Ο Ed Sheeran κέρδισε το πρώτο του Emmy – Με το τραγούδι του για το «Ted Lasso»

Ο Ed Sheeran μοιράστηκε την έκπληξή του αλλά και την τιμή του.

Ο Ed Sheeran πρόσθεσε άλλο ένα επίτευγμα στην καριέρα του κερδίζοντας το πρώτο του βραβείο Emmy.

Τον Οκτώβριο του 2021 ανακοινώθηκε ότι ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός θα κυκλοφορούσε ένα τραγούδι για την τρίτη σεζόν της δημοφιλούς κωμικής σειράς «Ted Lasso» του AppleTV+.

Εμπνευσμένοι από την κοινή αγάπη τους για τη σειρά, ο Ed Sheeran, ο Max Martin και ο Foy Vance ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν το συγκινητικό τραγούδι «A Beautiful Game», χωρίς να φαντάζονται ότι ο κόπος τους θα απέφερε τόσο εξαιρετικά αποτελέσματα.

Διαφήμιση

Το «A Beautiful Game» κέρδισε κατά τη διάρκεια των Creative Arts Emmy Awards 2024 αυτό το Σαββατοκύριακο το βραβείο Emmy για την Εξαιρετική Πρωτότυπη Μουσική και Στίχους και ο Ed Sheeran μοιράστηκε την έκπληξή του αλλά και τη χαρά του.

«Κερδίσαμε ένα Emmy χθες το βράδυ. Δεν περίμενα καθόλου να κερδίσω, ήταν μία πραγματική έκπληξη όταν ξύπνησα και έμαθα την είδηση, μακάρι να ήμουν εκεί, αλλά είμαι έτοιμος να ξεκινήσω την περιοδεία μου στην Ασία, οπότε δυστυχώς έπρεπε να βρίσκομαι αλλού», έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram.

Με έμπνευση από τα θέματα της αγάπης και της συντροφικότητας που ενυπάρχουν στον ποδοσφαιρικό πολιτισμό, το «A Beautiful Game» μας υπενθυμίζει ότι το αληθινό πνεύμα του ποδοσφαίρου βρίσκεται στους δεσμούς που σχηματίζονται μεταξύ παικτών και φιλάθλων, οι οποίοι υπερβαίνουν τις νίκες και τις ήττες.

Αυτά τα συναισθήματα κυριαρχούν σε όλους τους στίχους, αγγίζοντας τόσους τους θαυμαστές του «Ted Lasso» αλλά και τους πραγματικούς λάτρεις του ποδοσφαίρου.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ed Sheeran: Η έκπληξη από την ποδοσφαιρική ομάδα της γενέτειράς του Ipswich Town

«Έγραψα ένα τραγούδι για το “Ted Lasso” με τον Max Martin και τη Foy Vance που ονομάζεται “A Beautiful Game”», συνέχισε ο Ed Sheeran.

«Ήμασταν όλοι θαυμαστές της σειράς και μας ζήτησαν να γράψουμε ένα τραγούδι για το φινάλε, οπότε πριν από δύο χρόνια αυτόν τον μήνα βρεθήκαμε μαζί και γράψαμε ένα τραγούδι για την αγάπη και το ποδόσφαιρο και για το γεγονός ότι σημασία έχει πάντα το ταξίδι και όχι ο προορισμός», εξήγησε.

Η ποδοσφαιρική πινελιά

Για να μεταφέρει την ατμόσφαιρα των γηπέδων στο «A Beautiful Game», ο Ed Sheeran χρησιμοποίησε στο τραγούδι τον ήχο του πλήθους να τραγουδά με πάθος σε μία από τις κατάμεστες συναυλίες της περιοδείας του.

«Ηχογράφησα το πλήθος σε μία από τις συναυλίες μου σε γήπεδα να τραγουδάει για να διατηρήσω την ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα στο τελικό τραγούδι», ανέφερε.

Το «A Beautiful Game» είχε να αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό από καλλιτέχνες όπως ο «Weird Al» Yankovic, η Lili Hadyn και ο Sam Ryder, όμως κέρδισε το βραβείο για την Εξαιρετική Πρωτότυπη Μουσική και Στίχους.

Διαφήμιση

Ο Ed Sheeran αναγνώρισε με ταπεινότητα τα εξαιρετικά ταλέντα των υπολοίπων υποψηφίων και ευχαρίστησε τα Emmy για την αναγνώριση της προσπάθειάς του.

«Είχε να αντιμετωπίσει μερικούς φανταστικούς καλλιτέχνες και τραγούδια στην κατηγορία του Emmy για την Καλύτερη Πρωτότυπη Μουσική και Στίχους, γι’ αυτό και δεν πίστευα ότι είχαμε καμία πιθανότητα να κερδίσουμε, αλλά σας ευχαριστώ πολύ για όσους το ψήφισαν, καθώς και τον Max, τον Foy και όλη την ομάδα του “Lasso”», ανέφερε.

«Πραγματικά νιώθω μεγάλη τιμή. Το τραγούδι κυκλοφορεί παντού σε όλες τις πλατφόρμες, αν δεν το έχετε ακούσει ακόμα. Σας αγαπώ όλους! Και ευτυχισμένο το νέο έτος, τα λέμε στην περιοδεία», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Passenger και Ed Sheeran ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία νέα εκδοχή του «Let Her Go»

Τα Creative Arts Emmy Awards 2024 έλαβαν χώρα σε δύο βραδιές στις 6 και 7 Ιανουαρίου. Η κεντρική τελετή απονομής των Βραβείων Emmy 2024 θα ακολουθήσει στις 15 Ιανουαρίου.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Οι Empire Of The Sun επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ «Ask That God»

Το νέο άλμπουμ των Empire Of The Sun μας...

Syd Barrett: Σε δημοπρασία ο πρώτος γνωστός πίνακάς του

Ο Syd Barrett των Pink Floyd ήταν ένας ταλαντούχος...

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο πριν την εκπνοή του 2019. Η Ariana Grande δεν σταματά να...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...