Η Dua Lipa ανακοινώνει το νέο single «Training Season»

Το δεύτερο single από το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της Dua Lipa.

Η Dua Lipa ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου single της με τίτλο «Training Season».

Μετά το «Houdini», η Dua Lipa δίνει στους θαυμαστές της έναν ακόμη λόγο για να ανυπομονούν για όσα επιφυλάσσει στο πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της.

Σημειώστε την ημερομηνία, καθώς στις 15 Φεβρουαρίου το «Training Season» θα κυκλοφορήσει επίσημα στις πλατφόρμες streaming. Αν απλά δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι τότε, μπορείτε να προπαραγγείλετε ή να κάνετε pre-save το τραγούδι εδώ.

Διαφήμιση

Για τον εορτασμό αυτής της νέας κυκλοφορίας, το «Training Season» θα κυκλοφορήσει σε διάφορες φυσικές μορφές, συμπεριλαμβανομένης μίας περιορισμένης έκδοσης βινυλίου 7 ιντσών, CD και ακόμη και κασέτα.

Για να αυξήσει περαιτέρω την προσμονή, η Dua Lipa χάρισε στους θαυμαστές της ένα μικρό απόσπασμα του τραγουδιού μέσω του λογαριασμού της στο TikTok.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο στο οποίο ακούει το τραγούδι και χορεύει στον ρυθμό του ενώ βρίσκεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Οι έξυπνοι στίχοι και η συναρπαστική μουσική εγγυώνται ότι το «Training Season» θα είναι ακόμα ένα dancefloor hit από την Dua Liap.

Διαφήμιση

Ποια ήταν λοιπόν η έμπνευση για τη δημιουργία του «Training Season»;

Σύμφωνα με σχετική δήλωσή της, η Dua Lipa άντλησε έμπνευση από τις προσωπικές της εμπειρίες μετά από μία σειρά απογοητευτικών ραντεβού.

Στην υλοποίηση αυτής της ιδέας βοήθησαν, μεταξύ άλλων, οι συνδημιουργοί της Caroline Ailin (γνωστή για τη συνεργασία της με καλλιτέχνες όπως η Ellie Goulding και η Katy Perry) και Tobias Jesso Jr. (ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Harry Styles, την King Princess και τη FKA twigs).

Αναφορικά με το νόημα που κρύβεται πίσω από το «Training Season», η Dua Lipa εξήγησε ότι το τραγούδι περιγράφει εκείνη τη στιγμή που δηλώνεις ότι φτάνει πια και αποφασίζεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα με τα ραντεβού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Διαφήμιση

Ωστόσο, διευκρινίζει ότι το τραγούδι εκτείνεται πέρα από τις ερωτικές σχέσεις. Το «Training Season» αφορά επίσης την ανάπτυξη – είναι ένα ταξίδι αυτογνωσίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Dua Lipa είναι ενοχλημένη με τη διαρροή των τραγουδιών της

«Είχα μία σειρά από κακά ραντεβού, και το τελευταίο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Το επόμενο πρωί έφτασα στο στούντιο με την Caroline (Ailin), και τον Tobias (Jesso Jr.) να με ρωτάνε πώς πήγαν τα πράγματα και εγώ αμέσως είπα: “Η περίοδος προπόνησης τελείωσε” και όπως οι καλύτερες συζητήσεις της “επόμενης ημέρας” με τους φίλους σου, γελάσαμε πολύ και από εκεί και πέρα όλα πήραν γρήγορα τον δρόμο τους», περιγράφει η Dua Lipa.

«Και ενώ πρόκειται προφανώς για αυτό το συναίσθημα όταν απλά έχεις σταματήσει απόλυτα να λες στους ανθρώπους… στους άνδρες συγκεκριμένα σε αυτή την περίπτωση, πώς να βγαίνεις σωστά ραντεβού- αφορά επίσης το γεγονός ότι η περίοδος της εξάσκησής μου έχει τελειώσει και ότι εγώ μεγαλώνω με κάθε εμπειρία», συνεχίζει.

«Ποτέ δεν έχω νιώσει πιο σίγουρη, πιο ξεκάθαρη και πιο ενδυναμωμένη. Και ενώ μπορεί να ισχύει ότι η περίοδος εξάσκησης δεν τελειώνει ποτέ για κανέναν από εμάς, αρχίζεις να βλέπεις την ομορφιά του να βρεις αυτό το άτομο για να τη ζήσεις μαζί του», αναφέρει.

«Σταματάς να ψάχνεις για τους εκπαιδευόμενους και ενδιαφέρεσαι περισσότερο να έχεις κάποιον εκεί που είσαι εσύ και κάποιον για να αναπτυχθείς μαζί του», προσθέτει.

Μετά το επιτυχημένο single «Houdini», που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο, το «Training Season» προσφέρει μία ακόμη γεύση από όσα μπορούμε να περιμένουμε από το πολυαναμενόμενο τρίτο άλμπουμ της Dua Lipa.

Μέσα από τη στενή συνεργασία της με τους Jesso Jr., Ailin, Danny L. Harle και τον frontman των Tame Impala, Kevin Parker, η Dua Lipa υπόσχεται ένα άλμπουμ που έχει δημιουργηθεί μέσα σε χαρούμενες στιγμές γεμάτες ανεμελιά και αισιοδοξία.

@dualipaofficial

TRAINING SEASON 15 FEBRUARY 11PM GMT PRE-ORDER NOW LINK IN BIO

♬ Training Season – Dua Lipa

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

David Banda: Ο γιος της Madonna απαντά στις φήμες ότι είναι «άστεγος» και «πεινάει»

Ο David Banda τόνισε η μητέρα του τον «στηρίζει πολύ». Ο γιος της Madonna, David Banda, απάντησε στους ισχυρισμούς ότι...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...