonas

«Έχει φοβερή αίγλη σταρ», είπε ο Trump στο βιβλίο «Apprentice in Wonderland». «Αλήθεια την έχει.»

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Μιχάλης Ρακιντζής: AI και συναίσθημα στο νέο τραγούδι «Το Κορίτσι Μου»

Ο Μιχάλης Ρακιντζής επιστρέφει με «Το Κορίτσι Μου» που θα σας κλέψει την καρδιά. Ο Μιχάλης Ρακιντζής υπήρξε πάντα συνεπής...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...