Ο G-Dragon δημιουργεί ίδρυμα για την καταπολέμηση της κατάχρησης ναρκωτικών

Αφού έκλεισε η έρευνα σε βάρος του, ο G-Dragon μοιράστηκε τα σχέδιά του να προσφέρει βοήθεια σε όσους παλεύουν με τον εθισμό στα ναρκωτικά.

Ο G-Dragon ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να ιδρύσει ένα ίδρυμα για την καταπολέμηση της κατάχρησης ναρκωτικών και του εθισμού.

Το πρωί της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου, η νέα εταιρεία του, GALAXY Corporation, διοργάνωσε συνέντευξη τύπου στη Νότια Κορέα για να αναφερθεί στην πρόσφατη αστυνομική έρευνα σε βάρος του G-Dragon για χρήση ναρκωτικών και στα σχέδιά του για το 2024.

Σύμφωνα με την Korea Daily, η GALAXY Corporation είναι μία «εταιρεία AI metaverse» που έχει επίσης κάνει την παραγωγή της επιτυχημένης σειράς ριάλιτι «Physical: 100» του Netflix, μαζί με άλλες παραγωγές.

Διαφήμιση

Αν και ο ράπερ και τραγουδιστής των Big Bang δεν παρευρέθηκε στη συνέντευξη τύπου, αποκάλυψε σε μία επιστολή του, την οποία διάβασε στέλεχος της GALAXY Corporation, το σχέδιό του να δημιουργήσει ένα ίδρυμα για την καταπολέμηση της κατάχρησης ναρκωτικών.

«Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές φέτος, όπως θα γνωρίζετε. Περνώντας τέτοιες στιγμές, είδα πράγματα που δεν είχα δει πριν και βίωσα πράγματα που δεν είχα ξαναδεί», έγραψε ο G-Dragon, σύμφωνα με την Korea JoongAng Daily

«Υπάρχουν πάνω από 20.000 χρήστες ναρκωτικών στην Κορέα και λιγότεροι από 500 από αυτούς λαμβάνουν κατάλληλη θεραπεία», σημείωσε.

«Πρέπει να ληφθούν κατάλληλα μέτρα, ιδίως για τους νεότερους ανθρώπους που εκτίθενται σε κινδύνους και τους ανθρώπους που δεν αντιλαμβάνονται τους κινδύνους», πρόσθεσε.

Διαφήμιση

Στη συνέντευξη τύπου, η GALAXY Corporation ανακοίνωσε επίσης επίσημα ότι ο G-Dragon έχει «υπογράψει αποκλειστικό συμβόλαιο» με την εταιρεία, δηλώνοντας ότι ο 35χρονος καλλιτέχνης «θα επιστρέψει το 2024», σύμφωνα με το XportNews.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  G-Dragon: Η αστυνομία της Νότιας Κορέας κλείνει την έρευνα περί χρήσης ναρκωτικών

Σε άλλο σημείο, η εταιρεία προέτρεψε επίσης όσους έχουν διαδώσει «διαδικτυακές αναρτήσεις που περιέχουν ψευδείς κατηγορίες» για τον G-Dragon να τις κατεβάσουν από το διαδίκτυο.

«Θα δώσουμε μία εβδομάδα μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου […] Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουμε πολιτική μηδενικής ανοχής και θα λάβουμε αυστηρά μέτρα», τόνισαν τα στελέχη της GALAXY Corporation.

Την περασμένη εβδομάδα, η αστυνομία της Νότιας Κορέας δήλωσε ότι επρόκειτο να κλείσει τη δίμηνη έρευνα σε βάρος του G-Dragon, ο οποίος είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο με την υποψία χρήσης ναρκωτικών.

Ο τραγουδιστής είχε επανειλημμένα αρνηθεί όλες τις κατηγορίες και υποβλήθηκε εθελοντικά σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών που είχε αρνητικό αποτέλεσμα.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Ariana Grande μπαίνει στο Weverse

Η Ariana Grande αποκτά τη δική της κοινότητα στην πλατφόρμα του Weverse. Η Ariana Grande μπαίνει στο Weverse, την πλατφόρμα...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...