Dr. Dre: Απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο Δόξας του Χόλιγουντ – Eminem, Snoop Dogg και 50 Cent στο πλευρό του

Τον Dr. Dre τίμησαν με την παρουσία τους οι Eminem, Snoop Dogg και 50 Cent.

Ο Dr. Dre ακολούθησε τα βήματα θρύλων της rap της Δυτικής Ακτής όπως οι Tupac, Ice Cube και Snoop Dogg και απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο Δόξας του Χόλιγουντ.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν κατά τη διάρκεια μίας λαμπερής τελετής την Τρίτη 19 Μαρτίου με την παρουσία φίλων και συνεργατών του από τον χώρο της hip-hop που στέκονται στο πλευρό του Dr. Dre εδώ και δεκαετίες, όπως οι Eminem, Snoop Dogg, 50 Cent, Jimmy Iovine και άλλοι.

Ο εμβληματικός παραγωγός ανέβηκε στο βήμα αφού ο συνιδρυτής της Interscope Records, Jimmy Iovine και ο Snoop Dogg μοιράστηκε την αγάπη και την εκτίμησή τους προς τον Dr. Dre για όσα έχει προσφέρει στη hip-hop.

Διαφήμιση

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ που θεώρησε ότι ήμουν επιτέλους έτοιμος να ακολουθήσω τα βήματα των Ice Cube, Snoop Dogg και 50 Cent – όλων όσων πήραν αστέρια πριν από εμένα για κάποιο διάολο λόγο», αστειεύτηκε ο Dr. Dre μπροστά στο κοινό.

«Μην ανησυχείτε, δεν είμαι πικραμένος. Όλα καλά, είμαι εδώ τώρα», πρόσθεσε ο 59χρονος παραγωγός και σημείωσε ότι τώρα βρίσκεται στο ίδιο πεζοδρόμιο με τους «ήρωες της παιδικής του ηλικίας».

«Είμαι απίστευτα ευγνώμων για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια, οι περισσότεροι από εμάς μεγαλώσαμε μαζί. Σχεδόν στα 60 σας χρόνια, εξακολουθείτε να με στηρίζετε και το εκτιμώ πραγματικά, κάτι που είναι πολύ καλό γιατί δεν έχω σκοπό να σταματήσω σύντομα», συνέχισε.

«Να είστε σίγουροι ότι έρχονται πολλά ακόμα», τόνισε ο Dr. Dre.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Eminem: Δημοσίευσε νεκρολογία σε εφημερίδα για «τον θάνατο του Slim Shady»
Eminem - 50 Cent - Dr. Dre - Snoop Dogg
Christopher Polk/Variety via Getty Images

Ο διακεκριμένος παραγωγός ξεχώρισε ως ο ηχητικός αρχιτέκτονας και συνιδρυτής του εμβληματικού rap συγκροτήματος N.W.A. και το 1992 κυκλοφόρησε το θρυλικό πρώτο άλμπουμ του «The Chronic».

Ο Dr. Dre αποχώρησε από τους N.W.A. και στη συνέχεια δημιούργησε τραγούδια – ύμνους για την Death Row Records με άλλους θρύλους της rap όπως οι Tupac, Snoop Dogg και πολλούς άλλους.

Με την υποστήριξη του συνιδρυτή της Interscope Records, Jimmy Iovine, ο Dr. Dre ίδρυσε την Aftermath Entertainment το 1996 και έχει την τιμή να είναι ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Eminem και τον 50 Cent.

«Όταν μεγάλωνα στο Κόμπτον, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι μία μέρα θα εκπροσωπούσα κι εγώ αυτό το μέρος ανάμεσα σε μερικούς από τους ήρωες της παιδικής μου ηλικίας», συνέχισε ο Dr. Dre κατά τη διάρκεια των αποκαλυπτηρίων του αστεριού του στη Λεωφόρο Δόξας του Χόλιγουντ.

«Ήμουν αρκετά τυχερός να ζω κάνοντας ακριβώς αυτό που αγαπώ να κάνω. Πώς σας ακούγεται αυτό; Δεν είναι αυτό το όνειρο;» ρώτησε ο παραγωγός το συγκεντρωμένο πλήθος.

Διαφήμιση

«Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, είχα το προνόμιο να ανακαλύψω και να βοηθήσω νέα ταλέντα, καθώς και να σπάσω τα στενά όρια της hip-hop τόσο σε επίπεδο περιεχομένου όσο και ουσίας», πρόσθεσε.

Ο Dr. Dre εξέφρασε επίσης την υπερηφάνειά του για τη συνολική προσφορά του στη hip-hop σκηνή.

«Αλλά είμαι πιο υπερήφανος που αναβάθμισα τον ήχο και τη σαφήνεια του πώς βιώνουμε τη hip-hop. Το γεγονός ότι το πέτυχα αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα μου επιτεύγματα», ανέφερε.

«Μου αρέσει που αυτή η τιμή είναι μοναδική για το Λος Άντζελες και φέρνει θαυμαστές από όλο τον κόσμο να συνδεθούν με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Θα είμαι εδώ για πάντα», υποσχέθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Γιατί η Amy Lee των Evanescence πιστεύει ότι ο 50 Cent τη μισεί

Στο βήμα ανέβηκε και ο Snoop Dogg, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του με χιούμορ, αλλά στη συνέχεια μοιράστηκε τα πιο θερμά λόγια για τον μακροχρόνιο συνεργάτη του.

«Θέλω να με ευχαριστήσω που άκουγα τον Dre όλα αυτά τα χρόνια και τον άφησα να είναι δάσκαλος, μέντορας, αδελφός, κηδεμόνας, προστάτης και κυρίως καλός φίλος μου», σχολίασε ο ράπερ.

«Πάνω από 30 χρόνια μετά και εξακολουθούμε να είμαστε στο στούντιο και με κάνεις να κάνω κάθε στίχο 100 φορές. Σε ευχαριστώ που είσαι τελειομανής και που με πιέζεις πάντα να είμαι σπουδαίος. Πάντα βγάζεις στη φόρα τον καλύτερο Dogg», συνέχισε.

Εκτός από τη μουσική οικογένειά του, ο Dr. Dre είχε επίσης στο πλευρό του τρία από τα εννέα του παιδιά: τον Truice Young, τον Tyler Young και την Truly Young.

Eminem, 50 Cent & Snoop Dogg Present Dr. Dre with a Star on the Walk of Fame

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Βίκυ Λέανδρος στο Ηρώδειο – Για την τελευταία συναυλία της καριέρας της

Η Βίκυ Λέανδρος ολοκληρώνει την αποχαιρετιστήρια περιοδεία της στην Ελλάδα. Η Βίκυ Λέανδρος ζωντανά στο Ηρώδειο. Η παγκόσμια Ελληνίδα με...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...