Dr. Dre: Ο Eminem είναι «ο καλύτερος MC όλων των εποχών»

Ο Dr. Dre εξήρε το μεγαλείο του Eminem και θυμήθηκε την πρώτη συνάντησή τους.

Ο Dr. Dre και ο Eminem θεωρούνται από τα πιο εμβληματικά συνεργατικά δίδυμα που έχουν κοσμήσει τη hip-hop σκηνή. Ακόμα και μετά από 25 χρόνια σχέσης, ο Dre εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο Em είναι ο καλύτερος MC όλων των εποχών.

Ο θρύλος των N.W.A. εμφανίστηκε στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «The Life of Mine» του James Corden στο SiriusXM, όπου εξήρε το μεγαλείο του Eminem.

«Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος MC όλων των εποχών», είπε για τον Marshall Mathers.

Διαφήμιση

«Χωρίς περιστροφές, τέλος. Φυσικά, θα υπάρχουν διαφωνίες γι’ αυτό επειδή είναι λευκός. Δεν πιστεύω ότι μπορεί κάποιος ράπερ να αγγίξει τον Eminem στο μικρόφωνο», τόνισε.

Ο Dr. Dre ανακάλεσε στη μνήμη του την ημέρα που γνώρισε τον Eminem στο γραφείο του Jimmy Iovine, του συνιδρυτή της Interscope Records, τη δεκαετία του ’90 και αποκάλυψε ότι στην πρώτη συνάντησή τους στο στούντιο ηχογράφησης γεννήθηκε το εμβληματικό τραγούδι «My Name Is» από το «The Slim Shady LP».

«Συνάντησα τον Eminem στο γραφείο του Jimmy Iovine. Δώσαμε τα χέρια, πήγαμε στο στούντιο και αρχίσαμε να ηχογραφούμε», είπε.

«Και δεν ξέρω αν το γνωρίζει κανείς, αλλά νομίζω ότι στα τέσσερα πρώτα άλμπουμ ήμασταν μόνο εγώ, εκείνος, οι στίχοι του. Η εκτέλεσή του και η φαντασία του ξεπερνούν τα όρια, και δεν νομίζω ότι κανείς θα διαφωνήσει με αυτό», πρόσθεσε.

Διαφήμιση

Μιλώντας για τη δημιουργία του «My Name Is», ο Dr. Dre επιβεβαίωσε την ιστορία που αφηγήθηκε ο Eminem σε ένα νέο βίντεο για το Vevo Footnotes με αφορμή τη συμπλήρωση 25 ετών από την κυκλοφορία του τραγουδιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Eminem έκανε εμφάνιση - έκπληξη σε συναυλία του «καλύτερου φίλου» του 50 Cent

«Έπαιζα με το MPC και πάτησα το play και απλά είπε: “Γεια, με λένε…” Έγινε τόσο γρήγορα. Χωρίς πλάκα, και μετά ξεκινήσαμε από εκεί και αυτή ήταν η αρχή αυτής της σχέσης», περιέγραψε.

Τα αποτυπώματα του Dr. Dre βρίσκετασι παντού στα τέσσερα πρώτα άλμπουμ του Eminem που κυκλοφόρησαν από τη δική του δισκογραφική εταιρεία, Aftermath Entertainment.

Στα δύο τελευταία άλμπουμ, το «Encore» και το «The Eminem Show», ο Dr. Dre ανέλαβε επίσης χρέη εκτελεστικού παραγωγού.

Ο 59χρονος μουσικός παραγωγός έχει επανενωθεί με έναν άλλο παλιό φίλο, καθώς ετοιμάζει ένα νέο άλμπουμ μαζί με τον Snoop Dogg.

Διαφήμιση

Από το «Still D.R.E.» μέχρι το «Nuthin’ But A G Thang» και το «The Next Episode», ο Dr. Dre και ο Snoop Dogg έχουν δημιουργήσει αβίαστα πολλούς ύμνους της G-funk όλα αυτά τα χρόνια και τώρα επιδιώκουν να ανακαλύψουν ξανά αυτή τη μαγεία δεκαετίες αργότερα.

«Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο, αλλά έχω κάνει παραγωγή μόνο σε ένα άλμπουμ του Snoop, το οποίο ήταν το 1993, το “Doggystyle”», είπε για το κορυφαίο πρώτο άλμπουμ του Snoop Dogg.

«Έχουμε κάνει κάποια τραγούδια και έχουμε συνεργαστεί ενδιάμεσα, φυσικά, αλλά αυτό είναι το μοναδικό άλμπουμ του Snoop στο οποίο έχω κάνει παραγωγή, με αυτό το ύφος, οπότε αποφασίσαμε να ονομάσουμε “Missionary” αυτό το άλμπουμ», εξήγησε.

Ο Dr. Dre δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για το νέο άλμπουμ του με τον Snoop Dogg, για το οποίο υποστήριξε ότι θα «σοκάρει» το κοινό.

«Ο Snoop ακούγεται πραγματικά φανταστικός και οι άνθρωποι θα σοκαραστούν και θα εκπλαγούν πολύ με το πώς καταφέραμε να συναντηθούμε ξανά μετά από όλα αυτά τα χρόνια και να κάνουμε κάτι μαζί», σχολίασε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Eminem ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce)»

«Είναι πραγματικά ενδιαφέρον», συμπλήρωσε για τη νέα δισκογραφική δουλειά τους.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ «Missionary» του Snoop Dogg σε παραγωγή του Dr. Dre.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Jane’s Addiction: Η κλασική σύνθεσή τους επανενώνεται στο νέο τραγούδι «Imminent Redemption»

Η πρώτη κυκλοφορία της κλασικής σύνθεσης των Jane's Addiction από το 1990. Για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια, η...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...