Η Emma Stone κέρδισε το Όσκαρ του Α’ Γυναικείου Ρόλου και έκανε αναφορά στην Taylor Swift

Φαίνεται ότι η Emma Stone χρησιμοποίησε τον τίτλο ενός τραγουδιού της Taylor Swift στην ομιλία της για τη νίκη της στα Βραβεία Όσκαρ 2024.

Η Emma Stone κέρδισε στα Όσκαρ 2024 το βραβείο του Α’ Γυναικείου Ρόλου για την εμφάνισή της στην ταινία «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου και τράβηξε την προσοχή των θαυμαστών της Taylor Swift χρησιμοποιώντας στην ομιλία της μία φράση που τυγχάνει να είναι και ο τίτλος ενός τραγουδιού της τραγουδίστριας.

«Ξέρω ότι πρέπει να τελειώσω, αλλά πραγματικά θέλω απλά να ευχαριστήσω την οικογένειά μου – τη μαμά μου, τον αδερφό μου Spencer, τον μπαμπά μου, τον σύζυγό μου Dave, σας αγαπώ πάρα πολύ», είπε η Emma Stone, καθώς ολοκλήρωνε την ομιλία της.

Αμέσως μετά, η 35χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε στην κόρη της Louise, την οποία απέκτησε με τον πρώην σεναριογράφο του «Saturday Night Live», Dave McCary, το 2021.

Διαφήμιση

«Και, κυριότερα, ευχαριστώ την κόρη μου, που θα κλείσει τα 3 της χρόνια σε τρεις μέρες και έχει κάνει τη ζωή μας γεμάτη χρώματα. Σε αγαπώ “πιο πολύ από όλο τον ουρανό”, κορίτσι μου», πρόσθεσε.

Η Taylor Swift κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τον τίτλο «Bigger Than The Whole Sky» στην deluxe έκδοση «3am Edition» του άλμπουμ της «Midnights», που κυκλοφόρησε το 2022.

Η αστέρας της pop έγραψε το τραγούδι μόνη της και έκανε την παραγωγή του μαζί με τον μακροχρόνιο συνεργάτη της Jack Antonoff.

Ενώ η Emma Stone χρησιμοποίησε τη φράση στην ομιλία της για να μοιραστεί την απεριόριστη αγάπη της για την κόρη της, το τραγούδι της Taylor Swift φαίνεται να μιλάει για το πένθος μίας απώλειας, με τους στίχους: «Αντίο, αντίο, αντίο / Ήσουν πιο μεγάλος από όλο τον ουρανό».

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Taylor Swift κυκλοφορεί επίσημα το «You’re Losing Me» για να γιορτάσει την πρωτιά στο Spotify

Πράγματι, η Taylor Swift ερμήνευσε το «Bigger Than The Whole Sky» για πρώτη φορά ζωντανά σε μία από τις συναυλίες της περιοδείας της «The Eras Tour» στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, τον Νοέμβριο, φαινομενικά ως φόρο τιμής σε μία θαυμάστρια που είχε χάσει τη ζωής της σε προηγούμενη συναυλία της δύο ημέρες νωρίτερα.

Μπορεί η Taylor Swift να μην εφηύρε τη φράση «Bigger Than The Whole Sky», όμως είναι δύσκολο να εντοπιστεί η αρχική προέλευσή της.

Ορισμένοι επισημαίνουν την ομοιότητα με ένα ποίημα της Emily Dickinson από το 1862 που λέει: «Ο εγκέφαλος – είναι πιο πλατύς από τον ουρανό.»

Αλλά δεδομένης της μακροχρόνιας φιλίας της Taylor Swift και της Emma Stone, συμπεριλαμβανομένων των εικασιών ότι το τραγούδι «When Emma Falls In Love» από το άλμπουμ «Speak Now (Taylor’s Version)» γράφτηκε για την ηθοποιό, οι θαυμαστές της τραγουδίστριας έσπευσαν να επισημάνουν την επιλογή λέξεων που έκανε η Emma Stone.

Η νίκη της Emma Stone ολοκλήρωσε μία θριαμβευτική βραδιά για την ταινία «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου, η οποία κέρδισε τέσσερα βραβεία στα Όσκαρ 2024 την Κυριακή 10 Μαρτίου και σημείωσε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της βραδιάς, μετά τα επτά βραβεία του «Oppenheimer» του Christopher Nolan.

Διαφήμιση

Το «Poor Things», στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι Emma Stone
Mark Ruffalo και Willem Dafoe, απέσπασε επίσης τα βραβείο για τον Καλύτερο Σχεδιασμό Παραγωγή, το Καλύτερο Makeup και Hairstyling και τον Καλύτερο Ενδυματολογικό Σχεδιασμό.

Taylor Swift - Bigger Than The Whole Sky (Lyric Video)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ο Kanye West μηνύεται ξανά – Για «κατάφωρη κλοπή μουσικής ιδιοκτησίας»

Δεν σταματούν οι αγωγές κατά του Kanye West. Ο Kanye West δέχθηκε άλλη μία αγωγή για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, καθώς...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...