GAYLE: Τι έμαθε από τις εμφανίσεις της με την Taylor Swift και την P!nk

Η GAYLE εξηγεί πώς προσαρμόζει στις δικές της συναυλίες τα μαθήματα που έχει πάρει από τις συνεργασίες της με την P!nk και την Taylor Swift.

Η GAYLE είχε μία εξαιρετική χρονιά το 2023: Ήταν υποψήφια για το βραβείο Grammy για το Τραγούδι της Χρονιάς, απέκτησε μία θέση στο soundtrack της «Barbie» και έκανε συναρπαστικές εμφανίσεις ως opening act τόσο για την Taylor Swift στην περιοδεία της «The Eras Tour» όσο και για την P!nk στο «Summer Carnival Tour».

Μέσα από αυτήν εποικοδομητική διαδρομή, η GAYLE δεν απέσπασε μόνο επαίνους, αλλά και πολύτιμα μαθήματα από τις περιοδείες στο πλευρό δύο εμβληματικών αστέρων της pop όπως η P!nk και η Taylor Swift.

«Με την P!nk, έμαθα ότι πραγματικά δεν πρόκειται ποτέ να μπορέσω να κάνω μία κωλοτούμπα και να βρεθώ στον ουρανό», είπε η GAYLE μιλώντας στο ABC Audio.

Διαφήμιση

Αυτή ήταν μία στιγμή αποδοχής του εαυτούς τς. Αναγνωρίζοντας ότι ο αθλητισμός μπορεί να μην είναι το φόρτε της, η GAYLE συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να αποδεχτεί τους περιορισμούς της.

«Και έπρεπε πραγματικά να συμβιβαστώ με αυτό, επειδή δεν είμαι το αθλητικό κορίτσι», ανέφερε.

Ο θαυμασμός της αντοχής

Τόσο η Taylor Swift όσο και η P!nk άφησαν ανεξίτηλο σημάδι στην GAYLE με την εντυπωσιακή αντοχή τους και την άψογη σκηνική παρουσία του.

Αναφερόμενη στην περίοδο που συμμετείχε στην ιστορική περιοδεία «The Eras Tour», η GAYLE τόνισε ότι θαυμάζει την ικανότητα της Taylor Swift να πραγματοποιεί συναυλίες που προκαλούν δέος χωρίς να δείχνει ότι κουράζεται.

Διαφήμιση

Η αστείρευτη ενέργεια και η επιμονή στην τελειότητα που επιδεικνύουν τόσο η Taylor Swift όσο και η P!nk είχαν μόνιμο αντίκτυπο στην 19χρονη τραγουδίστρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η P!nk για τον ανταγωνισμό με Taylor Swift και Beyoncé: : «Μπορούμε να κερδίζουμε όλες ταυτόχρονα»

«Και με την Taylor, εννοώ και με τις δύο, η αντοχή τους είναι τόσο εντυπωσιακή και μπορούν να πραγματοποιούν απίστευτες συναυλίες και δεν τις βλέπεις καν να ιδρώνουν!», είπε.

Η ομορφιά των ζωντανών εμφανίσεων

Αλλά η GAYLE εκτιμά επίσης τη συναισθηματική σύνδεση που δημιουργούν η P!nk και η Taylor Swift κατά τη διάρκεια των συναυλιών τους.

«Νομίζω ότι κάνουν υπέροχη δουλειά καθώς μπορούν να αναγνωρίσουν την ανθρώπινη φύση τους, ενώ εξακολουθούν να είναι βασικά τέλειες», σημείωσε.

«Είναι πραγματικά πολύ όμορφο να βλέπεις από κοντά ποιες είναι οι ίδιες ως άνθρωποι με μία ζωντανή παράσταση», πρόσθεσε.

Διαφήμιση

Έχοντας πάρει πολύτιμα μαθήματα, η GAYLE ανεβαίνει στη σκηνή με μία νέα σοφία και προσθέτει μία ξεχωριστή πινελιά στη δική της φθινοπωρινή περιοδεία – τις αλλαγές και την προσαρμογή σε διαφορετικές καταστάσεις.

Αντλώντας έμπνευση από τα τραγούδια – έκπληξη που παρουσιάζει σε κάθε συναυλία η Taylor Swift και τα μοναδικά ιντερλούδια της P!nk, προσπαθεί να κάνει κάθε συναυλία της μία ξεχωριστή και αξέχαστη εμπειρία.

«Σε κάθε συναυλία, υπάρχει κάτι διαφορετικό», είπε η νεαρή τραγουδίστρια.

«Και κατά κάποιο τρόπο προσπάθησα να προσθέσω κάτι καινούργιο στο σόου μου για να του δώσω μία προσωπική αίσθηση, να μπορεί ο κόσμος να λέει: “Ω, πήγα στη συναυλία όπου συνέβη αυτό…”», εξήγησε.

«Μπορείς να ξέρεις την ακριβή συναυλία στην οποία συνέβη αυτό. Και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ ωραίο», συμπλήρωσε.

Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει στο κοινό να συνδεθεί με συγκεκριμένες στιγμές, δημιουργώντας μόνιμες αναμνήσεις που συνδέονται με τις συναυλίες της GAYLE.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

André 3000: «Οι σημερινοί ράπερ ακούγονται όλοι ίδιοι»

Ο André 3000 εξηγεί ότι οι νέοι ράπερ δεν έχουν τον χρόνο να «καλλιεργήσουν τους εαυτούς τους». Ο André 3000...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...