Ο Duff McKagan των Guns N’ Roses έχει μία σφαίρα με την τέφρα του Lemmy Kilmister

Ένα πραγματικό κομμάτι του Lemmy.

Ο μπασίστας Duff McKagan των Guns N’ Roses αποκάλυψε ότι ανήκει σε μία μικρή ομάδα προνομιούχων ανθρώπων που έλαβαν ως προσωπικό δώρο μία σφαίρα με την τέφρα του αείμνηστου τραγουδιστή Lemmy Kilmister των Motörhead.

Ο Duff McKagan έκανε την αναπάντεχη αποκάλυψη κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου της εκπομπής «Three Chords & The Truth» του Planet Rock, την οποία παρουσιάζει μαζί με τη σύζυγό του Susan Holmes McKagan.

Αφού έπαιξε τη διασκευή του «Run Rudolph Run» από τους Dave Grohl, Lemmy και Billy Gibbons, η Susan εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον frontman των Foo Fighters.

Διαφήμιση

«Ο Dave είναι καλός μας φίλος και φίλος όλων μας. Θέλουμε επίσης να αφιερώσουμε μία ιδιαίτερη στιγμή για να αναφέρουμε τον Lemmy Kilmister, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια, στις 28 Δεκεμβρίου. Ζήτω ο Lemmy. Σε αγαπάμε», είπε.

Ο Duff McKagan, προσθέτοντας τις δικές του σκέψεις, σχολίασε: «Ο Lemmy ζει για πάντα. Ήταν καλός φίλος του Grohl. Είχαμε μία μικρή σχέση εκεί μέσα. Έκαναν μουσική μαζί, ήταν μαζί και στους Probot».

Η Susan υπενθύμισε στη συνέχεια ότι ο μπασίστας των Guns N’ Roses είχε συμμετάσχει σε ένα αφιέρωμα στον Lemmy Kilmister στα Βραβεία Grammy μαζί με τους Hollywood Vampires – το supergroup των Alice Cooper, Johnny Depp και Joe Perry.

«Ακούστε, είμαι επίτιμο μέλος των Motörhead», απάντησε με υπερηφάνεια ο Duff McKagan.

Διαφήμιση

Σε μία απρόσμενη στιγμή, η σύζυγος του μουσικού αποκάλυψε ότι έχουν στο σπίτι της ένα πραγματικό κομμάτι του Lemmy – ένα κομμάτι από την τέφρα του. «Δεν θα φύγει ποτέ από τις καρδιές μας», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  «Είναι παρωδία»: Ο James Hetfield σχολιάζει την απουσία του Lemmy από το Rock & Roll Hall of Fame

Αυτή δεν είναι η μοναδική σφαίρα με την τέφρα του Lemmy Kilmister που υπάρχει.

Τον Ιούνιο του 2022, ο πρώην τραγουδιστής των Hanoi Rocks, Michael Monroe, μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες της σφαίρας που έλαβε ο ίδιος και της επιστολής που τη συνόδευε.

«Μόλις έλαβα ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο και συγκινητικό δώρο – μία σφαίρα που έχει μέσα της μέρος από την τέφρα του Lemmy. Ο Lemmy είναι στο δωμάτιο μαζί μας απόψε!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η επιστολή που συνόδευε τη σφαίρα προερχόταν από τον θρυλικό χώρο Whisky A Go Go του Δυτικού Χόλιγουντ της Καλιφόρνια, ο οποίος, όπως και το αγαπημένο στέκι του Lemmy, το Rainbow Bar & Grill, ανήκει στην οικογένεια Maglieri.

Διαφήμιση

Τον Μάρτιο του 2022, η Γερμανίδα βασίλισσα του μέταλ Doro Pesch δήλωσε ότι έλαβε επίσης μία από τις σφαίρες με την τέφρα του Lemmy και εξομολογήθηκε ότι ήταν «μία από τις πιο έντονες στιγμές της ζωής μου, απερίγραπτα σπαρακτική και συγκινητική».

Τον Μάρτιο του 2021, ο πρώην παρουσιαστής του «Headbangers Ball», Riki Rachtman, δήλωσε ότι του ταχυδρομήθηκε επίσης μία σφαίρα, λέγοντας ότι ήταν «το μεγαλύτερο δώρο που έλαβα ποτέ στη ζωή μου».

Ο Riki Rachtman πρόσθεσε ότι «την έκανε κολιέ για να μπορεί να την έχει πάνω του όπου κι αν πηγαίνει».

Το 2020, ο τενίστας Pat Cash μοιράστηκε μία φωτογραφία μίας άλλης σφαίρας με την τέφρα του Lemmy, εξηγώντας ότι την είχε χαρίσει στον τραγουδιστή των Ugly Kid Joe, Whitfield Crane.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Halsey ανοίγει την καρδιά της στο νέο single «Lucky»

Το «Lucky» της Halsey χρησιμοποιεί την ομώνυμη επιτυχία της Britney Spears. Η Halsey ξεκινά επίσημα τον κύκλο του πέμπτου άλμπουμ...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...