Galantis, David Guetta και 5 Seconds of Summer συνεργάζονται στο «Lighter»

Ένα τραγούδι συναισθηματικό και διαχρονικό από τους Galantis, David Guetta και 5 Seconds of Summer.

Οι Galantis, η παγκοσμίως αναγνωρισμένη δύναμη της dance μουσικής, ο superstar DJ/παραγωγός David Guetta και το πολυπλατινένιο pop-rock συγκρότημα 5 Seconds of Summer ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο single «Lighter».

Αυτή η εκρηκτική συνεργασία, που κυκλοφορεί τώρα από την Big Beat Records, έχει δημιουργήσει απίστευτο ενθουσιασμό στους θαυμαστές στα social media την τελευταία εβδομάδα.

Στο πλαίσιο μίας viral καμπάνιας email marketing, στάλθηκαν σε superfans παγκοσμίως μυστηριώδη κόκκινα ζάρια και κεριά που αποκάλυπταν τον τίτλο του τραγουδιού.

Διαφήμιση

Το «Lighter» είναι η πρώτη νέα κυκλοφορία από τους 5 Seconds of Summer μετά πάνω από ένα χρόνο, ενώ για τον David Guetta έρχεται αμέσως μετά τις επιτυχημένες συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως η Kim Petras, η Bebe Rexha και άλλοι.

Επίσης, το «Lighter» είναι ακόμα μία σπουδαία συνεργασία μεταξύ των Galantis και του David Guetta, μετά το χρυσό single «Heartbreak Anthem» με τις Little Mix, το οποίο σημειώσε παγκόσμια επιτυχία, παραμένοντας 10 εβδομάδες στο Billboard Global 200 και 13 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Το “Lighter” είναι ένα ξεχωριστό τραγούδι επειδή η δημιουργική ορμή ανάμεσα σε εμένα, τον David και τους 5SOS ευθυγραμμίστηκε τόσο καλά – αφήσαμε τη συνεργασία να καταλήξει σε ένα μουσικό κομμάτι που μοιάζει συναισθηματικό και διαχρονικό», λέει ο Christian Karlsson, γνωστός επαγγελματικά ως Galantis.

«Ο Michael (Clifford) είναι ένας μεγάλος λάτρης της μουσικής όπως εγώ και η στενή συνεργασία μαζί του στην παραγωγή των live στοιχείων όπως τα έγχορδα, η κιθάρα και τα τύμπανα ήταν πολύ συναρπαστική», συνεχίζει.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο David Guetta και η Bebe Rexha δεν ήθελαν να κυκλοφορήσουν το «I’m Good (Blue)»

«Και είναι πάντα υπέροχο να συνεργάζομαι με τον David, μετά την εκπληκτική ανταπόκριση που είχαμε με το “Heartbreak Anthem”, είναι συναρπαστικό που κυκλοφορούμε άλλο ένα μεγάλο δισκογραφικό τραγούδι μαζί», αναφέρει.

Το 2023 οι Galantis κυκλοφόρησαν μία εντυπωσιακή σειρά από singles και συνεργασίες, ανοίγοντας έτσι τον κύκλο του πολυαναμενόμενου τέταρτου άλμπουμ τους, το οποίο θα αποτελέσει την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά τους μετά το «Church» του 2020.

Το «Lighter» ακολουθεί το «Dreamteam» με τους Neon Trees και το «Little Bit Yours» με τη Hannah Boleyn, το τελευταίο εκ των οποίων βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νο. 13 των charts του αμερικανικών dance ραδιοφώνων.

Στο άλμπουμ αναμένεται επίσης να συμπεριληφθούν τα «Koala» και «Bang Bang! (My Neurodivergent Anthem)».

Ο Galantis, ένας από τους πιο δυναμικούς και περιζήτητους καλλιτέχνες της dance μουσικής, έχει κάνει sold out εμφανίσεις σε αμέτρητους χώρους σε όλο τον κόσμο και έχει εντυπωσιάσει τα πλήθη σε πολλά διεθνή φεστιβάλ.

Διαφήμιση

Φέτος, θα επιστρέψει για τρίτη φορά στο Brooklyn Mirage για το Midsommar στις 22 και 23 Ιουνίου, μετά τις εμφανίσεις του στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μουσικής του Μαϊάμι στο DAER Nightclub στις 23 Μαρτίου και στο Surfcomber Hotel στις 24 Μαρτίου.

Galantis, David Guetta, & 5 Seconds of Summer - Lighter (Official Audio)

 

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η αθέατη σύνδεση των Nirvana και του Quentin Tarantino

Οι Nirvana και ο Quentin Tarantino ήταν δύο επαναστάτες της τέχνης. Η δεκαετία του 1990 σημαδεύτηκε από μία έκρηξη ανεξάρτητης...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...