Η Dua Lipa πέρασε «δύο χρόνια ταπείνωσης» μετά το viral meme για τις χορευτικές ικανότητές της

«Αυτά τα πράγματα με πλήγωσαν, ήταν εξευτελιστικό», εξομολογήθηκε η Dua Lipa.

Η Dua Lipa πέρασε «δύο χρόνια ταπείνωσης» μετά τον χλευασμό που δέχτηκε για τις χορευτικές ικανότητές της.

Η 28χρονη pop star έγινε αντικείμενο χλευασμού μετά την εμφάνισή της στα BRIT Awards του 2018 και παραδέχτηκε ότι δεν το ξεπέρασε μέχρι που επέστρεψε με το βραβευμένο με Grammy άλμπουμ της «Future Nostalgia» το 2020.

Η Dua Lipa τραγούδησε το «New Rules» στην τελετή απονομής των βραβείων εκείνης της χρονιάς, σε μία εμφάνιση που πολλοί θεώρησαν αδιάφορη. Ένα βίντεο της εμφάνισης πλέον είναι ένα viral meme με το σχόλιο: «Λατρεύω την έλλειψη ενέργειας, κορίτσι μου μη μας δώσεις τίποτα!»

Διαφήμιση

Μιλώντας στον Guardian, η Dua Lipa χαρακτήρισε τη στιγμή «εξευτελιστική».

«Όταν οι άνθρωποι στο διαδίκτυο πήραν αυτό το απόσπασμα όπου χορεύω και το μετέτρεψαν σε meme και μετά κέρδισα το βραβείο Grammy Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη και οι έλεγαν: “Δεν το αξίζει, δεν έχει παρουσία στη σκηνή, δεν θα αντέξει”. Αυτά τα πράγματα με πλήγωσαν. Ήταν εξευτελιστικό», εξομολογήθηκε.

Η Dua Lipa τόνισε ότι χρειάστηκε να «απομακρυνθεί από το Twitter», προσθέτοντας ότι ήταν αναστατωμένη καθώς «οι άνθρωποι έβρισκαν ψεγάδια σε όλα όσα δούλευα, και έπρεπε να τα μάθω όλα αυτά μπροστά σε όλους».

«Στα μάτια του κόσμου, προσπαθούσα να καταλάβω ποια ήμουν ως καλλιτέχνης, ως performer. Όλα αυτά συνέβαιναν ενώ ήμουν 22 – 23 ετών και ακόμα μεγάλωνα. Πρέπει να αποκτήσεις αντοχή. Πρέπει να είσαι ανθεκτική», συνέχισε.

Διαφήμιση

Η Dua Lipa είπε επίσης στον Guardian ότι ο χλευασμός εξαιτίας του meme κράτησε μέχρι να ολοκληρώσει το «Future Nostalgia» και να κάνει την πρώτη εμφάνισή της με το «Don’t Start Now», στα MTV EMA, υπολογίζοντας ότι συνολικά διήρκεσε «δύο χρόνια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Dua Lipa δεν περιμένει την έμπνευση - Ποιο είναι το μυστικό επιτυχίας της

«Δεν ήταν ότι δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι λόγω αυτού που πίστευα ότι σκέφτονταν οι άνθρωποι για εμένα. Δεν με ένοιαζε σε αυτόν τον βαθμό. Αλλά τότε ήταν που έφτασε στο αποκορύφωμα για εμένα», διευκρίνισε.

Η Dua Lipa κατέληξε λέγοντας ότι πήρε «τεράστια ικανοποίηση» από τη θετική αντίδραση του κοινού όταν κυκλοφόρησε το «Don’t Start Now».

«Ήταν Νοέμβριος του 2019 όταν κυκλοφόρησε το “Don’t Start Now”, και συνειδητοποίησα ότι τελικά θα σηκωθώ και θα χορέψω μπροστά στους ανθρώπους μετά από όλα όσα σκέφτονταν για εμένα για τόσο καιρό», ανέφερε.

«Και επέστρεψα, έκανα εκείνη την εμφάνιση και όλοι παραδέχτηκαν: “Α, κάναμε λάθος”. Πήρα τεράστια ικανοποίηση από αυτό», τόνισε.

Διαφήμιση

Η Dua Lipa αντιμετώπισε με χιούμορ την κατάσταση κατά τη διάρκεια του εισαγωγικού μονολόγου της στην εμφάνισή της ως παρουσιάστρια του τελευταίου επεισοδίου της αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής «Saturday Night Live», το Σάββατο 4 Μαΐου.

Έξι χρόνια μετά, αστειεύτηκε για την αντίληψη που έχει ο κόσμος για εκείνη στον μονόλογο και είπε σχετικά με το meme: «Δεν σας έδωσα τίποτα. Σας έδωσα το καλύτερο meme όλων των εποχών.»

«Τώρα είμαι εδώ, παρουσιάζω, τραγουδάω, φτιάχνω τις περούκες, δίνω Adderall στους σεναριογράφους, τα κάνω όλα. Οπότε απόψε, σας υπόσχομαι ότι θα σας δώσω τα πάντα!», συνέχισε.

Επίσης, σχολίασε τα αστεία που γίνονται για το γεγονός ότι φαίνεται πάντα να βρίσκεται σε ηλιόλουστες τοποθεσίες.

«Υπάρχουν άνθρωποι στο διαδίκτυο που λένε “η Dua Lipa είναι πάντα σε διακοπές”, κάτι που είναι εντελώς λάθος γιατί είμαι Βρετανίδα και εμείς λέμε ότι “παραθερίζει”», ανέφερε.

Dua Lipa - New Rules (Live at The BRIT Awards 2018)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Dua Lipa ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «Radical Optimism» - Πότε κυκλοφορεί
Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Kurt Cobain: Το τραγούδι των Nirvana που κατέστρεψε τη φωνή του

Η φωνή του τον πρόδωσε - Το τραγούδι των...

Cardi B: Ανατροπή στην ανατροπή με το δεύτερο άλμπουμ της – Πότε θα κυκλοφορήσει

Τι συμβαίνει με το νέο άλμπουμ της Cardi B. Η Cardi...

Η Adele αποθεώνει το «Espresso» της Sabrina Carpenter: «Είναι το απόλυτα αγαπημένο μου»

Η Adele δεν μπορεί να σταματήσει να τραγουδά τη...

Avril Lavigne: Απαντά στη θεωρία συνωμοσίας ότι έχει αντικατασταθεί από σωσία

Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι το όνομά της είναι Avril Lavigne. Η Avril Lavigne σχολίασε την «αστεία» και «περίεργη» θεωρία συνωμοσίας...

Top Stories

Άννα Βίσση: Ολόγραμμα στο φουτουριστικό music video του «Χρυσόψαρα»

Pop αισθητική, εκρηκτικές χορογραφίες και fashion statement εμφανίσεις με...

Billie Eilish: Ξαναγράφει τους κανόνες της pop με το νέο άλμπουμ «Hit Me Hard And Soft»

Η Billie Eilish πειραματίζεται και ωριμάζει καλλιτεχνικά στα 10...

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο EP «P.O.P.» – Μία ελληνική ανατροπή

Η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στην επέλαση της ελληνικής «P.O.P.»...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...